Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    08. Studeni 2018. 18:36

Hvala cure ❤❤

tratinčica_maslačak
    08. Studeni 2018. 18:40

Malina, samo pozitivne misli. Drzimo fige da je do uredaja. Uz tebe smo draga...

Galaxy
    08. Studeni 2018. 19:01

Malina, sretno ti!

Cure, kako ste vi? Ja sam mrtva umorna. Ne izlazim iz kuće jer nemam snage. Osjećam se ko da me tenk pregazio😫do kad ovako? Drago mi je da je sve uredu, samo bi volila imat snage izaći iz pidžame i stavit maskaru. A ja jedva ručak skuham i onda prespavam cilo popodne..

andreaam
    08. Studeni 2018. 19:09

Da se i ja oglasim. Dosla sam sa prvog pregleda. Sve je uredu, vidi se maaala tockica. Trenutno sam 5+3 pa je rekao doktor da dodjem u utorak da cujemo otkucaje. Dobili smo prvu slikicu i bas sam sretna 😁 kako ste vi danas ?

Nina187
    08. Studeni 2018. 19:41

Malina, drzi se, uz tebe smo i saljemo pozitivnu energiju 😘

Nina187
    08. Studeni 2018. 19:43

mjehuric

Nina187

mjehuric

Hello curke 🤗🤗kupila i ja i kolica vec ima mj dana 😂😂😂znam da je rano al bila mi prilika odlicna ..ja sam radila na proslom uzv ta mjerenja za kombinirani ,i nije mi pustio da cujem srce 😪..kada pocinju vanjski uzv?..ja imam u pon pregled,opet vaginalni 15tt cu biti tada..😁😁

Meni je moj gin. rekao da se trbusni uzv radi od 14.tt

Hvala ti,meni moj nista ali me bas zanima kako ce u ponedjeljak..dosta mi je skidanja gaca 😂😂😂🙈🙈

Ali ces ih svejedno morati skidati 😂 Jer ce provjeravati jesi li zatvorena i je li sve u redu

• marinica29
    08. Studeni 2018. 19:56

Malina samo hrabro. Saljemo pozitivne misli😘

08. Studeni 2018. 20:38

Malina❤samo hrabro draga. Bit ce sve uredu😘

• Embarasada
    08. Studeni 2018. 20:58

Tonkica1

Drage moje, zanima me sada nesto samo, tko ima iskustva…
    Dakle, iduci tjedan imam 2.pregled, pa me zanima jeste vi i na 2.pregledu imale uzv? Sada koliko citam, navodno se na tom 2. ne radi uzv nego tek opet na 3. I sad vise ne znam, a ne mogu dočekati to. Evo sjedim na poslu i razmisljam o bebi i kad ce taj pregled…

Ja mislim da zdravstveno pokriva 3 besplatna obvezna ultrazvuka u trudnoći. Obvezan je naravno prvi, u cca 7.tj ali onaj u 11-12.tj nije obvezan pa se placa. Sjećam se da mi je u prvoj trudnoći ginekolog naplatio drugi ultrazvuk, pitao me da li želim ali naravno da svi uvijek pristanu. Kostalo je 50 ili 100 kn ne sjećam se točno ... za kasnije od toga ne znam kako ide.

• Embarasada
    08. Studeni 2018. 20:59

Malina, puno sreće ujutro! Nadam se da te samo plaše bez razloga!! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.