21.08.💞🎀
J@m@ i Tinchy čestitke na bebačima 😁😁😁😍😍😍😍 amy nadam se da će sve biti u redu?
Cure nemojte mi se smijati...znam sa su ove što su već rodile pisale o tom ali ja sam u to vrijeme mislila da meni neće trebati..znači kako se nikako ne otvaram..i pošto me sad dokt pun napada zbog muža da se poigramo bla bla...jel on smije svršit u mene ili ne? Negdje čitam da sperma pomaže a negdje odmaže? Mislim i ovako mi je neugodno haha...ali ako se moora 😂😂
💕💕💜💜👶😍
Suuuuunce25 aaa uzivancija! Bas ste lijepi!😍
Jel vam toplo more?
Tinanema00 smije. U tome i je poanta jer u spermi ima nesta sto omeksava i potice otvaranje. Nama je isto rekla da sad smijemo i imali dogovor za jutros jer sam ujutro najodmornija 😂 ali od jucer isto neka prehlada,nos, glava.. probudila se ziiiiivcana, sanjala da sam se popela na vrh osjecke katedrale, a uzasavam se visine, pa ne mogu sic, ne mogu se probudit, gotovo je reko poginit cu! 🤣🤣 Napatila se tak da nista od podmazivanja, a vi slobodno u akciju 😉
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
ja sam za kuci sad cekam vizitu za bebe…boze nadam se da idemo…hvala curke na podrsci 😙😙
🤞🤞🤞🤞Za odlazak kući,a tebi i malom sunašcu 😘😘😘😘😘🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗😍😍😍
Sunce divna 😍 uživaj
Jel to Barbara sljedeća? 😁 I Tinanema00 😁
Kod nas je noćas tako padalo i sad je baš lijepo ugodno 😁 mi jutros sve pomalo, baš ljenčarenje za prvu godišnjicu braka 😁 a za poslije ručka u planu je sastavljanje krevetića. I kasnije kad se dovedem u red stavim slikicu, danas nam je 33tt 😁
Ami, 6xmama kako je? 😘😘😘😘
Sunce divna 😍 uživaj
Jel to Barbara sljedeća? 😁 I Tinanema00 😁
Kod nas je noćas tako padalo i sad je baš lijepo ugodno 😁 mi jutros sve pomalo, baš ljenčarenje za prvu godišnjicu braka 😁 a za poslije ručka u planu je sastavljanje krevetića. I kasnije kad se dovedem u red stavim slikicu, danas nam je 33tt 😁
Ami, 6xmama kako je? 😘😘😘😘
Sretna vam godišnjica braka😍😍😘😘🤗🤗,volite se,ljubite,mazite i pazite 😍😍😍😍😍
Sretna godišnjica braka 🎉🎉😘😘 mi ne stignemo nikako, ili smo umorni ili imamo nekakvih obaveza 😂😂 mene izluduju ovi grcevi i bol u ledima, strasno, ja sam mislila to krene odjednom i u bolnicu, ovako nikako nisam zamisljala 🙈🙈
04.07. Matija 💜
Glava me ubija od ovih tbl i samo mi se spava..... Tu i tam mi se stvrdne trbuh, a valjda je ok dok nije redovno. Po rijecima dr danas, ak bu mi ok sa tim tbl oni bi mene poslali doma 😨... Mislim, htjela bi bit ja doma al strah me, nisam bas ni blizu bolnici, nek se nekaj krene dogadjat, pa to dijete bu sam frknulo van iz mene kak je skroz dole i ja bez grlica...vidjet cu kaj ce sutra na velikoj viziti rec
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cokica sretna godisnjica!
Franova drzim fige da idete doma! 😘
Barbara jesi luda! Ne moze sic s katedrale 😂😂😂😂
http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kloke hvala sta pitate i brinete za nas 😘😘 ja cijelu noc nisam spavala, 100 misli kroz glavu i jos mi moji slali slike sa feste i to me poslije bas dotuklo sve da nisam mogla bit s njima. Sve je u redu s nama to je najvaznije a mozda navecer a nadam se najkasnije sutra smo domeka. Ova cura kojoj sam trebala bit kuma je trebala bit i meni na svadbi prosle godine, a mj dana prije je zavrsila na serklazi i kasnije strogom mirovanju, bas nevjerojatna sudbina.
Cokica sretna godisnjica 😘😘😘
Nadam se da ste dobro curke, ovdje je vrijeme tako promjenjivo ufff😥😥
💙Bartol💙
Sortiraj odgovore
Najstariji