Ljetne bebe 2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • simpaticna
    25. Listopad 2017. 07:25

Weee, cestitam Confused :) 

Honey
    25. Listopad 2017. 10:20

Confused čestitam! Curke, samo se vi dobro pazite, nemojte ni slučajno nešto teško dizati ili nositi. Ne želim plašiti, ali dosta cura se zezne sa koferima, pa sa korpama veša itd. Treba se čuvati, unutra je sve još u fazi razvoja, posebno u ranoj trudnoći. Ne treba naravno sad ležati ko mumija, ali treba pripaziti, olakšajte si maksimalno, moramo čuvati bebice  

Honey
    25. Listopad 2017. 10:21

Jessy, ideš betu danas vaditi? u koje vrijeme? Javi kad dobiješ rezultat, želim ti da bude tri puta veća

HappySeal
    25. Listopad 2017. 11:04

Ja se evo drugi put pokušavam naručiti za Sv. Duh  

Valjda će im sada slika uputnice biti dovoljno dobra. Pardon, scan. 

Danas sam išla vaditi krv, skoro sam se srušila od gladi i koliko je bilo zagušljivo i vruće. Nafrljili su grijanje kao da je najveća zima ikada. Sva sreća, teta laborantica je bila skroz cool. 

Sinoć sam dragom čitala šta se sve zbivalo u petom tjednu, i jedna od rečenica je bila da je zametak veličime sezama. I on skoči i kaže: "Mali sezam izaziva mučnine mami", pa jutros "Kako je sezam", "Jel sezam dobro podnio vađenje krvi", "Što bi sezam pojeo"... s obzirom da smo u obitelji već davali imena od tih nadimaka za bebe dok još nisu bile vani, postoji realna šansa da se dijete zove Sezam ako je dečko ili Sezama (Sezamina? Sezana?). Ne dam da mi dijete nazove Sezam 

27.6. 💙

Ana_Marija_2019
    25. Listopad 2017. 11:13

Da, idem danas popodne na drugo vadenje bete. Neka bude dupla 😓

HappySeal
    25. Listopad 2017. 11:19

Sretno! Bit će dupla, šaljemo dobre vibre. 

27.6. 💙

Honey
    25. Listopad 2017. 11:24

HappySeal

Ja seevo drugi put pokušavam naručiti za Sv. Duh

Valjda će im sada slikauputnicebiti dovoljno dobra. Pardon, scan.

Danas sam išla vaditi krv, skoro sam se srušila od gladi i koliko je bilo zagušljivo i vruće. Nafrljili su grijanje kao da je najveća zima ikada. Sva sreća, teta laborantica je bila skroz cool.

Sinoć sam dragom čitala šta se sve zbivalo u petom tjednu, i jedna od rečenica je bila da je zametak veličime sezama. I on skoči i kaže: "Mali sezam izaziva mučnine mami", pa jutros "Kako je sezam", "Jel sezam dobro podnio vađenje krvi", "Što bi sezam pojeo"… s obzirom da smo u obitelji već davali imena od tih nadimaka za bebe dok još nisu bile vani, postoji realna šansa da se dijete zove Sezam ako je dečko ili Sezama (Sezamina? Sezana?). Ne dam da mi dijete nazove Sezam

Hahaha, tako je i moj muž. Prvo je bio mak, sezam smo preskočili, a sad je borovnica  Meni je to bezveze kaj ti ginekolog nema uzv. Ja bi ga mijenjala. Pa kako će on pratiti trudnoću? Na temelju nečijeg drugog viđenja/mišljenja?
    To je moje osobno mišljenje, ako ti je ovako ok to je u redu, ali mi je vrlo neobično da nema uzv u 21 stoljeću. Moja dr obiteljske medicine ima u svojoj ordinaciji i uzv, i ekg, ali se ona pobrinula da može odraditi svoj posao kvalitetnije. Moj ginekolog ima uzv i mogu reći da me čak bolje pregledao nego ovaj što sam privat išla. Makar je i on detaljno gledao.
    Koliko su tebi epruveta krvi uzeli? Meni 5 pa neznam šta će im toliko.

Ana_Marija_2019
    25. Listopad 2017. 11:31

Jesi ti u Zagrebu honey? 

HappySeal
    25. Listopad 2017. 11:32

A i meni je bezveze što ga nema, ali dosad imam dobra iskustva s njim pa zato. Socijalni liječnik, što ćeš...

Ako se ne varam bile su 4 epruvete, nisam gledala ni brojala jer ne gledam kad mi vade krv, ali imala sam 4 naljepnice koje sam dala kad sam sjela. Tak da računam 4. 

27.6. 💙

Honey
    25. Listopad 2017. 11:46

Jessy , ja sam u Svetoj Nedelji, znači 3min od Zagreba Zapad (Jankomir). A od pretraga sve obavljam u Samoboru, tamo mi je u domu zdravlja i soc.gin i i doktorica obiteljske i stomatolog. Privatno idem u Škvorc i jako sam zadovoljna jer imaju najbolje cijene i najveću pažnju daju pacijentima, tamo sam mogla vaditi i betu ali sam ja otišla sama prvi put u Synlab (140kn) jer je bila Subota a ovi subotom ne rade. 
    HappySeal razumijem, odmah sam rekla da je toj moj osobni stav, meni se nebi dalo maltretirati sa naručivanjem i hodočašćenjem u bolnicu na uzv. Mislim da su tamo i više kao na traci. Vidjet ćeš kakvo ti bude iskustvo nakon prvog pa ćeš onda znati za dalje.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.