Nivami i busa i pugice 😍😍😍
FTM dobrodosla nam, super linija, super sto si mogla biti aktivna cijelu trudnocu 👌👏👏
Barbara fit fit, ti ne vjerujes da je 38t, tako ni ne izgleda.. Da fisi fulala i stavila neku staru sliku?! 😂😂 Sala mala, znamo svi da si nam fit 😘
Tinanema super za pregled, da ste ok! Ako je doktor zbilja pokrenuo i ako krece akcija zelim ti da ti bude sto brze i bezbolnije! A mozda te samo previse procackao pa ce proci bolovi kad se sve malo smiri... Samo se ti nama javi 😘
vecer
posto imam crve u guzici isla s kumom u shoping i nahodala se ko maaaagarac,boze ja stvarno izazivam ovog bebaca 😁
nova trudnicice dobro nam dosla 😙
vidjeh puno divnih busica sve od reda ste mi prekrasne 😙😙😙
ena drsgo mi je da se oporavljas a ova "krivnja " sto si gs pstavila mene to prstilo jedno 3 godine 😂😂😂😂😂😂
rubia divan krevetic i posteljina ome dolaze nase bebe pomalo da 😙
cokica predobra fotka samo ti prkosi i uzivaj 😙😙
terminuso bas si mi zgodna nije mi jasno gdje si sakrila legu nam u toj busici 😙😙😙😙a boja moje kose je vise manje uvijek takva od prilike hahahahaah a cep miruje ahahaahah danas jos mrvicu izaslo i to je to...
pharma super za kavicu a sad nastsvi uzivati na kaucu 😂😂
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Ej 😁 Rubia, prekrasni krevetic i posteljina 😁😁
Ja sam splanirala da ce do kraja 6.mj moja soba biti spremna, al nista s toga. Jos ni centralno nije slozeno.
Moooooore 😍😍😍😍
Barbara, popustila je bol, hvala na pitanju. A kad gledam tvoju sliku ne vjerujem da ces uskoro roditi. Prekrasna busika 🤗🤗
Franova, sad ce se mali tebi inatiti, nece van 😉
Tinanema, super za pregled, javljaj stanje 😁 ako dođe uskoro do poroda, samo nek bude sto brzi i laksi 😀
26.8. Ivan 💙💙
Barbara, mrsavice jedna, di je to dijete 🤣... Al nekak mi se cini dole nize busko ili?
Rubia,prekrasan je i krevetic i posteljina ❤️
Cokica nas opet drazi s morem... Bome je i tvoj busko buknuo ❤️
Tinanema, to ti je od pregleda, pogotovo ak je bio grub...
Odo jest svoje zobene pahuljice 😑
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Evo me...Malo se je smirilo al još uvijek to sve osjetim...užas...Najgore što je svaki puta drugi dokt a inače za ovog su rekli sve najbolje...baš me "pročačkao" ccc
Mirovati ću ovaj produženi vikend...neka se malo smiri...ipak bi htjela još malo da izdržimo u komadu hehe
Terminuše moje vama poseban pozdrav..da ne kažete da ne mislim na vas hehe 😘
💕💕💜💜👶😍
mene vec nekih pola sata boli kao kad trebam dobiti...lezim mirujem ali to me frce 😮😮😮😮
❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤
Opala Franovaaaa, da nas ne bu docekala bebuskica ujutro 😉
1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞
Opala Franovaaaa, da nas ne bu docekala bebuskica ujutro 😉
umorna sam nemam snage tako da se nadam da sam se samo preforsirala 😁😁😁 a strah i panika uzas
Rubia bas to,tek kad je krevetic stigao u sobu,shvatila beba dolazi..😊nemojte zamjerit,nisam zapamtila ali hrpa slika vas i vasih predivnih busa,sve ste divne☺ franova mene cijelo popodne,do maloprije grcilo ko pred mengu i ona jos udara u tom tempu,konstantno..sad predahnula,samo da ostane mirno😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji