Rubia krevetic je Mi smo svoj jucer isto parkirali u sobu i sad kad prolazim pored...cudno
natar nisam, nisam valjda mi samo prilagodljivo djete pa se negdje zavuko, al tu je legic Terminuso
Marijaa29
6xmama paaaa nest ne znam..meni se ne cini.
Vid ove moje dvije! Kuda franova i tinanema?? Miiiiir jos koji dan!
Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian
Prvo se Jama mora razduplirat!
Bejb23, NellaM..nestale curke!
Pritajila sam se malo 🤣 ne stignem pisati. Procitam vas redovno ali dok uhvatim vremena za pisanje zaboravim 🤣 budem aktivnija iduci tjedan. 😉
Ljubim vas sve klokanice moje 😘
Barbara, kako si ? Tata ? ❤
💗Baby E💗
Rubia krevetic jeMi smo svoj jucer isto parkirali u sobu i sad kad prolazim pored…cudno
natar
nisam, nisam valjda mi samo prilagodljivo djete pa se negdje zavuko, al tu je legic Terminuso
Marijaa29
6xmama paaaa nest ne znam..meni se ne cini.
Vid ove moje dvije! Kuda franova i tinanema?? Miiiiir jos koji dan!
Joj drage moje...neznam...valjda nećemo još jel terminušo? Malo se smirilo sve dok ležim
..i mala se smirila malo kako je udarala.i bila živahna cijeli dan...znam ja osjeti ona to sve al nadam ja...neka čeka još malo hhh...Msm kako da se mene pita ali opetttt....hehehe😁😍😂😎
💕💕💜💜👶😍
Bejb23, NellaM..nestale curke
Ei draga moja! ☺️ Kako si ti,osim sto si prekokrasna i jaaako zgodna trudnica❤️ šta muci glavicu? Iako moram rec i kod mene kaos u glavi zadnjih par dana..pa i zato slabo pišem, nekako sam si ko uljez kad pomislim nes Pisat 🤷🏻♀️.. Ali vas malo navečer pročitam da vidim kako ste i jel ima koja bebica, a inače je kod nas i bas živo pa i ne stignem popratit sve a onda mi glupo ista komentirat 😬 I tako sve skupa zbljak 😄
Sve ste mi predivne a tim busicama, zgodne lijepe trudnice ❤️
Ljubimo te i pozdravljam sve cure! 😘
A jeste slatke i raspisane 😍.
Dakle barbara divna 😍😍😍😍 i meni se čini da se bushek malo spustio 😊. Btw sad znamo tko zapravo stalno stavlja sliku iz 20 tt 😂.
Moram priznati da smo dobro. Vid ciki i ciki i ciki. Kad otvori oči klinci viču mama budan je i za 3 sec vicu mama on spava. Hormoni šoraju pa sam pekmez 😂
Ena to ti je normalno, taj osjećaj krivnje. Ali to je dobro i za tebe i za njega pogotovo što on spava a i imaš šogicu koja to može.
Franova malo odmori ali mislim da si se samo preforsirala.
Svima koje malo boli želim da se što prije smiri a ako se ne smiri neka porod bude što brži i što bezbolniji..
Štručice će stići kad tad 😊.
Rubia krevetić je divan 😍😍😍. Skroz je čudno prvi put imati krevetić ali opet nekako posebno jer znaš da si skroz blizu cilju.
Ma tko to opet provocira morem i to u prugicama?!?!?! Btw divni ❤️.
Curkice poduplane i oduplane šaljem vam hrpu 😘😘😘😘.
Noćica 😴😴😴😴
💙25.10.2012.💙Luka
💜15.09.2014💜Nina
👣16.06.2018👣 Vid
bejb23 znaci cekamo te iza vikenda! Nadam se da je sve ok kod vas?!
Ja ok, tata isto..iako se zadnjih dana bori s temperaturom. Ali noge dobro, pluca slikana obzirom da je zbog toga sve krenulo i niko nista ne spominje pa je valjda i to ok. Dr.si vjerojatno spojio ove dane pa ga nema do uto.,ali vjerujem da bi rekli i bez njega da je sta. On je odma rekao da sumnja da je samo neka viroza!
Tinanema izludise nas ta djeca izleda vec sad, a ni rodila se jos nisu! Evo ja pristajem da sljedeci tjedan U uto.je pregled pa bar da kaze da se nesto pokrenulo!
Nella
znaci i kod tebe ludara. Ajde tebe i tvoje veliko djete zaokupi hihih! I nisi uljez! Vidis da ja napisem 5 por.u 2 sata ili me 2 dana nema! A da ti pisem koje sve strahove i misli imam u glavi rekle bi mi da prije rodilista zadjem do psihijatrije!
Ivy Vid znaci ima privatnu security sluzbu! Brata i seku! Tebi ne treba baby watcher!! Slatkisi mali!
I tebi se cini?? Djiiiiz! Kad mi to dvije iskusne mame kazu morti onda i da je. Je da zadnja 2,3 dana jos cesce posjecujem wc nego inace, a mislila sam da je to nemoguce,. Ah kad bude. Nemere ga niko umjesto mene delozirat!
Barbara ti stvarno ko da si stavila staru sliku 🙈😛 izgledaš 🔝 a i papučice su 😍😁
Rubia preslatki krevetić..mi se dogovorili da će ga dragi složiti dok ću ja biti u rodilištu,ali ne znam dal ću izdržati da ga ne vidim složenog prije hehehe
A ova slika s mora je čista provokacija 😍😍
Vi s 37 tj,kud žurite 😛 radite mi pritisak,ja još nisam spremna 😂😂😂
Mi imali movie night,sad bi polako bilo vrijeme za spavanac..laku noć svima i čim manje buđenja vam želim 😘😘😘😘😘
ono kad jedes u 3 ujutro jel to dorucak ili vecera? ili se ni ne racuna 😂😂😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
ono kad jedes u 3 ujutro jel to dorucak ili vecera? ili se ni ne racuna 😂😂😂😂
A ja hranim bebu i škicnut ću reko malo ,već mislila da pišeš da ideš u rađaonu😂😂a ti papaš😂😂😘😍
Sortiraj odgovore
Najstariji