Ljetne bebe 2019.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    27. Srpanj 2019. 22:34

A ja imam srecu jer slabo pamtim a brzo zaboravljam 😂😂😂

• kv2912
    27. Srpanj 2019. 22:43

CiniMINIS

kv2912

TonkicaPrrr

mmamma

Evo da i vama javim da je moje zlato stiglo na ovaj svijet jucer ❤️ zive smo i zdrave, krenulo prirodno, a porod je dobro prosao…
    Sretno ostalima koje trebaju roditi, jake smo mi zene 🤗

Čestitam! 😍😍💕💕💕💕 uživajte!
    Sve nas je manje i manje na ovom forumu.. koliko je lijep i predivan osjećaj, toliko mi je žao 😁

Kv2912, sljedeća si! :D

Nadam se da se nitko neće ubaciti preko reda 😂😂

Kakvo je stanje kod tebe? Jel se ista dogada?
    Ja bi bome polako mogla, iako mi je termin tek za 10 dana (ne zato jer osjecam da ce uskoro nego mi je dosta ovih vrucina 

Kod mene i dalje sve po starom, ništa se ne događa. Neće beba van i neće. 
    Meni nisu problem vrućine dobro ih podnosim, već su pokreti bebini toliko jaki postali da mislim da ću izludit. Kad spava, fale mi čim se probudi katastrofa 😂

CiniMINIS
    27. Srpanj 2019. 23:26

kv2912

CiniMINIS

kv2912

TonkicaPrrr

mmamma

Evo da i vama javim da je moje zlato stiglo na ovaj svijet jucer ❤️ zive smo i zdrave, krenulo prirodno, a porod je dobro prosao…
    Sretno ostalima koje trebaju roditi, jake smo mi zene 🤗

Čestitam! 😍😍💕💕💕💕 uživajte!
    Sve nas je manje i manje na ovom forumu.. koliko je lijep i predivan osjećaj, toliko mi je žao 😁

Kv2912, sljedeća si! :D

Nadam se da se nitko neće ubaciti preko reda 😂😂

Kakvo je stanje kod tebe? Jel se ista dogada?
    Ja bi bome polako mogla, iako mi je termin tek za 10 dana (ne zato jer osjecam da ce uskoro nego mi je dosta ovih vrucina

Kod mene i dalje sve po starom, ništa se ne događa. Neće beba van i neće.
    Meni nisu problem vrućine dobro ih podnosim, već su pokreti bebini toliko jaki postali da mislim da ću izludit. Kad spava, fale mi čim se probudi katastrofa 😂

Poznato mi je 😂 ko da zeli izaci kroz trbusni zid 😅. A sto kazu doktori, do kad ti daju vremena da se samo poktene odnosno kad bi inducirali? Nekako je bas dosta ljetnih bebica stiglo kasnije od predvidenog termina.

Nikolina95
    28. Srpanj 2019. 07:41

Cestitam svim novim mama 😊😊
    Mi nismo bas aktivni jer bebac je pravi sisac, obožava sisu 😊😊 nemam vremena za nista hehe 😀

🙋‍♀️-24g
    🙋‍♂️-34g
    👨‍👩‍👦 🤰

• kv2912
    28. Srpanj 2019. 07:47

CiniMINIS Bas to 😂😂
    A tjesim se, nisam jedina cija beba kasni. U bolnici svaka druga zena presla termin.
    Danas idem na ctg pa ću baš pitati do kada da čekam još. Jutros me kao krenulo stezati u stomaku, leđa me počela boljeti, reko to je to. Ja zaspala i probudila se kao da ništa nije bilo. 
    A jel tebi ctg šta bilježi ili ništa još uvijek? 

• kv2912
    28. Srpanj 2019. 07:48

Nikolina95

Cestitam svim novim mama 😊😊
    Mi nismo bas aktivni jer bebac je pravi sisac, obožava sisu 😊😊 nemam vremena za nista hehe 😀

Slatke muke 🤗🤗

kzeli
    28. Srpanj 2019. 09:28

Hej pa ekipice tko je jos ostao za rodit cini mi se da nas.je vec dosta na spisku? 

kika28
    28. Srpanj 2019. 09:55

kzeli

Hej pa ekipice tko je jos ostao za rodit cini mi se da nas.je vec dosta na spisku?

Ja ja jaaa, termin za tjedan dana 😎 tako bi htjela da to krene napokon. Jučer krenuli bolovi u leđima i jako probijanje dolje, ja reko to je to 😍 fino se oprala i legla u krevet čekajući nastavak i fućkaj ga, ništa 🤣 mislim da se mališi ne da van, ili možda čeka termin ili tko zna što. Sutra idem u TA pa ćemo vidjeti 😊

CiniMINIS
    28. Srpanj 2019. 10:00

kv2912 joj, bome nebi voljela prenjet. Nadam se da ce se moja barem okvirno drzat termina, al naravno da se nitko od nas u to nemoze pouzdati. Ja sam u cetvrtak bila na ctg samo, u pola sata dva slabija truda imala (do 30) a prosli put isli do 60. Pregled nije radio jer sam vec pred termin. To ce vjerojatno u petak u TA.
    Kzeli evo nas jos petero na popisu u slatkom iscekivanju. Ostale cure su mislim na jesenskim bebama.

TonkicaPrrr
    28. Srpanj 2019. 12:41

kzeli

Nema nas još puno 😁
    Termini su unutar dva tjedna, pa ćemo vidjeti 🤗
    Kao da nikad doći neće.. hih

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.