Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    natar
    02. Srpanj 2018. 09:40

Jutro! Pozdrav svima! 🤗
    6xmama ajde, neka si im jos neko vrijeme pod nadzorom. Dan po dan, tjedan po tjedan.. Samo da ste sto duze u komadu.. Klokanice su tu da mantaju, vibraju i mole za vas😘😘
    Ja sam sinoc onu vrazju utakmicu pogledala u grcu, boze kakav stres.. Bolje da ni ne pratim taj nogomet.. A sto je najgore stvarno ga volim, gledam sve utakmice, tako mi je fino skratilo vrijeme ovo SP.. Al me psihicki iscrpilo sinoc, jutros sam se probudia da me sve bolilo-ruke, noge, ledja, cijela pokocena.. Strasno 🙄🙄

natar
    02. Srpanj 2018. 09:43

Majda23

Mi nismo gledali utakmicu ali su nas sorale neredovne kontrakcije, tako i danas na pregledu, pa su me pitali zelim li ostati. Uz dogovor s doktoricom sam odlucila ostati do sutra, cisto da me imaju na oku, plodna voda je zrela, sto se tice otvaranja nemam pojma, nisam ni pitala od soka, sad sam se isplakala i trebala bi setati po hodniku.
    Sretno svima na pregledu, da vam produ boljke i cujemo se 😘😘

Moglo bi to krenuti svaki cas? Samo mirno.. Ako krene neka bude sto brze i bezbolnije 😘😘

Majda23
    02. Srpanj 2018. 09:50

Otvorena 2-3 cm 🙈🙈

04.07. Matija 💜

Confused
    02. Srpanj 2018. 10:13

Majda23

Otvorena 2-3 cm 🙈🙈

Sretno 😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

Marijaa30
    02. Srpanj 2018. 10:22

Majda, sretno! Samo nek bude sto brze i bezbolnije 😁

26.8. Ivan 💙💙

Marijaa30
    02. Srpanj 2018. 10:28

Na prvoj se ne vidi previse zbog haljine, al na drugoj se vidi 😁
    +12 kg (prostenje, 2 rođendana pa evo 2kg gore u 3 tjedna)

26.8. Ivan 💙💙

mateya1993
    02. Srpanj 2018. 10:44

Marijaa29

Na prvoj se ne vidi previse zbog haljine, al na drugoj se vidi 😁
    +12 kg (prostenje, 2 rođendana pa evo 2kg gore u 3 tjedna)

Lijepa bušica i mamica 😍
    6xmama-  drži se,sve će biti uredu,misli pozitivno,uz tebe smo 

Ja sam išla po nalaze i hvala Bogu sve je uredu s urinom i krvna slika je uredu,jedino su mi leukociti povišeni al za to mi ništa nije rekla. Ipak koža svrbi i boli zbog rastezanja.  Također nalaz brisa rodnice je isto uredu.
    Jučer smo ja i moj također gledali tekmu,beba je tako bila živahna kao da i ona trči za loptom   Adrenalin me tako pucao da sam tek oko ponoći išla spavati. 
    Žene jel se i vama događa da vas ljudi čudno na ulici gledaju tj. da vam se zabulje u trbuh. Meni se to već par puta desilo i nije mi baš ugodno bilo.  Jbt kao da prvi put vide trudnicu XD

💖 Nikol -12.08.2018💖

02. Srpanj 2018. 10:57

Majda sretnoo 😘😘🤞❤️
    Marijaa29 lijepa bušica ❤️❤️
    6xmama dan po dan, tjedan po tjedan, i nadam se da ste što duže 2u1 😘😘🤞🤞🤞🤞

mamica1985
    02. Srpanj 2018. 10:59

Majda - SRETNO!!! Neka bude brzo i skolski, samo smireno i diiisii diiiisiii!!! 😘😘😘
    6xmama - drzi se, bolje da si kod njih pod kontrolom 😘 nadam se da ces dogurati do 36 tt 🙏🙏
    Evo ja pobrala neku j* jaku upalu oka, moja dr opce prakse mi nikaj ne zeli dati, nego me salje na Rebro neka oni vide kaj mi smiju dati jer sam trudna 😠

pharmamma
    02. Srpanj 2018. 11:06

Majda sretno 😘😘
    6xmama bolje da si im pod kontrolom,a dan po dan ćete još vi daleko dogurati ❤️
    Marija lijepa bušica 😍
    Mateya super za dobar nalaz 😊
    Evo ja još malo pa idem u TA,nadam se da ću ovaj put kraće čekati..neka me nervoza pere,nisam uopće spavala veći dio noći 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI