Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    14. Ožujak 2018. 10:30

Franova meni je jucer isto prvo prstima i rekla super na opip si zatvorena, ali ipak je napravila i uzv i onda smo vidjeli milimetrazu 😆
    Jel vas traze da tiskate dok rade uzv?
    Mene da i ajd bar je dobro da se i u tom slucaju ne smanjuje. To je valjda pokazatelj kak se ponasa pri naporu.
    Od dana kad vidimo + pocinju brige!
    Ja sam od zadnjeg vaganja, pr.3 tjeda dobila 40g! Al jucer se prvi puta morala izut.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Marijaa30
    14. Ožujak 2018. 10:30

Bok cure :)
    Ena, drži se...još tih 6 tjedana barem i bude u redu! al sigurno ćeš roditi kad ti bude termin. dosta čitam o takvim slučajevima pa je na kraju sve u redu.
    kad ste već kod ceremonija, idem na svadbu krajem 5.mjeseca, onda ću biti 6 i pol mjeseci trudna, sve me strah kak ću izgledati :D sad imam, ajde da zaokružim, 71 kg (krenula sa 68 na 165 cm, malo sam veća :D), trudit ću se da ne dobim bezvezne kile, samo zdrave.

a nas dvoje, darling i ja, smo se inače odlučili vjenčati ove godine 11.8. (to je bio plan prošle godine), sve smo rezervirali i onda smo na Štefanje dobili iznenađenje (VELIKI PLUSIĆ) i saznali da bi termin poroda trebao biti 22.8. :P  naravno da smo bili špotani od strane mojih roditelja zakaj se nebumo barem prije vjenčali, al smo ipak odlučili odgoditi na 2019. godinu, točnije 18.5. :) bebolino bude malo veći, ja ću se oporaviti i sve bude super :)

tek sam trudna 4 mjeseca,al jedva čekam da vidim to malo zlato :) u biti, prvo jedva čekam da počne ritati da znam di je i da je sve ok! još nisam ništ primjetila da me škaklja il bilo kaj, samo crijeva si čujem.
    ugodan dan vam želim, idem na posao!

26.8. Ivan 💙💙

14. Ožujak 2018. 10:44

baarbaraa29

Franovameni je jucer isto prvo prstima i rekla super na opip si zatvorena, ali ipak je napravila i uzv i onda smo vidjeli milimetrazu 😆
    Jel vas traze da tiskate dok rade uzv?
    Mene da i ajd bar je dobro da se i u tom slucaju ne smanjuje. To je valjda pokazatelj kak se ponasa pri naporu.
    Od dana kad vidimo + pocinju brige!
    Ja sam od zadnjeg vaganja, pr.3 tjeda dobila 40g! Al jucer se prvi puta morala izut.

Nisu me tražili da tiskam🤔...ja sam od prije 4 tjedna dobila 2kg(od čega bebo skoro 700g😂 dobio u tih 4 tjedna,  buco moj), sad sam na +5(ili +7ak računam ko doktorica, i one 2kg koje sam izgubila pa vratila)

Rubia
    14. Ožujak 2018. 11:00

Sretno svima sa trazenjem haljina... ja kumujem na vjencanju 20 dana prije planiranog termina, nadam se da cu uspjeti barem da se upisem 😂😂 o haljini i ne razmisljam, naci cu neku na plus size odjelu 😂😂😂
    Mladamamice bez brige, ja se nekad probudim mokra sto od iscjetka sto od toga sto se znojim u predjelu prepona u toku noci, sto mi se nikad ranije nije desavalo..

14. Ožujak 2018. 11:07

Prejela sam se. Uzas!
    Baarbaraa tebi vjerojatno to sjedenje mako kumuje skracivanju.
    Ni ja ne moram tiskati,  nije me nikad trazio.
    Nos mi se zacepio,  nadam se da nije pocetak neke bolestine,  popizdit cu!

http://proudmomy.blog.hr/

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

HappySeal
    14. Ožujak 2018. 11:10

Hej žene,

Mene satrala prehlada. Već 4 dana se povlačim od kreveta do laptopa i natrag, ali jedva se koncentriram na posao, a kamoli na ostalo. 

Što se tiče iscjetka, meni je u par navrata iscurilo toliko da sam mislila da sam se upišala :D
    Upravo sam platila kolica. Bebetto Murano na kraju. Nemam volje ni živaca razgledavati dalje. Sad čekam da stignu :D 

27.6. 💙

baarbaraa29
    14. Ožujak 2018. 11:24

ProudMomy

Prejela sam se. Uzas!
    Ni ja ne moram tiskati, nije me nikad trazio.
    Nos mi se zacepio, nadam se da nije pocetak neke bolestine, popizdit cu!

Ma sigurno, da! Zato mi i uvela jos 1 utric i rekla samo u sk.nista drugo!
    Ajme odma opali po caju, limunu.. Meni je muz vec danima na bolovanju, a ja hvala Bogu odoljevam zarazi! Nadam se da ce tak i ostat.
    Dobra vam je stvar u teglicu meda ubacit isjeckan limun i djumbir i to jest. Super zdravo, a sve u jednom. Inace sam ja stavljala i bijeli luk, ali onda gospon muz nece da jede pa smo ga izbacili.

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

Tinchyca
    14. Ožujak 2018. 11:38

HappySeal i mi smo uzeli bebetto murano 😊👍🏼

Kaj se tiče kila ja sam krenula sa 47kg na 165cm. Do nekog 14-15 tjedna ništa nisam doila. Sad su kile pocele dolaziti same od sebe i već sam na +7. U zadnjih tjedan dana dobila kilu i pol 🙈 Tak da sam sad na 54!  Ak tak nastavim idem roditi sa +30 😂

💙30.06.2018 💙 Noa💙

14. Ožujak 2018. 11:38

baarbaraa29

ProudMomy

Prejela sam se. Uzas!
    Ni ja ne moram tiskati, nije me nikad trazio.
    Nos mi se zacepio, nadam se da nije pocetak neke bolestine, popizdit cu!

Ma sigurno, da! Zato mi i uvela jos 1 utric i rekla samo u sk.nista drugo!
    Ajme odma opali po caju, limunu.. Meni je muz vec danima na bolovanju, a ja hvala Bogu odoljevam zarazi! Nadam se da ce tak i ostat.
    Dobra vam je stvar u teglicu meda ubacit isjeckan limun i djumbir i to jest. Super zdravo, a sve u jednom. Inace sam ja stavljala i bijeli luk, ali onda gospon muz nece da jede pa smo ga izbacili.

Imam to,  napravila sam si,  pa to u caj stavljamo,  svi caj pijemo s tim i super mi je.
    Ja sam limun onak na ploske narezala,  a djumbir naribala,  da ga mali ne skuzi bas 😁

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

14. Ožujak 2018. 11:40

Tinchyca

HappySeal i mi smo uzeli bebetto murano 😊👍🏼

Kaj se tiče kila ja sam krenula sa 47kg na 165cm. Do nekog 14-15 tjedna ništa nisam doila. Sad su kile pocele dolaziti same od sebe i već sam na +7. U zadnjih tjedan dana dobila kilu i pol 🙈 Tak da sam sad na 54! Ak tak nastavim idem roditi sa +30 😂

Ja sam krenula sa 56kg,  malo sam komotna pa racunam da idem rodit sa 70kg hahahhaha.

10.03.2013. Maksim 💙
    04.06.2018. Aleksandar 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.