Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nivami
    02. Srpanj 2018. 09:05

Jutro 
    Sretno svima danas na pregledima 😘 
    Franovamamita super sto ste dosli kuci, sad lijepo uzivajte u četvero 
    Cokica sretna godišnjica💐
    6xmama kako si nam ti

gagi2
    02. Srpanj 2018. 09:10

franova uživajte sad doma...
    Mi jučer ravno 38 tj...ne znam jel koju koja je blizu termina boli ona stvar doljemene je sinoć tako bolilo da sam jedva hodala
    I dalje prehladena
    6xmama nadam se da ste dobro,izdržite
    Ostale

6xmama
    02. Srpanj 2018. 09:13

Prosla vizita, rekli su mi da cu jos neko vrijeme bit tu, nis konkretno kolko... Na moje pitanje kaj mi je glava maltene na ulazu u rodnicu su mi rekli da je to zbog toga kaj sam viserotka i kao dodatni pritisak bebe, bla, bla to sve spusti dole, a jos i grlica nema i da to ne mora nuzno bit sad od tog prijeteceg prijevremenog, al ja znam da je jer do srijede nije bilo to tak... Eto-dan po dan lovit vrijeme i to je to 😕

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

6xmama
    02. Srpanj 2018. 09:14

I dalje moram stavljst Utrogestan  vaginalno bez obzira na to dole i to mi je koma, a oni tupe da mi to sad treba i da nek ne guram duboko 😑

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Marijaa30
    02. Srpanj 2018. 09:32

Jutro 😁
    6xmama, ajde barem ce te imati jos pod kontrolom. Mislim da je tak bolje nego da su te doma pustili!
    Ja nisam neki ljubitelj nogometa, al gledam tekme kad je prvenstvo. Nisam se nikaj zivcirala, vec sam se smijala ovom svojem kak je sizil! Rekla sam mu da bu nam krevet spotrl 🤣 poslije stavim slikicu... sutra nam je 33.tjedan, al stavljam u ponedjeljak! 🤣
    Sretno na pregledima danas! Moj je sutra!

26.8. Ivan 💙💙

Majda23
    02. Srpanj 2018. 09:40

Mi nismo gledali utakmicu ali su nas sorale neredovne kontrakcije, tako i danas na pregledu, pa su me pitali zelim li ostati. Uz dogovor s doktoricom sam odlucila ostati do sutra, cisto da me imaju na oku, plodna voda je zrela, sto se tice otvaranja nemam pojma, nisam ni pitala od soka, sad sam se isplakala i trebala bi setati po hodniku. 
    Sretno svima na pregledu, da vam produ boljke i cujemo se 😘😘

04.07. Matija 💜

natar
    02. Srpanj 2018. 09:40

Jutro! Pozdrav svima! 🤗
    6xmama ajde, neka si im jos neko vrijeme pod nadzorom. Dan po dan, tjedan po tjedan.. Samo da ste sto duze u komadu.. Klokanice su tu da mantaju, vibraju i mole za vas😘😘
    Ja sam sinoc onu vrazju utakmicu pogledala u grcu, boze kakav stres.. Bolje da ni ne pratim taj nogomet.. A sto je najgore stvarno ga volim, gledam sve utakmice, tako mi je fino skratilo vrijeme ovo SP.. Al me psihicki iscrpilo sinoc, jutros sam se probudia da me sve bolilo-ruke, noge, ledja, cijela pokocena.. Strasno 🙄🙄

natar
    02. Srpanj 2018. 09:43

Majda23

Mi nismo gledali utakmicu ali su nas sorale neredovne kontrakcije, tako i danas na pregledu, pa su me pitali zelim li ostati. Uz dogovor s doktoricom sam odlucila ostati do sutra, cisto da me imaju na oku, plodna voda je zrela, sto se tice otvaranja nemam pojma, nisam ni pitala od soka, sad sam se isplakala i trebala bi setati po hodniku.
    Sretno svima na pregledu, da vam produ boljke i cujemo se 😘😘

Moglo bi to krenuti svaki cas? Samo mirno.. Ako krene neka bude sto brze i bezbolnije 😘😘

Majda23
    02. Srpanj 2018. 09:50

Otvorena 2-3 cm 🙈🙈

04.07. Matija 💜

Confused
    02. Srpanj 2018. 10:13

Majda23

Otvorena 2-3 cm 🙈🙈

Sretno 😘😘

Mama 3 cure

❤️Paola 17.6.2010.
    ❤️Hajdi 15.9.2014.
    ❤️Veronika 13.6.2018.
    💙U iščekivanju 👶 29.11.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.