Pozdrav
evo jos jedne sove...
Navecer jedva do 21 h izdrzim, i onda se probudim oko 4 ujutro, wc, obidjem malca, legnem, precem se, namjestam... haos i tako svako jutro
zaspem nekako, a malac se budi u 6, i onda hajde ustaj
a snoooovi :O
haos, cak sam pocela mrvicu da sanjam kako mi mase, namiguje i sl
u glavi ringespil 😂
Davno sam jos prije procitala da ulje stavimsna opekotinu i na to Secer .I hvala bogu nema plikova. 3 prsta su opecena ali u ljekarnoj mi dali riblju mast pa mazem. Malo pomogne. Kad krene peci samo ruku u hladnu vodu.
Stvarno sam bila u soku ujutro...
Slusaj danas na radiju da trudnice imaju besplatno cjepivo protiv gripe. A moja dokt opce prakse kaze da se ne preporučuje bas trudnicama cijepljenje. Zvala da ju pitam cisto se info radi
Drage moje, zanima me sada nesto samo, tko ima iskustva...
Dakle, iduci tjedan imam 2.pregled, pa me zanima jeste vi i na 2.pregledu imale uzv? Sada koliko citam, navodno se na tom 2. ne radi uzv nego tek opet na 3. I sad vise ne znam, a ne mogu dočekati to. Evo sjedim na poslu i razmisljam o bebi i kad ce taj pregled...
tonkica, ja sam imala 3 pregleda do sad i na svakom mi je rađeni uzv, nisam čula za takvu praksu, znam da tu kod nas, ginekolog svaki put radi uzv i uvijek dobijemo sličicu
Eh mene zanima kako sa hemoroidima, sta je ucinkovito ali brzo, preparat za zeljezo je ucinio svoje... znam prehrana, dovoljno tecnosti, ali koja mast, cepici? Znam za faktu, ali ne znam smije li se u trudnoci... nemam nikakvih tegoba ali su TU pa da to zaustavim dok nisu pocele i tegobe :'(
Hello curke 🤗🤗kupila i ja i kolica vec ima mj dana 😂😂😂znam da je rano al bila mi prilika odlicna ..ja sam radila na proslom uzv ta mjerenja za kombinirani ,i nije mi pustio da cujem srce 😪..kada pocinju vanjski uzv?..ja imam u pon pregled,opet vaginalni 15tt cu biti tada..😁😁
Meni je moj gin. rekao da se trbusni uzv radi od 14.tt
Hvala ti,meni moj nista ali me bas zanima kako ce u ponedjeljak..dosta mi je skidanja gaca 😂😂😂🙈🙈
Zene :(
Evo me s pregleda. Na 7+0 smo vidjeli srce na jednom UZV, a danas na 8+6.. na drugom uredjaju, on srce ne vidi :((((
Poslao me hitno na color doppler sutra, no ja sam nekako pomirena s najgorim.. suze lijem :(
Malin, drzim palceve da samo uredaj nije dovoljno osjetljiv da prepoznaje otkucaje! Drzi se i saljem ti puno pozitivne energije i vjerujem da bude sve u redu!
Malina, pozitivno! Sve ce biti u redu! Uredaj je samo bio los!
Javi se :*
2019. 👨👩👦 ♥️
Panorama ✔️
Čekamo curicu 💓🌷💓
Sortiraj odgovore
Najstariji