Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    baarbaraa29
    22. Lipanj 2018. 23:51

bejb23 znaci cekamo te iza vikenda! Nadam se da je sve ok kod vas?!  Ja ok, tata isto..iako se zadnjih dana bori s temperaturom. Ali noge dobro, pluca slikana obzirom da je zbog toga sve krenulo i niko nista ne spominje pa je valjda i to ok. Dr.si vjerojatno spojio ove dane pa ga nema do uto.,ali vjerujem da bi rekli i bez njega da je sta. On je odma rekao da sumnja da je samo neka viroza!
    Tinanema izludise nas ta djeca izleda vec sad, a ni rodila se jos nisu! Evo ja pristajem da sljedeci tjedan  U uto.je pregled pa bar da kaze da se nesto pokrenulo!
    Nella znaci i kod tebe ludara. Ajde tebe i tvoje veliko djete zaokupi hihih! I nisi uljez! Vidis da ja napisem 5 por.u 2 sata ili me 2 dana nema! A da ti pisem koje sve strahove i misli imam u glavi rekle bi mi da prije rodilista zadjem do psihijatrije!
    Ivy Vid znaci ima privatnu security sluzbu! Brata i seku! Tebi ne treba baby watcher!!  Slatkisi mali!
    I tebi se cini?? Djiiiiz! Kad mi to dvije iskusne mame kazu morti onda i da je. Je da zadnja 2,3 dana jos cesce posjecujem wc nego inace, a mislila sam da je to nemoguce,. Ah kad bude. Nemere ga niko umjesto mene delozirat!

Sreca je kad od ljubavi tvog zivota nastane ljubav vaseg zivota 💙 Sebastian

pharmamma
    23. Lipanj 2018. 00:16

Barbara ti stvarno ko da si stavila staru sliku 🙈😛 izgledaš 🔝 a i papučice su 😍😁
    Rubia preslatki krevetić..mi se dogovorili da će ga dragi složiti dok ću ja biti u rodilištu,ali ne znam dal ću izdržati da ga ne vidim složenog prije hehehe
    A ova slika s mora je čista provokacija 😍😍
    Vi s 37 tj,kud žurite 😛 radite mi pritisak,ja još nisam spremna 😂😂😂
    Mi imali movie night,sad bi polako bilo vrijeme za spavanac..laku noć svima i čim manje buđenja vam želim 😘😘😘😘😘

franovamamita
    23. Lipanj 2018. 02:44

ono kad jedes u 3 ujutro jel to dorucak ili vecera? ili se ni ne racuna 😂😂😂😂

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

23. Lipanj 2018. 04:26

franovamamita

ono kad jedes u 3 ujutro jel to dorucak ili vecera? ili se ni ne racuna 😂😂😂😂

A ja hranim bebu i škicnut ću reko malo ,već mislila da pišeš da ideš u rađaonu😂😂a ti papaš😂😂😘😍

bojana27
    23. Lipanj 2018. 05:43

Jutro drage moje ❤️
    Dobrodosle nove cure 😁
    Trbuscici svima predivni ☺️☺️
    One koje se blize porodu a ima vas sretnooo 😁
    Mi smo jucer dosle doma , seka je odusevljena stalno je ljubi , mazi , tepa 💙💙 , mene boli rez naravno kod ustajanja al bit ce bolje , jedino sta sam smrdala nekako u bolnici nogu pa ne mogu stat na nju , aamo malo na prste i to me izluduje a nadam se da ce i to prestat uskoro 🤮

nasdva
    23. Lipanj 2018. 06:48

Jutro
    Pročitala zaostatke, vidjela puno lijepih slikica 😍
    Jučer muž bio doma i preuzeo brigu o dvogodišnjak u pa sam se cijeli dan izležavala iako sam imala plan čuda napravit po kući. 
    Beba mi se nešto umirila, stidljivo se povremeno javi.
    Pusa, čitamo se

6xmama
    23. Lipanj 2018. 07:50

Jutro, vidim raspisale se vi oko ponoci, neke i usred noci 🤣, a ja krmim od 11...a nisam se bas nes naspavala, budila se od 3 nadalje svakih sat, pa wc, pa se nikak namjestit, pa mi zima... 
    Ivy, bravo za malu papalicu i dva bodyguarda 😁. 
    Franova vidim čisti frizider po noci 😂... Ja bi rekla da bi to bio neki zajutrak 🤣
    Bojana, ma sve je odma nekak lakse kad si doma na svom teritoriju... Jel doslo mlijeko? 
    Ena, te griznje savjesti su ti normalne kad nekam odes... Al to je dobro za tebe i tvoje psihicko stanje, ak vec imas mogucnosti, otic nekam bez bebe sat-dva. 
    Moj muzic kooonacno doma 😎... Jesam i to docekala!Uzivajte, curke, tipkamo se kroz dan 😊

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

Mladamama98
    23. Lipanj 2018. 07:50

Jutro
    Svi stomačić su divni😍😍 
    Rubia krevetić je prelijep 😍
    Ja ležim u krevetu, nešto me je uhvatilo u leđima ne mogu ni sjesti koliko boli, valjda će proći do poslje podne, trebali bi ići birati robicu sto ćemo uzeti od moje male seke

ivymicek
    23. Lipanj 2018. 08:10

Jutro piceki.
    Moji bodyguardi budni od pol 7 😴. Al ajde malac dozvoljava po noći spavanje pa mogu ali sam u 22h već gotova 😂.
    6xmama wooohooo za mužića neka malo uživate svi skupa. Mogu si samo misliti kako je to lijepo kada ste svi kući 😍 a isto tako koliko je to teško kad svi krenu "maaaamaaa" 😂.
    Sve trudničice koje su lošije volje šaljem 😘😘😘.
    Za sve mamice i bebice 😘😘😘😘.
    Mladamama nek što prije prođe da možeš birati odječicu 😍😍😍, slikni nam što si našla 😊.
    Franova sve čisti pa i frižider u 3 ujutro, ne možeš gladan u rađaonu 😂.
    Nasdva neka si i ti odmarala... Teško je biti 38 tjedana trudan i hopsat za dvogodišnjakom i još čistiti ja prošla pa znam 😂.
    Kad odeš rositi budu sve počistili. 
    Mene ulovila manija pa bih danas čistila no vidjet ćemo 😂.
    Bojana super da ste došle domeka. Vjerujem da semica uživa, moji su isto zaluđeni 😂. Držim fige da rez prestane brzo boljeti ni nemogu si zamisliti kak to boli. Ko neka upala mišića na najjače?
    Ljubim 😘😘😘😘😘

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

franovamamita
    23. Lipanj 2018. 08:31

jutroooooo
    evp podebljala dorucak i zgaravica uzas 😤😤
    moram ici kupovati neke farbe i gluposti a neda mi se...vani je suncano i mogao bih biti lijep dan...saljem puse svima vama i vasim busama i bebama 😙😙😙

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI