Cure, imam jedno pitanje. Sutra bi prvi puta trebala u trudnicku ambulantu na pregled (merkur). Doktor mi je reko nek dodem tam odma u 7 u jutro i na taste (znaci pregled 5 dana prije termina). Nikad do tad nisam cula da se u trudnicku ambulantu na ctg i pregled mora doc na taste, naprotiv, citala sam od hrpa cura da jedu slatko da bi bebe bile budne. A i procitala sam da je bolje doc kasnije zbog guzve. Jel postoji neki razlog za te savjete ili doktor samo nije upucen kako se obavljaju pregledi u drugoj bolnici? Dr. mi je inace iz drugog grada.
Meni nisu nista spominjali da moram bit nataste a za ovo vezano za ctg ne znam jel mora bit budna beba ili ne al ja sam se najela slatkog za svaki slucaj malo bombona i cokolade i malisa je bio vrlo aktivan 😁
Moja uglavnom miruje i ima koji pokret a prosli put je ocito bas zadrijemala na 10min pa je sestra produljila pregled na pola sata jer se u tih 10min bas nista nije dogodilo. I kod svog doktora isto nikad nisam dosla nataste nego nakon jela. A tko bi u ambulanti cekao 3-4 sata gladan 😓. Ma ja cu si pojest i otic tamo poslije 10 da se ne guzvam, pa neka me naruce za neki drugi dan ako za neki pregled treba nataste.
Ne znam ni ja zašto bi išla na tašte jer su i mi meni rekli da jedem prije ctg-a da mala bude budna. Zadnji put sam slabo jela i stvarno je spavala pa ju je sestra budila pet minuta 🙄😊
Ne znam, možda nešto vezano za šećer? Jesi do sad imala s tim problema?
Još vas malo ovdje ima… sretno svima! Neka bude brzo i bez problema! 😘😘😘
Hvala nena1986! Nadam se da ti uživaš i da je sve u redu 😊
Ne znam ni ja zašto bi išla na tašte jer su i mi meni rekli da jedem prije ctg-a da mala bude budna. Zadnji put sam slabo jela i stvarno je spavala pa ju je sestra budila pet minuta 🙄😊
Do sad su biki svi nalazi uredni, nikakvih problema, pa je zato i meni cudno.
Tko zna zašto, ali vjerujem da nije ništa ozbiljno, baš naprotiv. Možda želi zbog vaganja, tlaka, svega da budeš na čisto.. a mozda je samo zabrijao..
svakako ti sebi ponesi nešto za jesti 😁
Tko zna zašto, ali vjerujem da nije ništa ozbiljno, baš naprotiv. Možda želi zbog vaganja, tlaka, svega da budeš na čisto.. a mozda je samo zabrijao..
Sad nesto citam na netu da bi moglo biti da budem spremna na hitan carski ako bebini otkucaji slucajno nebi bili kako treba 🤔. Makar je prosli put reko da ima odlicnu kondiciju i da srce jako lijepo kuca i reagira na kontrakcije. A ja se ponadala da cu tamo doc kasnije kad bude manje guzve. Ma nista, slusat cu ga kako mi je reko i ponjet nesto da se napucam cim mi kazu da mogu 😂
Sad nesto citam na netu da bi moglo biti da budem spremna na hitan carski ako bebini otkucaji slucajno nebi bili kako treba🤔. Makar je prosli put reko da ima odlicnu kondiciju i da srce jako lijepo kuca i reagira na kontrakcije. A ja se ponadala da cu tamo doc kasnije kad bude manje guzve. Ma nista, slusat cu ga kako mi je reko i ponjet nesto da se napucam cim mi kazu da mogu😂
A tko zna.. u svakom slučaju, sretno i javi sutra! :)
I samo se opremi 😁
Pozdrav cure 🤗
Nova sam ovdje pa se ispričavam ako je negdje netko već postavio ovakvo pitanje.
Usla sam u 36-i tjedan i cekamo nasu curicu 30.8, pa me zanima u kojem ste vi tjednu išle prvi puta u trudnicku ambulantu? Zadnji pregled kod svoje ginekologice sam obavila i dobila uputnicu na kojoj piše 37tt pregled u TA! Pa me zanima da li ja mogu otici prije ili moram cekati da uđem u 37?
Inace cu ici u Merkur na pregled
Sortiraj odgovore
Najstariji