Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mjehuric
    07. Studeni 2018. 23:10
    Evo ako vas bunii
    Evo ako vas bunii

• Tonkica1
    07. Studeni 2018. 23:12

Vau cure lijepo da je sve u redu!! ❤❤❤
    Lavandica znam kako ti je. I ja samo zelim cuti da sam u drugom tromjesecju. 15.11. idem na pregled, tad sam tocno 12tt, a tjedan poslije cu biti 13tt i sluzbeno u 2. tromjesecju. Jedva cekam 🤣 Jos malo.....
    Vrijeme mi stalno brzo leti, ali ovi tjedni mi prolaze taaaaako sporo, izludit cuuuuu

Kristina-39.Zg
    07. Studeni 2018. 23:57

Tonkica🙌😉strpljen spasen😁😁😁😘

Kristina-39.Zg
    08. Studeni 2018. 00:04

Tonkica1

Kristinasvejedno je s kojeg uređaja ces napraviti 😀 Nadam se da ves uspjeti. Bas me razveseli kad vidim to 😁

Kao,i ja napokon imam željenu trakicu😊 nacekala ali docekala😁😁😎,samo kaj malo zaribala nadimak profila.. kopirajući trakicu, heh.. tek za mj.dana mogu vratit na staro.. no,brzo Ce i to...😁😁😁

• marinica29
    08. Studeni 2018. 05:34

Zene pomagajte. Opekla ruku jutros na vrelu vodu. Stavila ulje i Secer na to ali boli. Zna netko sa cime smijem mazati? Dokt mi radi popodne a na hitnu mi se nejde jos nesto pokupiti tamo

Galaxy
    08. Studeni 2018. 06:16

marinica29

Zene pomagajte. Opekla ruku jutros na vrelu vodu. Stavila ulje i Secer na to ali boli. Zna netko sa cime smijem mazati? Dokt mi radi popodne a na hitnu mi se nejde jos nesto pokupiti tamo

Otiđi u dežurnu ljekarnu ili najbližu kad se otvori. Oni će ti dazi onu neku mast, nadam se da smiju i trudnice. Svakako napomeni da si trudna. I sretno!

Ja opet ne mogu spavati😩navečer u 10 ne mogu držati oči otvorene, ujutro ko sova😄
    Meni isto vrijeme tako sporo prolazi. Lakše mi je sad kad smo vidjeli kucajeve, ali jedva čekam ući u drugo tromjesječje i nadam se ove godine imat miran i sretan Božić. Lani je bio grozan, taman period nakon spontanog. Ne ponovilo se!

Lady8
    08. Studeni 2018. 06:46

I mene muci isto, rano se budim i svaku vecer nova nocna mora, precusni snovi, grozno.

Ako ste u takvom konstantnom strahu nabavite si Baby Watcher za slusanje otkucaja. Nakon 12. Tj cete ih sigurno hvatati i biti mirnije ;)
    Ja sam probala sad sa skoro 8 i nesto sitno ulovim, al cim pokaze 150,160,170 znam da nisu moji :))

2019. 👨‍👩‍👦 ♥️
    Panorama ✔️
    Čekamo curicu 💓🌷💓

Nina187
    08. Studeni 2018. 08:21

mjehuric

Hello curke 🤗🤗kupila i ja i kolica vec ima mj dana 😂😂😂znam da je rano al bila mi prilika odlicna ..ja sam radila na proslom uzv ta mjerenja za kombinirani ,i nije mi pustio da cujem srce 😪..kada pocinju vanjski uzv?..ja imam u pon pregled,opet vaginalni 15tt cu biti tada..😁😁

Meni je moj gin. rekao da se trbusni uzv radi od 14.tt

08. Studeni 2018. 10:39

Bas ste se raspisale cure! 
    Cestitam svima na uspjesnim pregledima, sad mozete biti mirnije do sljedeceg pregleda. 
    Sto se tice baby watchera, planiram ga kupiti, neki rabljeni preko njuskala, mislim da me bude umirilo to ako cujem bebicu jer ovih 3-4 tjedna izmedu pregleda izludim doslovno.
    Meni je sljedeci za dva tjedna, tada budem 13+4 tt. Za sljdeci petak sam narucena za Nifty, tak da u iscekivanju rezultata tog testa budem na iglama.

• TikTaktica
    08. Studeni 2018. 10:46

marinica29

Draga iz osobnog iskustva, odmah stavi MED + mljevena kava (sto bi se reklo turska) i lagano zamotaj da ti se ne isprlja ostala odjeca od kave, svaki dan novo stavljanje MED + kava,.. imala sam strašnu opekotinu od vrele vode po ruci, šaci i nozi i doslovce niti jedan ožiljak niti sam išla doktoru... 100%

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.