Na prvoj se ne vidi previse zbog haljine, al na drugoj se vidi 😁
+12 kg (prostenje, 2 rođendana pa evo 2kg gore u 3 tjedna)
26.8. Ivan 💙💙
Na prvoj se ne vidi previse zbog haljine, al na drugoj se vidi 😁
+12 kg (prostenje, 2 rođendana pa evo 2kg gore u 3 tjedna)
Lijepa bušica i mamica 😍
6xmama- drži se,sve će biti uredu,misli pozitivno,uz tebe smo
Ja sam išla po nalaze i hvala Bogu sve je uredu s urinom i krvna slika je uredu,jedino su mi leukociti povišeni al za to mi ništa nije rekla. Ipak koža svrbi i boli zbog rastezanja. Također nalaz brisa rodnice je isto uredu.
Jučer smo ja i moj također gledali tekmu,beba je tako bila živahna kao da i ona trči za loptom Adrenalin me tako pucao da sam tek oko ponoći išla spavati.
Žene jel se i vama događa da vas ljudi čudno na ulici gledaju tj. da vam se zabulje u trbuh. Meni se to već par puta desilo i nije mi baš ugodno bilo. Jbt kao da prvi put vide trudnicu XD
💖 Nikol -12.08.2018💖
Majda sretnoo 😘😘🤞❤️
Marijaa29 lijepa bušica ❤️❤️
6xmama dan po dan, tjedan po tjedan, i nadam se da ste što duže 2u1 😘😘🤞🤞🤞🤞
Majda - SRETNO!!! Neka bude brzo i skolski, samo smireno i diiisii diiiisiii!!! 😘😘😘
6xmama - drzi se, bolje da si kod njih pod kontrolom 😘 nadam se da ces dogurati do 36 tt 🙏🙏
Evo ja pobrala neku j* jaku upalu oka, moja dr opce prakse mi nikaj ne zeli dati, nego me salje na Rebro neka oni vide kaj mi smiju dati jer sam trudna 😠
Majda sretno 😘😘
6xmama bolje da si im pod kontrolom,a dan po dan ćete još vi daleko dogurati ❤️
Marija lijepa bušica 😍
Mateya super za dobar nalaz 😊
Evo ja još malo pa idem u TA,nadam se da ću ovaj put kraće čekati..neka me nervoza pere,nisam uopće spavala veći dio noći
Majda sretnoooo!
6xmama neka vas u bolnici i pod nadzorom. Sto dulje izdrzite to bolje. Znam da je tesko tam lezat al ipak je sigurnije.
Mi danas bili na zadnjem pregledu kod moje gin i brisu - sve ok, mala oko 2600. Od iduceg tj idem u trudnicku amb, zvat cu danas na Sv.Duh pa se narucit i spremit zivce za cekanje
Mateya, super za dobre nalaze! Jos malo do kraja 😁
Cesto ljudi gledaju u trbuh, al vecina se onak lijepo nasmije kad me vide... drago im je!!! A pitanja jos ste u komadu, jos malo i slicno su na vrhuncu! A di je 22.8.?! 🤣
Maja, isto nek te tjesi da jos malo pa gotovo 😁 onda uzivanje s bebicom!
Pharma, sretno 😁
26.8. Ivan 💙💙
Majda sretnoooo!
6xmama neka vas u bolnici i pod nadzorom. Sto dulje izdrzite to bolje. Znam da je tesko tam lezat al ipak je sigurnije.
Mi danas bili na zadnjem pregledu kod moje gin i brisu - sve ok, mala oko 2600. Od iduceg tj idem u trudnicku amb, zvat cu danas na Sv.Duh pa se narucit i spremit zivce za cekanje
Ma nebuš se načekala.. nije tak strašno. Preporučam ponedjeljak i dr. AKŠEMIJU. Super za bebicu.
Majda srerno. Samo šeći i dišiiii.
Mantram 🤞🤞🤞🤞
6xmama 😘😘😘😘😘
Marija slatki skroz na skroz 💕
Pharma sretno!
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Ja sam ostala jučer dužna sliku, evo je. Po kućnoj vagi smo na +9, 33 tt
Sortiraj odgovore
Najstariji