Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    lena.5
    25. Studeni 2018. 08:56

Lavandice, ja sam zbog te infekcije i zavrsila u bolnici, brusnicu pijem vec 3 mjeseca i jednostavno mi nece niko dati antibiotike ovako rano. A peckanje vise bas ne mogu podnositi.

• SW4P4ceY
    25. Studeni 2018. 09:07

Jutroo😊Mjesecnica mi kasni pa bih trebala vasu malu pomoc.
    Posljednju mjesecnicu dobila sam 20.10. sto bi znacilo da sam ovaj mjesec trebala dobiti 21.11. no nisam.
    Mjesecnice mi neki put znaju kasniti no posljednja dva mjeseca su dolazile na vrijeme.
    Nemam neke smiptome trudnoce.
    Na gacica primjecujem bjelkasti iscjedak a grudi su mi nabrekle no nisu osjetljive.
    U zadnje vrijeme imam dosta stresnih situacija u obitelji pa me zanima je li to uzrok kasnjenja mjesecnice. Da i napomenula bih da partner ne ejakulira u mene.
    Hvala.😊

Lavandica
    25. Studeni 2018. 09:19

Bez ejakulacije, tesko da je rijec o bebi. Stres utjece na mjesecnicu, barem je meni tako bilo. A grudi u trudnoci ipak vise bole i peku nego kad trebas dobit. 

Lena ma ja sam jako na to osjetljiva. I ja sad pijem brusnicu. Kad sam imala bas jaku urinarnu, dobila sam cefalexine i proslo mi je. Al ne zadugo. Sad se pouzdajem u tu brusnicu. Ako ne bude bolje, opet ginekologu.

Stize nam Mihael ♡

Kristina-39.Zg
    25. Studeni 2018. 13:13

lavandica

the

Bokic😃 u Petrovoj nalazi krvi za rani probir gotovi za dan-dva,a u Vinogradskoj isti dan..

Ja sam radila u vinogradskoj. Isti dan su mi dosli rezultati. Meni se cine ok.

Daj molim te reci mi dali si bila zadovoljna uslugom kod ultrazvuka za rani probir,??ja ga imam 4.12.koliko trajalo,dali detaljno objasnili,ili sve na ho-ruk😂

Kristina-39.Zg
    25. Studeni 2018. 13:16

Lena zbog ureplazme zavrsila u bolnici...?

Lavandica
    25. Studeni 2018. 13:47

the

lavandica

the

Bokic😃 u Petrovoj nalazi krvi za rani probir gotovi za dan-dva,a u Vinogradskoj isti dan..

Daj molim te reci mi dali si bila zadovoljna uslugom kod ultrazvuka za rani probir,??ja ga imam 4.12.koliko trajalo,dali detaljno objasnili,ili sve na ho-ruk😂

Ja sam ultrazvuk obavila kod svog gina, i onda sam u vinogradsku otisla samo obavit vadjenje krvi. Moj gin radi privatno. Tako mi je on davao upute. Nisam ja sama nista trazila. Kod gin.je ultrazvuk trajao malo dulje nego inace, jer beba nije bila dobro okrenuta. obavezno nesto pojedi prije uzv, ja nisam, pa mi je bebi spavala. Jedva ju je naljutio da se pokrene. Mora izmjerit nuhalni nabor, to je šija.. dio vratne kraljeznice koliko sam shvatila. Ako ti je do 2.5mm to je ok. U labaratorij odes oko pola 8, od 8 vas pocnu prozivat, trudnice imaju prednost. Izvadis krv i iza 13-14hh vec dobijes rezultate. Nemas se apsolutno nicega bojati, nista ne boli, osim neizvjesnosti. Ali rezultati su brzo tu, pa je lakse. 

Stize nam Mihael ♡

Kristina-39.Zg
    25. Studeni 2018. 14:23

Fala😊 znaci mogu nesto pojesti😋 fala bogu . Jer ja ujutro ne funkcioniram, ak Nes nepojedem.😂😂 Muka mi skroz zbog gladi..ujutro..

lena.5
    25. Studeni 2018. 15:10

The, imala sam prejake bolove u donjem dijelu stomaka, nisam mogla hodati, a prije tog sam preobilno povracala. Moja doktorica me uputila u bolnicu gdje su mi uradili sve pretrage i otkrili povecan broj bakterija u urinu. 

Fairies
    25. Studeni 2018. 16:24

lavandica

the

lavandica

the

Ja sam ultrazvuk obavila kod svog gina, i onda sam u vinogradsku otisla samo obavit vadjenje krvi. Moj gin radi privatno. Tako mi je on davao upute. Nisam ja sama nista trazila. Kod gin.je ultrazvuk trajao malo dulje nego inace, jer beba nije bila dobro okrenuta. obavezno nesto pojedi prije uzv, ja nisam, pa mi je bebi spavala. Jedva ju je naljutio da se pokrene. Mora izmjerit nuhalni nabor, to je šija.. dio vratne kraljeznice koliko sam shvatila. Ako ti je do 2.5mm to je ok. U labaratorij odes oko pola 8, od 8 vas pocnu prozivat, trudnice imaju prednost. Izvadis krv i iza 13-14hh vec dobijes rezultate. Nemas se apsolutno nicega bojati, nista ne boli, osim neizvjesnosti. Ali rezultati su brzo tu, pa je lakse.

Jel taj uzv vaginalni ili abdominalni? Sad vise nista pobogu ne kuzim... o ja cu uzv radit kod svoje..a pitam za uzv jer jedna moja poznanica veli da je abdominalni 🤷‍♀️

Lavandica
    25. Studeni 2018. 17:38

Meni je bio vaginalni. A sad kako koji gin radi, ne znam. Rekao mi je i to da se ne mora doci nataste.

Stize nam Mihael ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.