Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Galaxy
    07. Studeni 2018. 21:41

Samo da javim da smo vidjeli kucajeve❤😄Mojoj sreći nema kraja, samo nek bude sve uredu do kraja🤞
    Mučnine me ubijaju, kao i umor. Danas 7+5❤

Nina187
    07. Studeni 2018. 21:49

lena.5

Curke, da se javim nakon pregleda. Bebika je super, ja sam 12+2, a beba na uzv 12+4, odnosno 61,6 mm, NN 1,3. Slusala sam srceko, brojala prstice i jednostavno uzivala. Saljem vam svima veliki zagrljaj pun srece

Sve isto i ja danas, mojoj sreći nema kraja ❤️

• marinica29
    07. Studeni 2018. 21:54

Odlične vijesti cure 😍 samo uzivajte 😀

Lady8
    07. Studeni 2018. 22:03

Galaxy nikako docekat vijesti 
    Ja sutra idem na, danas 7+5 :)

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Kristina-39.Zg
    07. Studeni 2018. 22:06

Tonkica&Župčica HVALA OD 💞💞💞💞💞💞 USPJELAAAAA😘😘😘😘🙌

mjehuric
    07. Studeni 2018. 22:30

lavandica

Ja sam danas 10+3.. znaci ja sam u 11.tjednu ili? Neki kazu da je to deseti tj….. I jos nesto.. kad zavrsava prvo tromjesecje, s napunjenih 12.ili 13.tjedana? Primjer, kad cu bit 12+1, jesam jos u prvom tromjesecju ili.. moram cekafo 13+1?

Ahahha lavandice 😂😂😂 ja se tako nasmijem s tobom,jer pitas sve isto sta i ja 🤣🤣🤗🤗😚😚ni ja to nemam pojma..ali sam nasla na netu..

mjehuric
    07. Studeni 2018. 22:36

Hello curke 🤗🤗kupila i ja i kolica vec ima mj dana 😂😂😂znam da je rano al bila mi prilika odlicna ..ja sam radila na proslom uzv ta mjerenja za kombinirani ,i nije mi pustio da cujem srce 😪..kada pocinju vanjski uzv?..ja imam u pon pregled,opet vaginalni 15tt cu biti tada..😁😁

Lavandica
    07. Studeni 2018. 22:43

mjehuric

lavandica

Ja sam danas 10+3.. znaci ja sam u 11.tjednu ili? Neki kazu da je to deseti tj….. I jos nesto.. kad zavrsava prvo tromjesecje, s napunjenih 12.ili 13.tjedana? Primjer, kad cu bit 12+1, jesam jos u prvom tromjesecju ili.. moram cekafo 13+1?

Ahahha lavandice 😂😂😂 ja se tako nasmijem s tobom,jer pitas sve isto sta i ja 🤣🤣🤗🤗😚😚ni ja to nemam pojma..ali sam nasla na netu..

meni nista jasno. Ja kao da sam ovdje biciklom samo zelim cut da sam sluzbeno usla u drugo tromjesecje. Danas sam 10+3. Pocet cu radit crtice na zidu

Stize nam Mihael ♡

• Tonkica1
    07. Studeni 2018. 23:01

Kristina svejedno je s kojeg uređaja ces napraviti 😀 Nadam se da ves uspjeti. Bas me razveseli kad vidim to 😁

mjehuric
    07. Studeni 2018. 23:08

lavandica

mjehuric

lavandica

meni nista jasno. Ja kao da sam ovdje biciklomsamo zelim cut da sam sluzbeno usla u drugo tromjesecje. Danas sam 10+3. Pocet cu radit crtice na zidu

Ahahaha🤣🤣 ja jesam usla,sada kao mogu odahnuti ,mada brate mili jos sam u strahu kao i od pocetka 🙈🙈nikako docekati taj pregled,dugo mi..jos me stalno nesto bolucka,pa probava se poremetila 🙈🙈😳😳,prvo zatvor sada 2 dana po 3-4puta u wc..ne kontam to nikako..🤣🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.