Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    CiniMINIS
    01. Kolovoz 2019. 07:05

Cure, imam jedno pitanje. Sutra bi prvi puta trebala u trudnicku ambulantu na pregled (merkur). Doktor mi je reko nek dodem tam odma u 7 u jutro i na taste (znaci pregled 5 dana prije termina). Nikad do tad nisam cula da se u trudnicku ambulantu na ctg i pregled mora doc na taste, naprotiv, citala sam od hrpa cura da jedu slatko da bi bebe bile budne. A i procitala sam da je bolje doc kasnije zbog guzve. Jel postoji neki razlog za te savjete ili doktor samo nije upucen kako se obavljaju pregledi u drugoj bolnici? Dr. mi je inace iz drugog grada.

kzeli
    01. Kolovoz 2019. 12:44

Meni nisu nista spominjali da moram bit nataste a za ovo vezano za ctg ne znam jel mora bit budna beba ili ne al ja sam se najela slatkog za svaki slucaj malo bombona i cokolade i malisa je bio vrlo aktivan 😁 

CiniMINIS
    01. Kolovoz 2019. 13:17

Moja uglavnom miruje i ima koji pokret a prosli put je ocito bas zadrijemala na 10min pa je sestra produljila pregled na pola sata jer se u tih 10min bas nista nije dogodilo. I kod svog doktora isto nikad nisam dosla nataste nego nakon jela. A tko bi u ambulanti cekao 3-4 sata gladan 😓. Ma ja cu si pojest i otic tamo poslije 10 da se ne guzvam, pa neka me naruce za neki drugi dan ako za neki pregled treba nataste.

TonkicaPrrr
    01. Kolovoz 2019. 13:18

Ne znam ni ja zašto bi išla na tašte jer su i mi meni rekli da jedem prije ctg-a da mala bude budna. Zadnji put sam slabo jela i stvarno je spavala pa ju je sestra budila pet minuta 🙄😊
    Ne znam, možda nešto vezano za šećer? Jesi do sad imala s tim problema?

TonkicaPrrr
    01. Kolovoz 2019. 13:19

nena1986

Još vas malo ovdje ima… sretno svima! Neka bude brzo i bez problema! 😘😘😘

Hvala nena1986! Nadam se da ti uživaš i da je sve u redu 😊

CiniMINIS
    01. Kolovoz 2019. 13:33

TonkicaPrrr

Ne znam ni ja zašto bi išla na tašte jer su i mi meni rekli da jedem prije ctg-a da mala bude budna. Zadnji put sam slabo jela i stvarno je spavala pa ju je sestra budila pet minuta 🙄😊

Do sad su biki svi nalazi uredni, nikakvih problema, pa je zato i meni cudno. 

TonkicaPrrr
    01. Kolovoz 2019. 14:03

CiniMINIS

TonkicaPrrr

Tko zna zašto, ali vjerujem da nije ništa ozbiljno, baš naprotiv. Možda želi zbog vaganja, tlaka, svega da budeš na čisto.. a mozda je samo zabrijao.. 
    svakako ti sebi ponesi nešto za jesti 😁 

CiniMINIS
    01. Kolovoz 2019. 14:45

TonkicaPrrr

CiniMINIS

TonkicaPrrr

Tko zna zašto, ali vjerujem da nije ništa ozbiljno, baš naprotiv. Možda želi zbog vaganja, tlaka, svega da budeš na čisto.. a mozda je samo zabrijao..

Sad nesto citam na netu da bi moglo biti da budem spremna na hitan carski ako bebini otkucaji slucajno nebi bili kako treba 🤔. Makar je prosli put reko da ima odlicnu kondiciju i da srce jako lijepo kuca i reagira na kontrakcije. A ja se ponadala da cu tamo doc kasnije kad bude manje guzve. Ma nista, slusat cu ga kako mi je reko i ponjet nesto da se napucam cim mi kazu da mogu 😂

TonkicaPrrr
    01. Kolovoz 2019. 22:00

CiniMINIS

TonkicaPrrr

CiniMINIS

TonkicaPrrr

Sad nesto citam na netu da bi moglo biti da budem spremna na hitan carski ako bebini otkucaji slucajno nebi bili kako treba🤔. Makar je prosli put reko da ima odlicnu kondiciju i da srce jako lijepo kuca i reagira na kontrakcije. A ja se ponadala da cu tamo doc kasnije kad bude manje guzve. Ma nista, slusat cu ga kako mi je reko i ponjet nesto da se napucam cim mi kazu da mogu😂

A tko zna.. u svakom slučaju, sretno i javi sutra! :) 
    I samo se opremi 😁

DoroteaP
    01. Kolovoz 2019. 23:42

Pozdrav cure 🤗
    Nova sam ovdje pa se ispričavam ako je negdje netko već postavio ovakvo pitanje. 
    Usla sam u 36-i tjedan i cekamo nasu curicu 30.8, pa me zanima u kojem ste vi tjednu išle prvi puta u trudnicku ambulantu? Zadnji pregled kod svoje ginekologice sam obavila i dobila uputnicu na kojoj piše 37tt pregled u TA! Pa me zanima da li ja mogu otici prije ili moram cekati da uđem u 37?
    Inace cu ici u Merkur na pregled 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.