Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    tratinčica_maslačak
    07. Studeni 2018. 12:11

Evo ja  se vracam s uzv. Danas 8+4, beba velika 2,3 cm. Kaze doktorica da se mice i da je zadovoljna kako stvari napreduju. Presretna sam. I bas se lijepo vidjela glavica i guza, a tako je jos mala beba, nevjerojatno.
    Marinica meni je muka kad ne jedem, pa jedem stalno. Pokusavam jesti cim raznovrsnije, no trudnicke zelje me samo vode na grijeh.. 

Župčica
    07. Studeni 2018. 12:20

tratinčice super za bebicu... i ja sam jučer odahnula , tako da  znam kako ti je...
    Ja sam otkad sam na neslanoj hrani smršavila 1 kg... Jednostavno ne jedem slano a ni slatko baš jer prvo što u svemu ima soli osim u onom što doma napraviš a drugo što se suzdržavam jer nesmijem unositi puno tekućine a slatko to traži... Tako da sam, ja sada samo na + 1 kg....

Lavandica
    07. Studeni 2018. 12:49

Ja sam danas 10+3.. znaci ja sam u 11.tjednu ili? Neki kazu da je to deseti tj..... I jos nesto.. kad zavrsava prvo tromjesecje, s napunjenih 12.ili 13.tjedana? Primjer, kad cu bit 12+1, jesam jos u prvom tromjesecju ili.. moram cekafo 13+1?

Stize nam Mihael ♡

Lavandica
    07. Studeni 2018. 12:50

Cekati*

Stize nam Mihael ♡

• marinica29
    07. Studeni 2018. 12:56

Ma i ja sam donedavno trpala sve u sebe,isto mi bilo mucno od gladi. A sad obrnuto. 
    Imam neku aplikaciju na mob i kad mi bilo sad 10+1 pisalo je da sam u 11 tjednu

tratinčica_maslačak
    07. Studeni 2018. 13:28

Joj marinica, nadam se da ce se i kod mene ubrzo dogodit takav preokret jer cu inace natuci sto kila.
    Ja sam sad 8+4 i racuna se da sam u devetom tjednu. Kad ti zavrsi 12 tjedan, odnosno kad napunis 13+0 onda se smatra da si u drugom tromjesecju. Tako sam barem ja skuzila.
    Posto sam danas bila privatno na uzv, pitala sam odmah ginicku za onu dalacin kremu sto mi je soc ginicka propisala, ako se sjecate. I rekla je da ona ne bi na mojem mjestu koristila, da ionako cu morati raditi briseve pa cemo onda vidjeti. Rekla sam joj da sam ja briseve radila taman prije nego sam zatrudnila i da su bili uredni, i onda mi je rekla da bi se to vidjelo na brisevima j da definitivno nemoj. Pa cemo vidjet
    I pitala sam ju za cijepljenje protiv gripe. Rekla je da mi ne bi preporucala, cak je imala malo zgrozenu facu sto sam ju to uopce pitala. Onda je rekla da ako bas imam zarku zelju da onda pitaj na epidemiologiji. Tako da mislim da nista od toga ipak.

• marinica29
    07. Studeni 2018. 15:19

Tratinčica to sam i ja do neki dan mislila da ću natuci kile...hehe 
    Nemogu se preko komp spojiti na forum nikako .tako da sam preko mob samo .i dok ja sve procitam i zaboravim ko je sta pisao. Uglavnom sretna zbog vas i vaših dobrih vijesti. 😀

• Tonkica1
    07. Studeni 2018. 17:09

Tratincica ja sam cula da iako preporucaju da se trudnice cijepe, navodno nije dobro. Zato nisam sigurna i pktat cu i svoju dr opce prake i ginu

• Tonkica1
    07. Studeni 2018. 18:01

Cure, sad sam bila u lidlu i imaju trudnicke hlace, carape s gacicama i grudnjake za dojenje. Nije u katalogu, ali ima. Odmah sam si kupila dvoje hlace, po 70kn su. Grudnjak je 50, a mislim da su štrample oko 40, ali nisam sigurna za to...

Kristina-39.Zg
    07. Studeni 2018. 18:26

Župčice zakaj nesmijes unositi puno tekućine? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.