Hvala svima na odgovorima a sta sa cijepljenjem protiv gripe? Jeste pitale svoje ginekologe? Razmisljale o tome?
Stize nam Mihael ♡
Vecer zene.. Nemam puno vremena pa nemam kad citat zaostatke... Bili smo na pregledu... Ginekologica ce mi otvorit komplikacije kad ja kazem a ja cu sad nesto rastezati s pola radnog vremena jer moram nesto jos zavrsiti na poslu.. Uglavnom smo ok... Bebica je dubila na glavi pa je nismo mogli viditi lijepo... Veliki smo 45 mm sto odgovara tjednima... Samo mi je vidila da po iscjetku imam gljivice pa mi je dala vaginalete... Ali kaze da je to u trudnoci jako cesto da se ne brinem..
Pozdrav curke!
Lijepo ste se raspisale....
Ja sam bila u dm-u, samo odes na blagajnu i trazis paket za trudnice, trazit ce te onu njihovu karticu za bodove i to je to. Ja dobila odmah :)
Ja sam isto nasla na temi Besplatni uzorci i uclanila se u sve moguce. Od Uriage sam dobila testere za bebe i mame za lice i tijelo
Navodno bi od Hippa trebala nesto dobiti, ali ja nisam dobila još nista
Vezano za cijepljenje, i ja sam o tome razmisljala, mm mi je isto rekao da bi on volio da se cijepim, ali ne znam dovoljno o tome da bi donijela odluku. Pitat cu i ginu i dr opce prakse..
I da, slala sam mail u Bebimil za radosnicu, ali su mi odgovorili da im je nestalo i da su nove narucile i da pratim njihovu stranicu
Ooo koliko poznatih imena!
Odlicno! Bit ce veselo do ljeta kako budemo rasle.
Ja sam veceras saznala da sam trudna. Kasni mi jedan dan, a ja odmah poletila radit test. I pozitivan je. Aplikacija kaze 3+5tt. Rano za pregled, oa necu zurit sa zvanjem barem nekoliko tjedana.
Citam postove da ne lupam pitanja bez veze, ali ne stigbem sve pohvatat.
Cure, uzivajte u spavanju, uskoro cemo glumit sove
Ljubim vas!
Podrska je najveci blagoslov koji nekome mozes pokloniti. Budi velikodusna!
url=https://lilypie.com]
Cestitkeee!
Ja sam na prvi pregled išla sa 5+5 ali nije se čulo srce još, i onda se čulo za 10 dana na sljedećem pregledu.
Vecer zene.. Nemam puno vremena pa nemam kad citat zaostatke… Bili smo na pregledu… Ginekologica ce mi otvorit komplikacije kad ja kazem a ja cu sad nesto rastezati s pola radnog vremena jer moram nesto jos zavrsiti na poslu.. Uglavnom smo ok… Bebica je dubila na glavi pa je nismo mogli viditi lijepo… Veliki smo 45 mm sto odgovara tjednima… Samo mi je vidila da po iscjetku imam gljivice pa mi je dala vaginalete… Ali kaze da je to u trudnoci jako cesto da se ne brinem..
Bebica je znaci zivahna😍😍i uredu to je najbitnije!!! Super da si to uspila rijesiti! Svakako je bolje da se odmaras..a i to s pola radnog vremena nije losa opcija.
Ooo koliko poznatih imena!
Odlicno! Bit ce veselo do ljeta kako budemo rasle.
Ja sam veceras saznala da sam trudna. Kasni mi jedan dan, a ja odmah poletila radit test. I pozitivan je. Aplikacija kaze 3+5tt. Rano za pregled, oa necu zurit sa zvanjem barem nekoliko tjedana.
Citam postove da ne lupam pitanja bez veze, ali ne stigbem sve pohvatat.
Cure, uzivajte u spavanju, uskoro cemo glumit sove
Ljubim vas!
Cestitam od ❤!!!!
Hvala svima na odgovorimaa sta sa cijepljenjem protiv gripe? Jeste pitale svoje ginekologe? Razmisljale o tome?
Nisam se nikad cijepila protiv gripe. Ali sam ju imala u drugoj trudnoci i to jako rano. Bilo mi je grozno. Temperatura 40 i samo lupocet i tusiranje...zivi uzas. A vidis uopce mi sad nije pala na pamet mogucnost cijepljenja dok nisi spomenula. Malo cu se raspitati kod dr...koliko je to dobro a koliko je stetno.
Sortiraj odgovore
Najstariji