Sretna godišnjica braka 🎉🎉😘😘 mi ne stignemo nikako, ili smo umorni ili imamo nekakvih obaveza 😂😂 mene izluduju ovi grcevi i bol u ledima, strasno, ja sam mislila to krene odjednom i u bolnicu, ovako nikako nisam zamisljala 🙈🙈

04.07. Matija 💜
Glava me ubija od ovih tbl i samo mi se spava..... Tu i tam mi se stvrdne trbuh, a valjda je ok dok nije redovno. Po rijecima dr danas, ak bu mi ok sa tim tbl oni bi mene poslali doma 😨... Mislim, htjela bi bit ja doma al strah me, nisam bas ni blizu bolnici, nek se nekaj krene dogadjat, pa to dijete bu sam frknulo van iz mene kak je skroz dole i ja bez grlica...vidjet cu kaj ce sutra na velikoj viziti rec

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Cokica sretna godisnjica!
Franova drzim fige da idete doma! 😘
Barbara jesi luda! Ne moze sic s katedrale 😂😂😂😂

http://proudmomy.blog.hr/
10.03.2013. Maksim 💙
04.06.2018. Aleksandar 💙
Kloke hvala sta pitate i brinete za nas 😘😘 ja cijelu noc nisam spavala, 100 misli kroz glavu i jos mi moji slali slike sa feste i to me poslije bas dotuklo sve da nisam mogla bit s njima. Sve je u redu s nama to je najvaznije a mozda navecer a nadam se najkasnije sutra smo domeka. Ova cura kojoj sam trebala bit kuma je trebala bit i meni na svadbi prosle godine, a mj dana prije je zavrsila na serklazi i kasnije strogom mirovanju, bas nevjerojatna sudbina.
Cokica sretna godisnjica 😘😘😘
Nadam se da ste dobro curke, ovdje je vrijeme tako promjenjivo ufff😥😥

💙Bartol💙
Cokica, sretna godisnjica braka 😁😁
6xmama, razumijem te, ja bi isto rađe bila u bolnici, makar imam samo 10 km do bolnice, al tam su ti odma pri ruci svi...nek te ostave jos par tjedana! Moja sestricna se u 31.tjednu otvorila jedan prst i do 37.tjedna je bila u bolnici, onda su ju porodili.
Ami, bas vas je obje zadesilo, al nek samo bude sve u redu... ipak si pri kraju. Javi kaj budu ti doktori rekli.

26.8. Ivan 💙💙
Suuuuunce25 aaa uzivancija! Bas ste lijepi!😍
Jel vam toplo more?
Tinanema00 smije. U tome i je poanta jer u spermi ima nesta sto omeksava i potice otvaranje. Nama je isto rekla da sad smijemo i imali dogovor za jutros jer sam ujutro najodmornija 😂 ali od jucer isto neka prehlada,nos, glava.. probudila se ziiiiivcana, sanjala da sam se popela na vrh osjecke katedrale, a uzasavam se visine, pa ne mogu sic, ne mogu se probudit, gotovo je reko poginit cu! 🤣🤣 Napatila se tak da nista od podmazivanja, a vi slobodno u akciju 😉
Hehe terminušo moja 😂😁 hvala na odg...Msm malo mi glupo to sve al ako će ikako pomoći vrijedi probati hehe 😂😁😎 želim ti puno sreće sa mužićem i narednim danima 😘😘

💕💕💜💜👶😍
Suuuuunce25 aaa uzivancija! Bas ste lijepi!😍
Jel vam toplo more?
Tinanema00 smije. U tome i je poanta jer u spermi ima nesta sto omeksava i potice otvaranje. Nama je isto rekla da sad smijemo i imali dogovor za jutros jer sam ujutro najodmornija 😂 ali od jucer isto neka prehlada,nos, glava.. probudila se ziiiiivcana, sanjala da sam se popela na vrh osjecke katedrale, a uzasavam se visine, pa ne mogu sic, ne mogu se probudit, gotovo je reko poginit cu! 🤣🤣 Napatila se tak da nista od podmazivanja, a vi slobodno u akciju 😉
Hehe terminušo moja 😂😁 hvala na odg…Msm malo mi glupo to sve al ako će ikako pomoći vrijedi probati hehe 😂😁😎 želim ti puno sreće sa mužićem i narednim danima 😘😘
Ja sam u ovoj trudnoći nakon svakog keksića uredno imala kontrakcije a očito je nešto i otvaralo jer sam svaki put bila malo više otvorena. Niš ne izgubiš ako probaš pa da bar grlić omekša.
Cokica sretna godišnjica 🎉🎉🎉.
6xmama pitaj ih jel postoji šansa da si im tam pod kontrolim? Jer kužim da te frka i mene bi bilo a još je k tome i šesto a i brzo rađaš.
Sunce zavisim, jako vam je lijepo.
Ostale curkice bebice i mamice 😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
Curke cestitam na bebacima 😍😍
Ami zao mi je , nadam se da je sve ok ❤️

Sunce bas ti je lijepo 😍
Cokica sretna godišnjica 😊
6xmama nadam se da nema kontrakcija,ali ne bi bilo loše da te još malo ostave pod nadzorom
Tina sretno s igranjem 😁😉 mog dragog uhvatila neka panika pred kraj hahahah sad kad je poželjno,on se premišlja 😂😂😂 ja mislila da to samo nas jer moramo roditi lovi panika pred porod,kad ono njega valjda više strah od mene 😂😂 veli nek samo ona bude u buši na sigurnom još neko vrijeme 😂😂

vecer cure mi smo domeka 😊
puse vama i bebacima i busicama 😙😙❤

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji