Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bojana27
    23. Lipanj 2018. 05:43

Jutro drage moje ❤️
    Dobrodosle nove cure 😁
    Trbuscici svima predivni ☺️☺️
    One koje se blize porodu a ima vas sretnooo 😁
    Mi smo jucer dosle doma , seka je odusevljena stalno je ljubi , mazi , tepa 💙💙 , mene boli rez naravno kod ustajanja al bit ce bolje , jedino sta sam smrdala nekako u bolnici nogu pa ne mogu stat na nju , aamo malo na prste i to me izluduje a nadam se da ce i to prestat uskoro 🤮

nasdva
    23. Lipanj 2018. 06:48

Jutro
    Pročitala zaostatke, vidjela puno lijepih slikica 😍
    Jučer muž bio doma i preuzeo brigu o dvogodišnjak u pa sam se cijeli dan izležavala iako sam imala plan čuda napravit po kući. 
    Beba mi se nešto umirila, stidljivo se povremeno javi.
    Pusa, čitamo se

6xmama
    23. Lipanj 2018. 07:50

Jutro, vidim raspisale se vi oko ponoci, neke i usred noci 🤣, a ja krmim od 11...a nisam se bas nes naspavala, budila se od 3 nadalje svakih sat, pa wc, pa se nikak namjestit, pa mi zima... 
    Ivy, bravo za malu papalicu i dva bodyguarda 😁. 
    Franova vidim čisti frizider po noci 😂... Ja bi rekla da bi to bio neki zajutrak 🤣
    Bojana, ma sve je odma nekak lakse kad si doma na svom teritoriju... Jel doslo mlijeko? 
    Ena, te griznje savjesti su ti normalne kad nekam odes... Al to je dobro za tebe i tvoje psihicko stanje, ak vec imas mogucnosti, otic nekam bez bebe sat-dva. 
    Moj muzic kooonacno doma 😎... Jesam i to docekala!Uzivajte, curke, tipkamo se kroz dan 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    23. Lipanj 2018. 07:50

Jutro
    Svi stomačić su divni😍😍 
    Rubia krevetić je prelijep 😍
    Ja ležim u krevetu, nešto me je uhvatilo u leđima ne mogu ni sjesti koliko boli, valjda će proći do poslje podne, trebali bi ići birati robicu sto ćemo uzeti od moje male seke

ivymicek
    23. Lipanj 2018. 08:10

Jutro piceki.
    Moji bodyguardi budni od pol 7 😴. Al ajde malac dozvoljava po noći spavanje pa mogu ali sam u 22h već gotova 😂.
    6xmama wooohooo za mužića neka malo uživate svi skupa. Mogu si samo misliti kako je to lijepo kada ste svi kući 😍 a isto tako koliko je to teško kad svi krenu "maaaamaaa" 😂.
    Sve trudničice koje su lošije volje šaljem 😘😘😘.
    Za sve mamice i bebice 😘😘😘😘.
    Mladamama nek što prije prođe da možeš birati odječicu 😍😍😍, slikni nam što si našla 😊.
    Franova sve čisti pa i frižider u 3 ujutro, ne možeš gladan u rađaonu 😂.
    Nasdva neka si i ti odmarala... Teško je biti 38 tjedana trudan i hopsat za dvogodišnjakom i još čistiti ja prošla pa znam 😂.
    Kad odeš rositi budu sve počistili. 
    Mene ulovila manija pa bih danas čistila no vidjet ćemo 😂.
    Bojana super da ste došle domeka. Vjerujem da semica uživa, moji su isto zaluđeni 😂. Držim fige da rez prestane brzo boljeti ni nemogu si zamisliti kak to boli. Ko neka upala mišića na najjače?
    Ljubim 😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    23. Lipanj 2018. 08:31

jutroooooo
    evp podebljala dorucak i zgaravica uzas 😤😤
    moram ici kupovati neke farbe i gluposti a neda mi se...vani je suncano i mogao bih biti lijep dan...saljem puse svima vama i vasim busama i bebama 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

Marijaa30
    23. Lipanj 2018. 09:09

Jutro cure 😁
    Raspisale ste se, lijepo... 
    Ivy, tebi ne treba baby phone 😅 al dobro je to, lijepo se brinu za braceka 😁
    Bojana, a mozes normalno cuvati curku i to? Znaci boli samo kod ustajanja? Mene zanima puno toga o carskom jer mi je receno da bi mogao biti.
    6xmama, uzivajte onda kad ste zajedno 😁
    Svima saljem 😘😘🤗🤗

26.8. Ivan 💙💙

pharmamma
    23. Lipanj 2018. 09:16

Jutro ljepotice moje 😘😘 vidim bilo je noćnog čišćenja frižidera 😂 mislim da to možeš uvrstiti pod čišćenje,a ne jedenje 😂😂
    Bojana super za dolazak doma, a za bolove držim fige da prestanu čim prije 🤞😘
    Mladamama nadam se da će se i tebi brzo smiriti 😘
    Uživajte u danu i druženju s najdražima ❤️ ja bockanje odradila i vraćam se još malo stiskat u krevet 😁😁 

• tinanema00
    23. Lipanj 2018. 09:20

Jutrooo...
    6xmama..ah taj pi pi cijelu noć 😂 tako je i.meni svaku noć...imam podočnjake kao da sam već rodila pa ne spavam hehe
    Bojana drži se..pokušaj mirovati koliko toliko 
    Nasdva baš je to meni dokt jučer rekao na pregledu da je to normalno da se beba umiri sad pred kraj i da se ne uplašim jako,da ju osluškujem ali da je normalno to
    Mladamama98 tako se ni meni još neda ustati a vidi koliko je sati  😂
    Franova terminušo drži se...nemoj samo pretjerati...di mi je druga terminuša? Nadam se da je danas bolje 😁
    Ljubim vas sve redom i hvala svima na podršci...neću još roditi...ima vas koje ste sa terminom prije 😂😁😋

💕💕💜💜👶😍

pharmamma
    23. Lipanj 2018. 09:31

Kolekcija 🙈🙈😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.