Ljetne bebe 2017

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Rozaa

Broj poruka: 238

Prijavi adminu

mici_0555

Rozaaa dobrodošla..i ja sam stalno u strahu…mirujem samo poslje pregleda kad mi kažu da je sve u redu..
    prije se stalno bojim ko da trudnoća nije stvarna dok doktor ne potvrdi…luda glava :-)

Daaa😄 stalno mislim je li sve ok.Znam da je cudno ali s obzirom da nemam mucnine i izrazene simptome trudnoce osim cesce pisanja,tu i tamo zgaravicu i tako mi je bilo svaki puta presretna sam ako mi je malo zlo.A bilo bi bas lijepo da nisam tak opterecena.Nadam se da ce se to nakon nekog vremena promijeniti...mozda kad pocnem osijecati bebicu😌 

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Eloa

Broj poruka: 452

Prijavi adminu

Hvala Ofnice,malo si me utjesila. Kak velis,ako i dode do toga rijesit cemo mi to s nasim deckicem ! ;-)

Sundi

Broj poruka: 682

Prijavi adminu

Eto curke mene sa pregleda. Sve je u redu. Posteljica se pomaknula. Sad je straga nisko.. Ginekologica nije htjela 100% potvrditi jer je pupcana vrpca bila izmedu nogu ali 85% je sigurna da je curica.. To mozda objasnjava moje placljivo ponasanje XD
    Rozza naravno da ce ovja put biti sve u uredu.. Bitno da si prosla prvih 3 mjeseca.. Dobro nam došla..

Broj poruka: 1157

Prijavi adminu

Mene već 5 dana boli glava, boli me i grlo. Sukrvica iz nosa. I još imam gastritis pa me peče kad god nešto pojedem. 

Ofnica

Broj poruka: 1851

Prijavi adminu

Lagertha i ja sam primijetila sukrvicu uz nosa, imala sam ju u prvom tromjesečju i sad se evo krajem drugog tromjesečja opet pojavila. Žgaravicu i želučane tegobr

Ofnica

Prijavi adminu

...forum mi je popapao pola poruke...da nastavim...dakle, žgaravicu i želučane tegobe rješavam sa sodom bikarbonom i mineralnom, vrhunska kombinacija koja neutralizira kiselinu i održava lužnatu floru. I što je najbolje, djeluje vec za 10-15 min!

Me+mybaby

Broj poruka: 377

Prijavi adminu

I taman sam krenula uzeti mineralne jer sam procitala i post i shvatila sam da mi je muz sve popio. 😦
    Uglavnom moja sukrvica nije sukrvica nego mi se sve spusta u grlo i da prostite pljujem ugruske krvi. Tako je bilo u prvom tromjesjecju i evo opet jutros. A 2 dana me ubija zgaravica. 

https://lb1f.lilypie.com/XPQ8p2.png

Ofnica

Prijavi adminu

Mozes i sodu s običnom vodom pomiješati i na eks popiti, ja na dcl vode stavim oko 1/3 čajne žličice 

Ninche9

Broj poruka: 1297

Prijavi adminu

Mene muci zgaravica i u par navrata sam povracala. Nije dobro kad je trbuh pun ni kad je prazan. Te tegove pocele su prije tjedan dana i polako se pogorsavaju.mozda jer je maternica vec dosta visoko i pritisce zeludac.

Rozaa

Broj poruka: 238

Prijavi adminu

Ja sam jucer nakon pet dana prodisala.Prehlada koja nije prehlada...zastopan nos,kod puhanja sukrvica,glavobolja.Pomoglo mi je inhaliranje ali samo na kratko i napravila sam otopinu prokuhane vode i soli umjesto kapi za nos😝...nije bas bilo od neke pomoci barem ne dugotrajne.
    Slatko nesmijem pojesti jer me zgaravica primi,jedino sto mi pase je čokolešnik😣,čokolino je presladak-tako kaze moj trbuh😂

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.