Dobro jutro svima! Puno lijepih trbuscica i Rubia presladak je i krevetic i posteljina! Mi smo malo zbrisali na more pa kupnja krevetica kad se vratimo. Moram priznat da bolje spavam pogotovo kad je juce osvjezilo..samo 1 dizanje i to tek predjutro 😁
bejb23 znaci cekamo te iza vikenda!Nadam se da je sve ok kod vas?!
Ja ok, tata isto..iako se zadnjih dana bori s temperaturom. Ali noge dobro, pluca slikana obzirom da je zbog toga sve krenulo i niko nista ne spominje pa je valjda i to ok. Dr.si vjerojatno spojio ove dane pa ga nema do uto.,ali vjerujem da bi rekli i bez njega da je sta. On je odma rekao da sumnja da je samo neka viroza!
Tako nekako. :)
Kod nas ide na bolje, makar prividno. Najbitniji pregled koji ce sve pokazati je 26. I nadam se da nece biti ruznih iznenadjenja. Pozitiva i smijeh vladaju pa ce biti dobro 😊
Uh! Najbitnije je da je ok i vesel. Viroza ce proci. A i ne vidim razloga da je nesto drugo zasto vam ne bi odmah rekli. Kad ce doma?
💗Baby E💗
Jutro, puno toga se izdogadalo ali moj mozak ne funkcionira ujutro. Vidjela sam puno lijepih i okruglih busa, slika s mora, krevetica 😍😍 Ena drago mi je da bebo napreduje, Ivy takoder, neka oni papaju i rastu, ljubim vas i ostale mame 😘😘
Terminuse, nemojte mi Jamu tjerati, mislim da sam ja poslije nje na redu hahaha takoder me pate ti menstrualni grcevi, malo se prosiri na leda, ali cekam ono "znat ces kad krene", tako da je ovo nista. Da kazu da se bebe smire kako se blizi termin, moj bas obrnuto, prvo me udara po rebrima, pa ga osjetim skroz nisko, imam osjecaj da ce mi iscuriti plodna voda koliko skace 😖
04.07. Matija 💜
Pharma, ufff odma si me podsjetila na posao s tim Clexanima 😝... Mi ih dajemo nepokretnima.
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
bejb23 znaci cekamo te iza vikenda!Nadam se da je sve ok kod vas?!
Ja ok, tata isto..iako se zadnjih dana bori s temperaturom. Ali noge dobro, pluca slikana obzirom da je zbog toga sve krenulo i niko nista ne spominje pa je valjda i to ok. Dr.si vjerojatno spojio ove dane pa ga nema do uto.,ali vjerujem da bi rekli i bez njega da je sta. On je odma rekao da sumnja da je samo neka viroza!
Tako nekako. :)
Kod nas ide na bolje, makar prividno. Najbitniji pregled koji ce sve pokazati je 26. I nadam se da nece biti ruznih iznenadjenja. Pozitiva i smijeh vladaju pa ce biti dobro 😊
Uh! Najbitnije je da je ok i vesel. Viroza ce proci. A i ne vidim razloga da je nesto drugo zasto vam ne bi odmah rekli. Kad ce doma?
Ja vjerujem da nece biti samo prividno!! I ja 26.imam pregled pa cu se potrudit ne zaboraviti i vas!! A pozitiva donosi vise dobra nego sto mislimo, samo treba ustrajat i dizat jedni druge!
I ja mislim da ako niko nista ne govori da je sve ok. A za doma pojma nemamo. On po svom - strpljivo i nikad nije pitao ni za okvirnu prognozu kad bi mogao tako da..cekamo.
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
6xmama je je doslo je :) jedino kad se bas razdere jer pocica sve a vise nema onda joj dam flasicu 🤣 pratim popisane pelene danas kroz dan samo sa cicanjem tako cu najbolje znat situaciju😁
Marijaa29 pitaj sta god te zanima :) ja sve normalno radim, jedino kod ustajanja malo zapece , s obzirom da sam i ranije izasla iz bolnice , sutra tek idem skidat zavoj ..i ne radim kucanske poslove , stavim samo ves oprat i onda ga razgrnut kad mi netko donese do strika i to je to ..drugo nista ne radim i vecinom lezim , do utorka onda idemo sredit papire mozda 😁
Jutro, puno toga se izdogadalo ali moj mozak ne funkcionira ujutro. Vidjela sam puno lijepih i okruglih busa, slika s mora, krevetica 😍😍 Ena drago mi je da bebo napreduje, Ivy takoder, neka oni papaju i rastu, ljubim vas i ostale mame 😘😘
Terminuse, nemojte mi Jamu tjerati, mislim da sam ja poslije nje na redu hahaha takoder me pate ti menstrualni grcevi, malo se prosiri na leda, ali cekam ono "znat ces kad krene", tako da je ovo nista. Da kazu da se bebe smire kako se blizi termin, moj bas obrnuto, prvo me udara po rebrima, pa ga osjetim skroz nisko, imam osjecaj da ce mi iscuriti plodna voda koliko skace 😖
Haha,reci ti njima😁😁mene sinoc proljev probudio,danas leda ubijaju,imam osjecaj da cu se raspast cim stanem,dan bez atoma snage
Moj Vid se nije smirio ni u trudovima koliko je skakao... U par navrata sam čak pitala jel to ok. Kak mi je CTG bio prikopčan mislila sam da će ga izbiti.. eto očito se sve bebe ne smire.
Jama možda ti je krenulo prirodno čišćenje prije poroda. Tak je meni bilo 3 dana a i na dan poroda.
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
6xmama je je doslo je :) jedino kad se bas razdere jer pocica sve a vise nema onda joj dam flasicu 🤣 pratim popisane pelene danas kroz dan samo sa cicanjem tako cu najbolje znat situaciju😁
Marijaa29 pitaj sta god te zanima :) ja sve normalno radim, jedino kod ustajanja malo zapece , s obzirom da sam i ranije izasla iz bolnice , sutra tek idem skidat zavoj ..i ne radim kucanske poslove , stavim samo ves oprat i onda ga razgrnut kad mi netko donese do strika i to je to ..drugo nista ne radim i vecinom lezim , do utorka onda idemo sredit papire mozda 😁
Ajde, znaci koliko toliko mozes se kretati i nesto napraviti... drzim fige da ces uskoro moci sve!
J@m@, a da nije to ciscenje pocelo mozda? 😁
26.8. Ivan 💙💙
Haha,reci ti njima😁😁mene sinoc proljev probudio,danas leda ubijaju,imam osjecaj da cu se raspast cim stanem,dan bez atoma snage
lakse mi je kad vidim da bih vi trebale biti ispred hahahahaahahah
jama moguce ds ti je pocelo to prirodno ciscenje pa zato proljev...
majda ja isto imam osjecaj da ce prsnuti vodenjak kad krene skakat...a ovo da se bebe smire nije kod svih slucaj moj prvi klinjo do zadnjeg trena bio aktivan...😂😂😂
nego cure ja imam osjecaj ds mi se mali jos vise spustio 😯 kad stojim imam pritisak i osjecaj kao da ce mi ispasti a kad sjednem mi nelagodno imam osjecaj da cu mu na glavu sjesti jel i vama tako??
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Sortiraj odgovore
Najstariji