Baš 🤣 što se mene tiče ja sam spremna, a kad me malo zaboli u križima već mislim to je to 😍 danas imala stolicu 3x reko sigurno čišćenje, to je to 🤣 a na kraju još ništa🤣🤣 muž otišao spavati prije pol sata jer mu se smučilo kad sam pričala sa svojom sestrom o pregledu i kako je ginicka vidjela da sam otvorena, plodnu vodu i vjerojatno glavicu jer je zadovoljna kako je bebač smješten, a prije toga pričali kako seks potiče trudove, jel, hihi, mislim da me izbjegava 🤣🤣
Baš 🤣 što se mene tiče ja sam spremna, a kad me malo zaboli u križima već mislim to je to 😍 danas imala stolicu 3x reko sigurno čišćenje, to je to 🤣 a na kraju još ništa🤣🤣 muž otišao spavati prije pol sata jer mu se smučilo kad sam pričala sa svojom sestrom o pregledu i kako je ginicka vidjela da sam otvorena, plodnu vodu i vjerojatno glavicu jer je zadovoljna kako je bebač smješten, a prije toga pričali kako seks potiče trudove, jel, hihi, mislim da me izbjegava 🤣🤣
Ma i ja isto tak, na svaku sitnicu mislim da je to sad to i da ce krenut. A jos nista zapravo zaboljelo nije 😅. A eto, kad smo nestrpljive upoznat nase male zvrkice 😍. Da sam na tvom mjestu ja bi vec napala muza 😂😂 al s obzirom da ipak imam vise od tjedan dana do termina htjela bi maloj dati jos malo vremena da skupi koji gram jer je malo sitnija, pa da ima barem 3200 kad se rodi.
Ma i ja isto tak, na svaku sitnicu mislim da je to sad to i da ce krenut. A jos nista zapravo zaboljelo nije 😅. A eto, kad smo nestrpljive upoznat nase male zvrkice 😍. Da sam na tvom mjestu ja bi vec napala muza 😂😂 al s obzirom da ipak imam vise od tjedan dana do termina htjela bi maloj dati jos malo vremena da skupi koji gram jer je malo sitnija, pa da ima barem 3200 kad se rodi.
Moj je početkom mjeseca imao 3 kg, ali ja ti to sve uzimam sa rezervom, tek kad se rode vidjet ćemo koliki će biti, mojoj sestri su fulali 500 grama za 2 dana, tako da tko zna. Bitno da mi to odradimo kako treba 😊
Moj je početkom mjeseca imao 3 kg, ali ja ti to sve uzimam sa rezervom, tek kad se rode vidjet ćemo koliki će biti, mojoj sestri su fulali 500 grama za 2 dana, tako da tko zna. Bitno da mi to odradimo kako treba 😊
Pa s obzirom da mi je dva doktora u razmaku tj dana izracunalo tezinu s razlikom od 150g (kolko dobivaju okvirno u ovom zadnjem periodu) mislim da ipak bude tu negdje. Osim ako su se bas oba zabunila 😅. Ma bitno da bebice na kraju budu zdrave i da sve dobro prode
Kika28meni to zvuci malo pretjerano tolke tablete i to sad jos pred kraj, al valda oni znaju najbolje. Pogotovo normabel od kojeg si sav osamucen i ne znas ni koji je dan (nemam osobnog iskustva, sestra mi pila u trudnoci i to najslabije pa pricala. Isto je prestala nakon tjedan dana jer se osjecala ko da joj je mozak sprzilo)
Ja si evo danas kupila ananas 😅 reko mozda pokrene nesto, a ako ne pokrene barem si zgustam 😆. Ja si nesto zapikirala 1.8. za porod iako mi je termin 7.8., al sve mi se cini da moja ljenjivica nece nikud. A nije ni 4.8. los ili 8.8. 😂😂.
minnie_memeni ovi zadnji tjedni nekako istovremeno brzo i sporo prolaze 😅
Ma ne znam ni sama, možda najbolje ništa do termina, ionak sam otvorena, ak bude hica i loše neka me porode, praktički tu je termin. Rađe ne bi sad na kraju nikakve tablete pila. Ja si danas odlučila kupiti datulje i ananas 😁😁😁 ja bi 31.07. 😍😍 ono tko nas što pita ali barem možemo maštati o tome kad će bebice van 😎
E, vidis, i datulje imam doma pa mogu i njih. 😂😂 da, bitno da mi racunamo kad ce, ko da mozemo utjecati na to 😂 kv2912 nam se sigurno smije kad tako lijepo planiramo 😆
😂😂 ja od 20.7. planiram i kontam to je taj dan, ali još uvijek ništa 🙈🙈
Evo i Nas s pregleda. Ništa, ni najmanja promjena 😀
Nit otvorena, nit trudova, sve oke i za tjedan dana opet kontrola..
Meni se, Kv2912, čini da je bolje da mi koje još nismo prešle termin, da ga postavimo u glavi što dalje 😁 možda tako bude bolje 🤪
Idemo svi u jesenske bebe 😉😆😆😆
Kv2912 svaka ti cast kako ti to podnosis. Mislim da bi ja vec svasta isprobala samo da potaknem porod. Nego, jesi prije toga imala ikakvih naznaka da bi beba mogla kasnije? Tipa manji plod u nekom trenu ili nesto takvog? Ja si sve razmisljam ako je moja sad manja (u pocetnim tjednima je bila po terminu) dal to znaci da ce i ona "kasniti" 😅.
TonkicaPrrr ne znam kako su se to cure prebacile u jesenske bebe, meni je minimalno do sredine 9 mjeseca jos ljeto 😂😂. A mora neko i popraviti ovaj prosjek sa kasnije rodenim bebama, ja cu se rado zrtvovati i roditi barem okvirno oko termina 😁😁😂
Kako sam si ja zabrijala sutrašnji datum za porod tako sam si danas kupila 2 litre soka od ananasa i krenula sa terapijom 🤣 od toga svega mislim da ću jedino češće ići na wc, a ne da cu se više otvoriti 🤣 ali barem ću znati da sam probala i tu foru 😎
CiniMINIS meni je od početka trudnoća manja za tjedan dana, ali su mene toliko isplasili na početku da ću roditi ranije da sam torbu pripremila još početkom 6. mjeseca, na kraju ja dočeka 8. 😂😂 bebica je bila nisko, pa sam morala i čuvati trudnoću, cerviks se poceo skracivati u 20-om tjednu, a stoji i dan danas tako kako je rečeno eto prije 20 tjedna.
Ma de jučer sam cijelu kuću sredila u nadi da nešto pokrenem, ali nista 🙈🙈 jedino prozore nisam oprala.
TonkicaPrrr ovih dana će ici silom ako ne milom 🙊🙊
Kako sam si ja zabrijala sutrašnji datum za porod tako sam si danas kupila 2 litre soka od ananasa i krenula sa terapijom 🤣 od toga svega mislim da ću jedino češće ići na wc, a ne da cu se više otvoriti 🤣 ali barem ću znati da sam probala i tu foru 😎
Ja sam cedevitu od ananasa pila. Nije pomoglo 🤣
Jedino da pokušam sa svježim ananasom, nacula sam da je nekima pomoglo
Sortiraj odgovore
Najstariji