Nego, popila litru i pol soka ananasa 100%, nije mi svježi izgledao nešto jestivo pa sam uzela sok, e i maloprije oprala sve prozore na kući 😍😎
Ako rodiš sutra, ponavljam taj tvoj scenarij odmah! 😁
Nego, popila litru i pol soka ananasa 100%, nije mi svježi izgledao nešto jestivo pa sam uzela sok, e i maloprije oprala sve prozore na kući 😍😎
Ako rodiš sutra, ponavljam taj tvoj scenarij odmah! 😁
Dogovoreno 😎 drži fige 😁😁😁
Cure, naša curica se rodila danas 🥰 3750 i 53 cm. Bilo je bolno ali je prošlo relativno brzo. I sve je u redu, što je bitno, hvala dragom Bogu 🥰🥰
Čestitke! Brz oporavak.... mazite se, pazite, ljubite ❤
shell čestitam, bitno da ste i ti i beba dobro 😊😊
Izgleda da što mi više njih tjeramo da izađu, to su oni sve tvrdoglaviji
Cestitam shell!! Uzivaj sa svojom bebicom i brzo se oporavi 😊. I otkrij nam kako si potaknula trudove😂😂.
Hvala svima na čestitkama 🥰🥰
A trudove sam potaknula-dripom😆 Imala sam inducirani porod, zbog njihove sumnje da se plodna voda muti. Nakon klistira spojili su me na drip, sveskupa je porod trajao 6 sati, ja zadovoljna. Drip je gadan, dosta su mi jako krenuli. Ali brzo sam se otvarala i sve je dobro išlo. Tko zna koliko bi i ja još bila trudna da nije tako ispalo 🤭
A vas koje to još čeka, samo hrabro. Porod stvarno boli, nekog više, nekog manje. Ali isto tako je i istina da se zaboravi kad ugledaš svoje dijete. Ja stvarno nisam emotivac, ali ovakav osjećaj još nisam imala. Odveli su je na kupanje a ja gledam slike na mobitelu i samo čekam kad će ju vratit 🤭🥰
Daaa još par cura i zatvaramo grupu 😊😊🙏
Morat ćemo i iskustva s poroda pisat , ja sam u svakom slucaju zadovoljna jer sam samo sat vremena provela.u radaoni nadam se da ce i s drugim ( ako me prvo ne izludi 🤣) bit isto tako ako ne i bolje ☺
Morat ćemo i iskustva s poroda pisat , ja sam u svakom slucaju zadovoljna jer sam samo sat vremena provela.u radaoni nadam se da ce i s drugim ( ako me prvo ne izludi 🤣) bit isto tako ako ne i bolje ☺
Ajoj milina, stvarno si odlično prošla. Sretnice 😊😊
Cestitam shell!! Uzivaj sa svojom bebicom i brzo se oporavi 😊. I otkrij nam kako si potaknula trudove😂😂.
Hvala svima na čestitkama 🥰🥰
A trudove sam potaknula-dripom😆 Imala sam inducirani porod, zbog njihove sumnje da se plodna voda muti. Nakon klistira spojili su me na drip, sveskupa je porod trajao 6 sati, ja zadovoljna. Drip je gadan, dosta su mi jako krenuli. Ali brzo sam se otvarala i sve je dobro išlo. Tko zna koliko bi i ja još bila trudna da nije tako ispalo 🤭
A vas koje to još čeka, samo hrabro. Porod stvarno boli, nekog više, nekog manje. Ali isto tako je i istina da se zaboravi kad ugledaš svoje dijete. Ja stvarno nisam emotivac, ali ovakav osjećaj još nisam imala. Odveli su je na kupanje a ja gledam slike na mobitelu i samo čekam kad će ju vratit 🤭🥰
Daaa još par cura i zatvaramo grupu 😊😊🙏
🙈 a mi se ponadale da si otkrila neki recept. Al najbitnije da ste vas dvije dobro i da su na vrijeme otkrili opasnost.
Slobodno pisete iskustva, odvratit od poroda nas i onako necete 😂😉. Bolje da smo spremne na svakakve situacije i mogucnosti i da se nadamo najboljem nego da ocekujemo sve najljepse a na kraju se svasta izjalovi (a nekako cesce bude tako).
shell jesi bila otvorena šta prije nego su ti dali drip?
Meni su rekli da se sutra javim u bolnicu da će biti inducirani porod. Otvorena prst do dva, bez trudova, plodna voda uredna, ali je prošlo već dugo od termina pa bolje na vrijeme izvaditi bebu, nego da se što zakomplicira.
Sortiraj odgovore
Najstariji