Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    maruska
    09. Ožujak 2017. 13:13

OhSoBoho

Petrova

mi se možda i vidimo :-)

• blu5
    09. Ožujak 2017. 13:16

Ja Split:-)

Sonjiko
    09. Ožujak 2017. 13:19

Vinogradska 😊

"Making the decision to have a child—it's momentous. It is to decide forever to have your heart go walking outside your body."

• tmr28
    09. Ožujak 2017. 13:22

bokić...i ja mogu reč da mi se guzica smanjila....trenutno sam 22+2 i dobila sam 2,5-3 kg ovisno o dobu dana kada se važem...stare hlače su mi dobre, samo mi vise na guzici a kad ih zakopčam stežu za trbuh dok sjedim....ja ću rodit na sv.duhu (12.07.) a jučer baš bila na pregledu (vodim trudnoću u bolnici) i rekla mi doktorica da nije potreban tečaj da bi mm bio na porodu...malo sam se iznenadila al to je valjda novo...iako bi ja za svaki slučaj da idemo da ne bi na kraju rekli da nemože...

OhSoBoho
    09. Ožujak 2017. 13:27

maruska

OhSoBoho

Petrova

mi se možda i vidimo :-)

Bilo bi baš fora! ;)

mamika3
    09. Ožujak 2017. 13:38

Lagertha

mamika3

Evo,Pinkice,ja cu na Sv Duh-3.6!
    Ofnice,jel ides i ti tamo?Ili sam te zamjenila s nekom od nas?

mamika, mislim da sam ja pročitala da će Ofnica u Petrovu?

Ja ću u Vinogradsku. Prijavila sam se već za tečaj. Tnx mrva! Ja ću uskoro na porodiljni i ustvari sam pri vrhu liste pa me ubrzo više baš neće ni biti na ovoj temi.

Zasto te vise ne bi bilo ovdje kad rodis?Glupost!Prvo ces nam dati detalje o porodu,a onda ces se javljati kad ces moci,ovisno o bebi naravno!I tako ce svaka od nas!Pa necemo se razbjezat kad rodimo!Malo rjedje javljat u pocetku,ali ne i razbjezat!Ko zna,mozda ces trebati i savjet od nas koje smo vec rodile!😏

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

09. Ožujak 2017. 13:46

Mamika  ima podforum BEBA i tamo ćemo otvoriti temu "Ljetne bebe 2017" pa ćemo se seliti kako će koja roditi. Nisam mislila da me neće više uopće biti na ovoj temi, ali će to uskoro biti puno rijeđe i nema smisla da ja iz rodilišta osvježavam listu trudnica... Ali naravno da ćemo se čuti, možemo se naći i na kavi što se mene tiče  

09. Ožujak 2017. 13:50

Da li se vama sviđa oblik vašeg trbuha? Meni ne  Izgleda mi kao ogromna pivska škemba  dok neke trudnice imaju baš lijepe trbuhe.

mrva2017
    09. Ožujak 2017. 13:50

Lagertha

Mamikaima podforum BEBA i tamo ćemo otvoriti temu "Ljetne bebe 2017" pa ćemo se seliti kako će koja roditi. Nisam mislila da me neće više uopće biti na ovoj temi, ali će to uskoro biti puno rijeđe i nema smisla da ja iz rodilišta osvježavam listu trudnica… Ali naravno da ćemo se čuti, možemo se naći i na kavi što se mene tiče

Joj super... kako koja rodi - javi i seli se na novu grupu... i opet ćemo se čuti..

09. Ožujak 2017. 13:51

Pozz cure :)
    Bome sam ja na dobrom vrhu tablice hehe
    Od mene svakako ocekujte da cu se javljati sa iskustvima i mozda malo vise pitanjima :) 
    No kad smo vec kod toga zapravo sam i dosla sada tu sa namjerom da pitam nesto one koje su vec rodile.
    Naime posto sam evo 31.tt i stvarno mi se blizi porod zanima me (mozda ce malo zvucat glupo) kako cu to znati prepoznati? Kad krene? Da je stvarno prava uzbuna? Jel to bas onako kako vidimo na tvu kad pukne vodenjak da bude cijela lokva ispod mene? I sto ste onda napravile? Kakve ste isle u bolnicu, normalno u odjeci? (u gacicama, hlacama) pa se tamo skidali? Nisam nikad imala priliku cuti kako ide taj cijeli proces. 

Sve mogu u Onome koji me jača <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.