Ma sve ću ja za njega izdržati, nije mi to problem, samo me brine sad to s proteinima, bubrezima...nezz kak se to može na bebu odraziti.
Hvala cure na podršci i lijepim riječima, nadam se da će biti sve ok.
Ma sve ću ja za njega izdržati, nije mi to problem, samo me brine sad to s proteinima, bubrezima…nezz kak se to može na bebu odraziti.
Ena bitno da je sve ok. Mislim da je dobro da te šalje i na pregled bubrega i na uk i kks jer proteini u mokraći mogu biti znak urinarne infekcije. Ako je tako budeš dobila neki ljekić. Ako nije znaju da te moraju bolje pratiti kao i sa povišenim krvnim tlakom.
Ajme Ena već su na 1500 g. Divota mala normalno da se sve osjetimo kad su tako veliki.
Miruj, znam da si htjela u šetnje ali još malo i biti češ jako blizu cilju.
Kada dolaze kolica, krevetić?
Mamica divni 💕
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Jucer dobila nalaz od oggta,dobar je,kao i tlak,štitnjača i urin..uzimam samo zeljezo kao dodatak.izdrzi jos tih sest tjedana da beba bude sigurna,sve ostalo ces polako rjesavat
Odlično Jama...
Tinchyca super za bodeke i vreće.. polako kreće opskrba 😊
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ma sve ću ja za njega izdržati, nije mi to problem, samo me brine sad to s proteinima, bubrezima…nezz kak se to može na bebu odraziti.
Ena bitno da je sve ok. Mislim da je dobro da te šalje i na pregled bubrega i na uk i kks jer proteini u mokraći mogu biti znak urinarne infekcije. Ako je tako budeš dobila neki ljekić. Ako nije znaju da te moraju bolje pratiti kao i sa povišenim krvnim tlakom.
Ajme Ena već su na 1500 g. Divota mala normalno da se sve osjetimo kad su tako veliki.
Miruj, znam da si htjela u šetnje ali još malo i biti češ jako blizu cilju.
Kada dolaze kolica, krevetić?
Mamica divni 💕
😘😘, da, sad moram te sve pretrage napraviti pa mi i nebude baš mirovanje, al bitno da je s bebom sve ok, da da, 1.5kg buco moj😍.
Kolica su stigla danas ali na maminu adresu, da lakše dostava nađe, krevetić još nije, do petka bi trebao.
Ena drzi se, to je jos malo vremena. Znam da je koma opet mirovati al sve ces ti za svoju mrvicu izdrzati 🤗
Divne su vam svima buse 😍
All of God’s grace in one tiny face 💟
Ena drzim fige da sve bude dobro 😊
Curke kaj ste do sada nabavile za bebace? Koja ste kolica izabrale ili koja gledate? Mene ta kolica toliko muce stvarno vise ne znam sto je potrebno, a sto prakticno ili zapravo korisno :(
💙 A.L.
Curke kaj ste do sada nabavile za bebace? Koja ste kolica izabrale ili koja gledate? Mene ta kolica toliko muce stvarno vise ne znam sto je potrebno, a sto prakticno ili zapravo korisno :(
Hvala.
😂😂😂 Mislim da sve nas muče kolica. Moj savjet što lakša i veći kotači ali to sam ja i moja neka iskustva. 3 u 1 ili 2 u 1 teško je reći to je stvar tvog razmišljanja. Sada smo kupili Mothercare Orb (rabljena). Prva i druga beba su imale Mutsy 4 rider (isto rabljena)
Što god da odabereš nećeš puno pogriješiti jer sva voze kikache 😊 pa ćete se nekako već snaći
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Sortiraj odgovore
Najstariji