Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Majda23
    25. Svibanj 2018. 11:17

Proud javi seeee
    Ajmo buse na vidjelo vi koje ste puni tjedan
    Ivy cestitam na 37.tjedana, zasluzeno bojanje 😊 jesu to krenule pripreme za porod? 😛 
    Mamica lijepa u velika busa. Kod mene su mjere malo cudne, imam i sliku. Mali ima jako veliku glavu, valjda je to oke

04.07. Matija 💜

ivymicek
    25. Svibanj 2018. 11:22

Mateya i winnie jako ste mi slatke. Lijepi buškići, rastete 😍😍😍😍.
    Majda i moj ima oveću glavu (prošli tjedan glava mu je bila za 38 tt 😂), ja se brinem kak će glava proć 😂.
    Mislim da kak je glava već u zdjelici da ne mogu baš dobro izmjeriti (nadam se)

💙25.10.2012.💙Luka

💜15.09.2014💜Nina

👣16.06.2018👣 Vid

mateya1993
    25. Svibanj 2018. 11:23

Ena31

mateya1993

Pozdravevo nama danas točno 30.tjedan.
    Mamica1985-lijepa buša😍Sretno svima na pregledima. Mi idemo za 2 tjedna na pregled.

Lijepa trudnica😍😍I tvoja bušica lijepa i velika bome za 30t😁🤗,

Ena ne čudim se s obzirom da smo imali sad 2 vikenda fešte. Prvo svadba pa krizma,a hvala Bogu bilo je fine papice koliko hočeš. Sve me strah kaj će vaga reči na pregledu   Al najjače mi je dok mi vele da se nisam jako udebljala. Neznam di je tih 10kg .Nemoguće da je sve u trbuhu 

💖 Nikol -12.08.2018💖

6xmama
    25. Svibanj 2018. 11:26

Jao lijepih trudnicaaa 😍... Sve do jedne. 
    Moji su svi isto bili glavati i glava je uvijek po velicini bila u plusu 😂. Zato mi je u trecem porodu i pukla međica, jer je malac imal opseg glave 36,5 cm 😲

1 cura(1999.)-4 dečka(2002,2004,2010,2016.)...šećer na kraju-curka 24.8.2018.💞

25. Svibanj 2018. 11:27

WinniethePooh

Evo da se i mi javimo za 27 tjedana. Pridružujemo se klubu zločestih cerviksa, počeo se skraćivati pa smo na strožem mirovanju. Sa curkom je sve kako treba, ima 1070 grama, ja sam navukla neku urinarnu infekciju pa sam na antibiotiku. Još su me i pluća nešto bolila, doktorica rekla ako se ponovi pravac na hitnu. Sve ste prekrasne i buše su prekrasne. Pratim vas redovito i šaljem puse svim mama i bebačima.

Lijepa bušica😍😍🤗🤗,cerviks bumo pošpotali nek se stabilizira.,super za curkicu da je dobro ,a antibiotik bude riješio urinoinfekciju ,samo odmaraj i čuvaj se.

pharmamma
    25. Svibanj 2018. 11:30

Mateya i Winnie lijepe bušice😍😍
    I kod moje glava odgovara tjednima,a ostalo zaostaje 🙈 sve neke glavate bebe 😂 iako je prošli put dr iskomentirao da za glavicu većinom mjere ispadaju veće iz nekog razloga 

Majda23
    25. Svibanj 2018. 11:34

Do sad sam se tjesila da ce lakse izaci posto je nisko, sad sam se malo zapitala hahahaha 
    Bitno da su bebe dobro a sa kilama cemo lako 😊

04.07. Matija 💜

25. Svibanj 2018. 11:38

6xmama

Jao lijepih trudnicaaa 😍… Sve do jedne.
    Moji su svi isto bili glavati i glava je uvijek po velicini bila u plusu 😂. Zato mi je u trecem porodu i pukla međica, jer je malac imal opseg glave 36,5 cm 😲 uz

Nemoj me plašiti,s 36t mu je HC 31.46😏,sad dalje neznam

mamica1985
    25. Svibanj 2018. 11:39

Lijepe busice i mamice 😍
    Moja prva je bila "prevelika za mene" pa su me fino recnuli da ne popucam, pitam dr koliko savova imam, kaze on - ma samo se vi mazite s bebom, kaj cete se uzrujavati bezveze 😂😂😂 rek'o - enough said 😂 kaj ce sad biti majko mila, budu me iza do kicme rezali 😂😂😂

franovamamita
    25. Svibanj 2018. 11:48

upravo stigla iz grada ma nemam snage trepnuti 😁😁
    sveeee ste mi divne i blistate 😙😙😙😙😙
    sto se tica glavonja predzadnji puta mu je glava bila veca za 2 tjedna ahhaahhahahaha 6×mama  moj prvi malac je imao opseg 36cm 😂😂😂 pukla rezana i svasta 😂😂 

❤..nitko ne zna koliko vas volim, vi jedini znate kako otkucaji moga srca zvuce iznutra ..❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.