Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    07. Ožujak 2017. 09:13

Pandica1510

Lagertha bome veliki bebac :D i ja sad isto idem svaka dva tjedna i bas me zanima koliki je bebac jer mi kazu da se sad tek pocinje zapravo debljat.
    Ja osobno sam tek sad pola kg preko svoje kilaze prije trudnoce i kak mi se cini da cu se na kraju u cijeloj trudnoci udebljat mozda 5 kg ukupno, ako i toliko haha :D

Ajme, super ti je to! Što bih ja dala da sam se udebljala DO SAD samo 5 kg 

Ofnica
    07. Ožujak 2017. 09:13

mici_0555

U Vinograckoj u Zagrebu se može roditi u vodi.
    Vezano uz M na ultrazvuku..izgleda da ja imam dobrog ginekologa socijalnog- on nas je pustio zajedno već na 2. utrazvuku kad se vidjelo srce…i svaku put idemo skupa i ostavi mi sliku. Istina te slike nisu baš nešto…al zato odlazak na 4d privatnici je bio poseban doživljaj…imamo i video i sve :-)
    I ja se isto borim sa spavanjem- budim se po noći…idem pišat, pa sam gladna, pa imam noćne more…
    Nekako si mislim da je to sve stres…kad ću bit doma bit će lakše.. Danas definitivno moram reči šefu..moram!

Nemoj zezat mici, nisam to znala da Vinogradska ima porod u vodi, baš fora...
    Danas reci šefu obavezno, reci da imaš jednu novost i nemoj to reći onako pokajnički, kao "ali ja ćiu maksimalno raditi", kao da se opravdavaš...tu mi sve žene griješimo...tak sam i ja rekla pa me evo iskorištavaju do kraja jer su si zacrtali šta to ja sve još moram odraditi. Dva dana prije GO moram pisati i slati neke bitne dopise koje "nitko drugi ne zna" niti o njima vodi računa, a ja ne mogu prešutitit da se to treba napraviti...eto ta savjest...

Ofnica
    07. Ožujak 2017. 09:17

blu5

… li mislim da ću se ipak žrtvovat još ta dva tjedna, neda mi se toliko gubit na plaći…stvarno je sramota da nemamo punu plaću na komplikacijama:-(

Ah blu5, potpuno te shvaćam...puna plaća je samo za cure s 4257,28kn...sramota je da smo mi koje imamo veću plaću penalizirane zbog toga. Shvaćam da cure s malim plaćama možda misle kak je nezahvalno reći da je 4257,28 mali iznos, ali s druge strane, nama s većim plaćama je život poštelan prema tom većem iznosu plaće, i krediti i sve druge obveze...

mamika3
    07. Ožujak 2017. 09:21

Ofnica

donna83

Jutro curke…

Evo ja cekam OGTT 😩 Guzva je toliko da nemam gdje ni sjest :(
    Inace, ni ja ne spavam nocu, nocas budna od 2 do 5. A jos i radim 😔
    Sad sam 22+4

Donna, sad si već sigurno gotova pa ti nema smisla moj post. Ja kad sam došla vaditi OGTT, pitala sam jel trudnice imaju prednost i prozvali su me doslovno za 5min!

I ja sam isla preko reda,nisam ni morala napominjati da sam trudna!Ali kad sam cekala na uzv na Sv. Duhu bilo je  jako malo mjesta za sjesti!No ono kaj sam primjetila je da su zene na mjesto pored sebe stavile jaknu i torbu ili muzeve koji mogu stajati!I kad je god tko ulazio-trudnice uglavnom,nitko od doticnih da bi i pogledao da li zene imaju di za sjesti!Osobno mi je to bilo ruzno jer znam da bih ja stvari maknula ,a suprug bi stajao bez problema jer zna kako meni bas lako stajati!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

07. Ožujak 2017. 09:26

mamika3

Lagertha..Nemoj gladovat navecer,samo ces se muciti!Ako me uhvati volja za jelom,a zna biti i 22 sata pojedem si vocni jogurt ili zobene s jogurtom i suhim vocem,a ako bas hocu slatko onda uzmem zdjelicu mlijeka sa onim cokoladnim jastucicima!Ujutro mi je doslo da se nazderem slatkog,odmah po budjenju,pa sam si isla gris na mlijeku napravit sa malo secera!Radim sve da se nekako zavaram!A kad nisam gladna i ipak imam zelju za grickanjem jabuke me spasavaju!Probaj!

Ma ne brini, nisam ni mislila gladovati, ali poslije posla znam pojesti previše. Pogotovo ako sam doma i gledam nekaj na telki.

Me+mybaby
    07. Ožujak 2017. 09:31

Drage moje citam vas redovito, ali nikako da se javim. Imam financijsku ludnicu doma pa se uglavnom bavim racunima i pretakanjem iz supljeg u prazno. 
    Danas idemo na 4d. Tata inzistirao. Hoce vidjeti sina. Jedva cekam. 
    Ubija me ovo vrijeme jer nije za setnju, a neda mi se vise biti u kuci. Ali bar se kuca sjaji.
    Snimila sam i onu neku bolesnu osobu koja se ubacivala sa svojim komentarima, ali valjda su je napokon maknuli. Strasno. Pozdrav svima, nadam se da se veceras javim s nekom lijepom slicicom. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

mamika3
    07. Ožujak 2017. 09:36

Lagertha

mamika3

Lagertha..Nemoj gladovat navecer,samo ces se muciti!Ako me uhvati volja za jelom,a zna biti i 22 sata pojedem si vocni jogurt ili zobene s jogurtom i suhim vocem,a ako bas hocu slatko onda uzmem zdjelicu mlijeka sa onim cokoladnim jastucicima!Ujutro mi je doslo da se nazderem slatkog,odmah po budjenju,pa sam si isla gris na mlijeku napravit sa malo secera!Radim sve da se nekako zavaram!A kad nisam gladna i ipak imam zelju za grickanjem jabuke me spasavaju!Probaj!

Ma nebrini, nisam ni mislilagladovati, ali poslije posla znam pojesti previše. Pogotovo ako sam doma i gledam nekaj na telki.

To ti je i meni bio problem!Pa sam ga rjesila s jabukama!Ha ha....A znala sam i suho voce grickati!Da li se tebi zna desiti,ako npr preskocis jedan obrok ,kad sjednes za stol da bi za troje mogla pojesti?Meni bome da!Ako jedem redovito onda se mogu kontrolirati,odnosno,manje pojesti!

Miris malih beba je zapravo miris raja
    💟buhtlica 8.6.2017
    💟sefica 22.11.2011
    💙moj car 21.10.2009

Mamicaaa
    07. Ožujak 2017. 09:40

Nikad mi to nije bilo jasno zasto zauzimaju sjedalo sa stvarima..pa tako i u tramvaju pun tramvaj ljudi a zenska stavi svoju torbu na sjedalo pored sebe i bas ju briga za druge..a moj dragi takoder se uvijek ustane kad je cekaonica puna,a ja drzim torbu kod sebe..

Naravno da mi nisu odobrili cijeli go jer je to kao punoo,a znm kolegice koje na ljeto uzmu cijeli mjesec bez problema..a meni odobre samo 9dana prije termina i to je to kao dosta mi je..ne zelim otvarat komplikacije npr 2 tj pa onda 2tjedna go mislim da to nema nekakvog smisla..na bolovanju nisam nikad bila i neznam sta bih uopce trebala reci da mi se otvori bolovanje i kako to ide..al sve mi se cini da cu morat stisnut zube i jos 3 i pol tjedna do godisnjeg odradit...

07. Ožujak 2017. 09:56

Ofnica

donna83

Jutro curke…

Evo ja cekam OGTT 😩 Guzva je toliko da nemam gdje ni sjest :(
    Inace, ni ja ne spavam nocu, nocas budna od 2 do 5. A jos i radim 😔
    Sad sam 22+4

Donna, sad si već sigurno gotova pa ti nema smisla moj post. Ja kad sam došla vaditi OGTT, pitala sam jel trudnice imaju prednost i prozvali su me doslovno za 5min!

Uf, u mom laboratoriju malo znaju gnjaviti zbog te prednosti trudnica, no ja uvijek inzistiram da me prime. Što sam duže u toj čekaonici punoj bolesnih ljudi to je veća opasnost da dobijem neki virus. Prošli put sam stavila knjižicu među ostale i kad je sestra pokupila knjižice rekla sam joj da sam trudna i da me puste preko reda. No ona je rekla da nisam trebala staviti knjižicu među ostale i da čekam onda red. Onda sam ja rekla da mi vrate knjižicu jer sam gladna, da OGTT traje 2 sata, a meni je već sad zlo pa da ću doći neki drugi dan. Stvarno sam se i tako osjećala i nije mi padalo na pamet čekati pola sata - sat duže nego što trebam.

mrva2017
    07. Ožujak 2017. 09:57

Mamicaaa

Nikad mi to nije bilo jasno zasto zauzimaju sjedalo sa stvarima..pa tako i u tramvaju pun tramvaj ljudi a zenska stavi svoju torbu na sjedalo pored sebe i bas ju briga za druge..a moj dragi takoder se uvijek ustane kad je cekaonica puna,a ja drzim torbu kod sebe..

Naravno da mi nisu odobrili cijeli go jer je to kao punoo,a znm kolegice koje na ljeto uzmu cijeli mjesec bez problema..a meni odobre samo 9dana prije termina i to je to kao dosta mi je..ne zelim otvarat komplikacije npr 2 tj pa onda 2tjedna go mislim da to nema nekakvog smisla..na bolovanju nisam nikad bila i neznam sta bih uopce trebala reci da mi se otvori bolovanje i kako to ide..al sve mi se cini da cu morat stisnut zube i jos 3 i pol tjedna do godisnjeg odradit…

stvarno bezobrazno da ti nisu odobrili cijeli godišnji... to još nikad nisam čula... izdrži to još malo ako možeš... drži se!
    moji na poslu jesu malo čudni, ali rekla sam im u startu kako mislim godišnji iskoristit i rekli su da ok...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.