Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pahuljica
    14. Ožujak 2018. 11:58

Mene sestra prvi put nije ni vagala, doduse ni drugi nego mislim tek treci pregled, tako da mi je u knjizici najmanja kilaza 73 no realno sam pocela sam 71(visoka sam 171) i sad imam 81, sestra mi govori ma to je sve okej a kad je doc cuo odma me poslao na one pretrage za secer, za sad je sve u granicama normale kaj se secera tice, ja se nekako bojim da sam dobila previse kila i da ce mi biti sve teze sada 😣😓 

💙 A.L.

bojana27
    14. Ožujak 2018. 12:11

Evo i mene :) jucer bila na pregledu ali nije mi radio uzv , slj pregled 6.4 :D cerviks za sada miruje , i ja skupa s njim :) u plusu za sada +4,5 kg , u mj dana nisam nista dobila ..danas radila ogtt , i dosla doma pojela malo speka i vec me sat vremena zgaravica muci :/ , jako mi se jede slatko al cim stavim u usta ne pase mi jednostavno 🤢🤢

14. Ožujak 2018. 12:21

Bojana27

Evo i mene :) jucer bila na pregledu ali nije mi radio uzv , slj pregled 6.4 :D cerviks za sada miruje , i ja skupa s njim :) u plusu za sada +4,5 kg , u mj dana nisam nista dobila ..danas radila ogtt , i dosla doma pojela malo speka i vec me sat vremena zgaravica muci :/ , jako mi se jede slatko al cim stavim u usta ne pase mi jednostavno 🤢🤢

Super za cerviks draga, bar neko ima dobre vijesti😀, slabo kilica si dobila ali pošto paziš nije ni čudo😀..moju žgaravicu uspješno rješava soda bikarbona iz ljekarne, hvala Bogu..a od slatkog me žgaravica ubija

pharmamma
    14. Ožujak 2018. 12:22

Meni sestra zaokružila na +5,inače je +5,5..al su od tog 2 kile došle u zadnja 3 tjedna...vidjet ćemo kak će ici dalje...već sad jedva čekam 11.4.i pregled 😁

14. Ožujak 2018. 12:25

pharmamma

Meni sestra zaokružila na +5,inače je +5,5..al su od tog 2 kile došle u zadnja 3 tjedna…vidjet ćemo kak će ici dalje…već sad jedva čekam 11.4.i pregled 😁

I ti si ok😀...ei, jel znaš kaj o tom lijeku kaj sam dobila, Fostomicin jgl granule?

pharmamma
    14. Ožujak 2018. 12:33

Ena31

pharmamma

Meni sestra zaokružila na +5,inače je +5,5..al su od tog 2 kile došle u zadnja 3 tjedna…vidjet ćemo kak će ici dalje…već sad jedva čekam 11.4.i pregled 😁

I ti si ok😀…ei, jel znaš kaj o tom lijeku kaj sam dobila, Fostomicin jgl granule?

To je sad noviji lijek,nije kod nas dugo na tržištu..ali se pokazao super kod urinarnog infekcija

bojana27
    14. Ožujak 2018. 12:34

Ma najedem se ja i u mc-u i u pekari 😂😂 samo me jako muci od skoro svega zgaravica , znam da cu do kraja bit opako u plusu pogotovo sada kad dodje uskrs 😂😂 slatko mi se bas jede i grozno mi je sta ne mogu , s malom sam u ovim tjednima bila na 85 kg , a sad samo pazim na slano radi tlaka , voce me spasava , i mlijeko mogla bi ga na tone pit 🙈🙈

14. Ožujak 2018. 12:35

pharmamma

Ena31

pharmamma

I ti si ok😀…ei, jel znaš kaj o tom lijeku kaj sam dobila, Fostomicin jgl granule?

To je sad noviji lijek,nije kod nas dugo na tržištu..ali se pokazao super kod urinarnog infekcija

Aha..ok, hvala draga😘

bojana27
    14. Ožujak 2018. 12:36

I sad mi je dosla zelja za petit keksima i mlijekom 😂😂 na kraju pijem samo mlijeko 😑 

14. Ožujak 2018. 12:51

Ja sam se danas odlucila malo pokrenuti i pocet konacno polako s reorganizacijom ormara. Moram polako jer mi to nema tko,  pa bolje da krenem pomalo svaki dan. Danas sam sredila nas u spavacoj sobi. Imam jednu vrecu smeca,  i 7 vrecica za recuklazu za h&m. Sutra cu sredit onaj u Maksovoj sobi. 
    I onda mozemo viskove dic na tavan,  a stvari za bebu spustiti dolje... Vrijeme je za pripreme. 😁

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.