Ajde bar sto se probave tice ne mogu se zalit hah prije trudnoce sam imala problema sa probavom tako da mi je sad bolje..i dalje nije svaki dan,al bar nije tjedno jednom...
Da cula sam da je magnezij super za bolne noge i probavu,al nikako svratit i kupit ga uvijek sam u nekoj zurbi i sjetim se kad sve obavim i dodem doma..
Sto se grudnjaka tice nadam se da cu imati srece u pronalazenju jer imam velike cicke,a struk dosta manji pa mi je uvijek bio problem naci neki odgovarajuci i da ce ti za dojenje drzat ih na mjestu hah..
E i da..bebac je u pocetku udarao samo nisko i to mi je bilo malo cudno,a sad vec po cijelom trbuhu cas gore cas dole 😆
Na zadnjem pregledu smo radili OGTT a nalaze cu saznati tek na sljedecem pregledu..i zadnjih mjesec dana sam poludila za slatkim pa jos gustam dok ne saznam rezultate 😊
Za probavu uzimam kefir, zobene i žlicu lanenog ulja (to mi je dorucak nekoliko puta tjedno), a svaki dan si iscjedim limun+med+topla voda. Muz mi je jucer kupio magnezij od twinlaba tak da i njega trošim svaki dan uz prenatal i omegu.
Trenta, bademovo ulje za mazanje nisam probala, ali avokado jesam i super se isto upija. Također, pamučni donji veš sam kupovala u Tezenisu, I nisu bapske gaće.i ne bi vjerovala, naletila sam na klasične pamućne gaćice u Lidlu nedavno, onak živahnih boja pa sam i njih kupila i bas su ok, uopce nisu bapske.
Mamicaaaa za hm znam da imaju pamučne potkošulje za dojenje s pojačanim gornjim dijelom, ja nemam bas velike cicke pa mislim da cu mozda cak uzeti i potkošulje za početak i u njima hodat po doma jer ionak bude ljeto. Za grudnjake isto moram i ja vidjeti...

Eto curke mene sa pregleda. Sve je u redu. Posteljica se pomaknula. Sad je straga nisko.. Ginekologica nije htjela 100% potvrditi jer je pupcana vrpca bila izmedu nogu ali 85% je sigurna da je curica.. To mozda objasnjava moje placljivo ponasanje XD
Rozza naravno da ce ovja put biti sve u uredu.. Bitno da si prosla prvih 3 mjeseca.. Dobro nam došla..
Hvala ti😊
Super da je sve uredu😊…u kojem si tjednu?Ja za dva tj.idem na kontrolu tad ce biti 16.tj pa razm hoce li se tada vidjeti spol bebice iako mi je to nebitno i naravno da ce.me vise zanimati je li sve ok ali naravno znatizeljna sam
Ja sam u 16 tjednu. Ovisi kako ti je beba okrenuta. Ali vjerojatno ces vidjeti.

Ja sam si kupila neke pamučne bapske gaće u Deviću. Bijele i imaju neke cvjetiće po sebi, izgledaju ogromno, ali su divne. Mogu se prati na 95 jer su češljani pamuk. U njima mi je najudobnije
Ja sam si kupila nekepamučne bapskegaće u Deviću. Bijele i imaju neke cvjetiće po sebi, izgledaju ogromno, ali su divne. Mogu se prati na 95 jer su češljani pamuk. U njima mi je najudobnije
Haha i j.. Smijala sam se sama sebi kad sam to kupovala..

Hej curke, evo i nas. Bili danas na pregledu u petrovoj, anomaly scan sve super. Malac je ful nisko i hopsa mi po mjehuru ali za sad mi je čak i fora sto ga konačno osjetim pa mi ne smeta piškit svako malo ;)
Sto se probave tiče, hvala Bogu sve redovno ali imam režim koji godinama držim jer sam prije imala užasno sporu probavu. Svako jutro zobene, banana, chia sjemenke i sve ti zalijemo fortiom. Radi bez greške; )
Ps jučer kupila trudnicke traperice u mani za 69kn ;) i super su!
Mana ima trudničke stvari? Nisam znala…super!
Ofnica, nema nes puno ali nasla sam trapke, tajice i par tunika. Sve je na sniženju.
kod mene je obavezan sumeci magnezij prije spavanja...ujutro jogurt ili s uljem lana ili mljeveni lan i probava je ock.
U H&M dva modela trudnickih hlaca su na akciji 150kn iako je ova cijena u Mani super
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Cure u kojem tj.ste radile anomaly scan?Ja od prvog dana vodim trudnocu u bolnici...prosli puta sam radila probir,sve je bilo ok.U Merkuru sam ,zadovoljna sam ali ipak je malo drugacije nego kad si naviknut na dugogodisnjeg dr. plus da je s doktorom i sestrom jos uvijek netko u prostoriji...stazisti ili jos doktor,dva pa ja zaboravim svojih sto pitanja od nervoze da sve ok prode...
24.08.2017.
https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji