Bojana i Ena držim fige javite se!!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Danas 29 tjedana💙👣👶💙👣👶
Ooo divni 😍😍😍😍 bebolinac i mamica 💕.
Dobrodošla nova mamica. Uživaj s nama ti i tvoj bebolinac. Jeste smislili ime?
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Pharmamma Super sličica sa uzv-a 😍 tak je i moj predprošli put stavio nogice ispred glavice 😊
Ena Baš je lijepa pravilna okrugla bušica 😍😍😍
Mi se danas zaletili do lidla u vukovarskoj imaju šatorsku rasprodaju i puno stvari za jako malo novaca. Uzela 2x ljetne vreće za spavanje svaka 35 kn. Hrpu bodića, majčice i hlačice. Polako punimo kutiju sa stvarima :)
💙30.06.2018 💙 Noa💙
Eto nas...nije baš sve sjajno, proteini u mokraći, moram na uzv bubrega, novu uk i kks, i 24sata skupljati mokraću i odnjeti na analizu, cerviks se s 3.7 skratio na 3.2. Po novom mi piše STROGO MIROVANJE.rekla doktorica da moram još 6 tjedana izdržati, pa je onda bebo siguran...
Nemam sličicu, sve su neke s mjerama, uglavnom bebo je dobro, 1531gram ima😍😍
Jucer dobila nalaz od oggta,dobar je,kao i tlak,štitnjača i urin..uzimam samo zeljezo kao dodatak.izdrzi jos tih sest tjedana da beba bude sigurna,sve ostalo ces polako rjesavat
Jucer dobila nalaz od oggta,dobar je,kao i tlak,štitnjača i urin..uzimam samo zeljezo kao dodatak.izdrzi jos tih sest tjedana da beba bude sigurna,sve ostalo ces polako rjesavat
Super za tvoje nalaze 😀😘
Ena glavno da je bebo dobro...znam da ti je teško,al zbog malenog ćeš ti izdržati tih 6 tjedana ❤️
Tinchyca hvala 😘
Mamica ❤️❤️
vecer
divnih li mamica i busica...😍😍😍😍
ena bitno da je beba dobro a ti ces na kraju i prenjeti vidjet ces ne brini draga 😙😙😙😙
jama super za nalaze 😙
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji