Evo i mene u kucnom , rascupanom izdanju i sa ogromniiiim herpesom 🤨🤨 ja imam jastuk al je nazalost punjen kuglicama i to me zivcira , al poklon je bio pa je ok posluzit ce svrsi :)
Evo i mene u kucnom , rascupanom izdanju i sa ogromniiiim herpesom 🤨🤨 ja imam jastuk al je nazalost punjen kuglicama i to me zivcira , al poklon je bio pa je ok posluzit ce svrsi :)
Lijepa i u piđami i s herpesom😍..kojom kremicom si mazala?
I ja sam gledala te jastuke, ali ja bi onaj bas neki veliki, a vidla sam ga samo nekom slovenskom ducanu, mislim da je 180cm😍 cak je sad i na akciji jedino kaj mislim sa te opeljese dostavom
💙 A.L.
Nocas nisam mogla spavati i kao krenula malo po kuci pospremati ali mi se trbuh uzasno stvrdnuo i inace legnem i za koju min prode, no sad me drzalo i stiskalo bas uzas na kraju sam uspjela zaspati, no jutros cim sam se digla opet, malo se smiri pa sam isla prosetat peseka i kak sam se spustila iz stana do dole jedva sam dosla do prve klupice ono opet me stislo ko tezina u trbuhu :( nisam vec dugo pila magnezij, al danas sam odma mami rekla da mi donese pa valjda ce biti bolje, al ono uplasim se
💙 A.L.
Nocas nisam mogla spavati i kao krenula malo po kuci pospremati ali mi se trbuh uzasno stvrdnuo i inace legnem i za koju min prode, no sad me drzalo i stiskalo bas uzas na kraju sam uspjela zaspati, no jutros cim sam se digla opet, malo se smiri pa sam isla prosetat peseka i kak sam se spustila iz stana do dole jedva sam dosla do prve klupice ono opet me stislo ko tezina u trbuhu :( nisam vec dugo pila magnezij, al danas sam odma mami rekla da mi donese pa valjda ce biti bolje, al ono uplasim se
Pij magnezij redovito..ja dns zaboravila i sad mi trbuh ko kamen tvrd, steže, odmah sam ga popila, inače pijem uz doručak i po potrebi navečer. Napomeni na pregledu to ako već nisi.
IolGwkabepGASoZiqC075hdYaAlBYEALw_wcB
Ja sam ovdje vidjela jastuke, nisam gledala kolika je dostava
04.07. Matija 💜
Poz curke evo i mene napokon 😂.
Ena u velikim pripremamam ali mi je super kako večinu torbe zauzmu ulošci. 😂.
Ja ću manju pa će muž nosit, valjda treći put ne moram niš ni govoriti treba čitat misli.
Ja imam jastuk s kuglicama i stoji na sredini kreveta. Malo ga grlim ali brzo se okrenem na leđa i hrčem.
Eh da super Ena za nalaze i što na kraju nije ništa strašno. Držim fige za UK.
Ljubim vas idem nešto pojesti i ajati. Ubi me ovaj proljetni umor 😂
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Poz curke evo i mene napokon 😂.
Ena u velikim pripremamam ali mi je super kako večinu torbe zauzmu ulošci. 😂.
Ja ću manju pa će muž nosit, valjda treći put ne moram niš ni govoriti treba čitat misli.
Ja imam jastuk s kuglicama i stoji na sredini kreveta. Malo ga grlim ali brzo se okrenem na leđa i hrčem.
Eh da super Ena za nalaze i što na kraju nije ništa strašno. Držim fige za UK.
Ljubim vas idem nešto pojesti i ajati. Ubi me ovaj proljetni umor 😂
Hvala maco😘.Dobar tek😂. Ja sam sad kobase suhe domaće🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji