Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Semyzg31
    06. Studeni 2018. 12:05

mjehuric

Jutro curke🤗 jeste gledale sta po neku znam da postoje neke str.za prijaviti se pa dobijes poklon kao sta je hipp baby club ?.ja istrazujem dali ima jos sta 🤣🤣 p.s.i da komplikacije sjedaju od 18-20-tog u mj 😚 tako su mi jucer rekli. 😉😉sretno na pregledima curama ❤

Imas na firumu pod testeri i pokloni jedna je cura stavila sve od koga se dobije😉

• coolkiki
    06. Studeni 2018. 12:47

tratinčica_maslačak

Coolkiki tvoja bebica je vec stvarno velika. Ja isto imam sutra pregled i jedva cekam. Toliko mi je lose zadnjih par dana, mucnine i bolovi od rastezanja.. ali sve cu prebroditi ako se sutra uvjerim da je beba ok

Ooj nemoj da je velika 😂
    prva beba imala 4 kg i uvecanu glavu, a kazu druge bebice budu vece od prvih,jao... jadna ja
    ja se stvarno divim vama koje radite stalno
    ja sam na dva posla, skola i firma (nasa),  i ovih danas kad nisam u skoli nema sanse da krenem raditi od 8, jer nikakvu kafu ne mogu da popijem, gade mi se...  i ne mogu da se razbudim, pa krenem  raditi od 10-11

mjehuric
    06. Studeni 2018. 12:50

Semyzg31

mjehuric

Jutro curke🤗 jeste gledale sta po neku znam da postoje neke str.za prijaviti se pa dobijes poklon kao sta je hipp baby club ?.ja istrazujem dali ima jos sta 🤣🤣 p.s.i da komplikacije sjedaju od 18-20-tog u mj 😚 tako su mi jucer rekli. 😉😉sretno na pregledima curama ❤

Imas na firumu pod testeri i pokloni jedna je cura stavila sve od koga se dobije😉

Hvala tiii 😘😘😘😍😍

tratinčica_maslačak
    06. Studeni 2018. 12:54

Coolkiki, ma nisam mislila da je prevelika.. nego da mi tih par cm zvuci nevjerojatno s obzirom da je moja bila par mm kad sam prvi put bila na uzv, sa 6+4. Sutra je 8+4 pa me bas zanima koliko ce moja biti velika. 🤗

andreaam
    06. Studeni 2018. 12:54

Pozdrav zenice. Jutros radila betu i vrijednost je 1861.87 😁 iskreno sam sokirana da je tolika jer bi mi danas po mom kalendaru trebao biti 19 dan nakon ovulacije ali posto imam pco tko zna kad je bila 😂😂

Nina187
    06. Studeni 2018. 13:13

Kristina-zg.39

OhSoBoho

bok cure, imam jedno pitanje.
    dobila sam uputnicu za uzv kombinirani probir. znam kaj je to ali ne znam di se to radi? s obzirom da mi je moja ginićka dala uputnicu pretpostavljam da to ne radim kod nje već negdje na bolnici? prošlu trudnoću sam vodila u petrovoj i sve su mi oni tamo radili pa o tim stvarima uopće nisam razmišljala tak da sad pojma nemam di trebam ići.

Bokic😊. To radis u Petrovoj.Prvo ultrazvuk, u vezi probira pa ides, vaditi krv…

A bas se mora raditi uzv u Petrovoj? Ja se sa svojim gin. dogovorila da sutra dođem k njemu na uzv, a u čet. ujutro idem vaditi krv u Petrovu...

mjehuric
    06. Studeni 2018. 13:42

andreaam

Pozdrav zenice. Jutros radila betu i vrijednost je 1861.87 😁 iskreno sam sokirana da je tolika jer bi mi danas po mom kalendaru trebao biti 19 dan nakon ovulacije ali posto imam pco tko zna kad je bila 😂😂

Čestitkeee 🤗🤗🤗 uzivaj sadaa 🤗🤗

Kristina-39.Zg
    06. Studeni 2018. 15:19

Nina187

Kristina-zg.39

OhSoBoho

bok cure, imam jedno pitanje.
    dobila sam uputnicu za uzv kombinirani probir. znam kaj je to ali ne znam di se to radi? s obzirom da mi je moja ginićka dala uputnicu pretpostavljam da to ne radim kod nje već negdje na bolnici? prošlu trudnoću sam vodila u petrovoj i sve su mi oni tamo radili pa o tim stvarima uopće nisam razmišljala tak da sad pojma nemam di trebam ići.

Bokic😊. To radis u Petrovoj.Prvo ultrazvuk, u vezi probira pa ides, vaditi krv…

A bas se mora raditi uzv u Petrovoj? Ja se sa svojim gin. dogovorila da sutra dođem k njemu na uzv, a u čet. ujutro idem vaditi krv u Petrovu…

Bokic Ane😊 taj ultrazvuk spada u kombinirani probir.. zato ga i zovu kombinirani😂 test..prvo uzv pa pa sa tim nalazom,na vadenje krvi

Kristina-39.Zg
    06. Studeni 2018. 15:20

Sory,Nina..😁😉😘

Kristina-39.Zg
    06. Studeni 2018. 15:24

Nina mozes slobodno ti i kod svoje na uzv,ali ipak CES u Petrovoj isto imati uzv,ciljano gledaju za taj test.. malo detaljnije bebicu..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.