Soda ti neće naškodit, pomaže i zrno kave prožvakat, odvratno je ali žgaravica stane. Cure jel vas bebe lupaju tako nisko kao da će ispast van? Ja se divim ženama koje rade, ok ja sam na prisilnom odmaranju pa sam se i uljenila, ali meni je tako teško da ne znam kako bih izdržala 8 sati na poslu. Cure svaka čast! A nadređeni bi trebali imati više razumijevanja!
Cure, soda bikarbona vam neće naštetiti. Bitno da na njoj u sastavu piše da je 100% natrijev bikarbonat. Priče da je štetna su laži plasirane od stranefarmaceutske industrije.
http://www.priznajem.hr/sport/soda-bikarbona-najveci-neprijatelj-farmaceutske-industrije/
https://m.facebook.com/notes/trudnica-mg-hrvatska/trudnice-i-dosadna-žgaravica/760078027417818/
Miomao, mene ti udara skroz nisko pa sam pitala dr da li ja to možda nisko nosim, rekao je ne, nego je ona divlja:-)
Što se tiče probave, ja sam sad počela uzimat žličicu kokosovog ulja natašte, čula sam sa puno strana da pomaže, pa ćemo vidit, javim svakako dojmove. Donat Mg mi nije pretjerano pomogao moram bit iskrena, a ni šljive:-( Vidit ću sad sa ovom metodom, valjda će biti učinkovito.
napisala sam kobasicu od komentara i naravno nije prošlo. ok, idem ponovo sve pisati. evo samo kratak input od mene.
-anomaly scan prošao super, 2.5 sata naslušala se o arterijama venama kostima...
-obleka - h&m traperice svakako za preporučiti, cca 200 kn i nešto obrstila u lidlu majica i tajica. super stranica za preporučiti za modernu trudničku odjeću, imam već jednu haljinu od njih, www.seraphine.com.
-trenutno u potrazi za donjim vešom. gledala nešto u galbu, kao fini pamuk, ali dizjan je takav da takve gaće ni moja baka nije imala. pa sam se prebacila na traženje grudnjaka. za svaki inpu, hvala.
-frendica mi donijela knjigu za koju kaže da je jedina što će mi trebati od dr. jovančevića, godine prve. i druge koje su rodile mi kažu da im je super.
-još ne znam gdje ću roditi, dvoumim se između petrove i sv duha, planiram da vidim i jednu i drugu rađaonu i ljude što tamo radim pa donesem odluku.pa tako i za trudnički tečaj. inače idem privatno kod ginića pa čekam još možda koji njegov input.
-mažem se bademovim uljem jer me strašno svrbi koža i na leđima i na trbuhu, preporuka kemig, jeftiniji od biofarma. probala sam i s maslinovim, ali teško se upija.
-ofnica, nikako da odem po čarape za vene tak da nemam još cijene a vene cvjetaju:(
ako se još što sjetim, pišem.
Ajde bar sto se probave tice ne mogu se zalit hah prije trudnoce sam imala problema sa probavom tako da mi je sad bolje..i dalje nije svaki dan,al bar nije tjedno jednom...
Da cula sam da je magnezij super za bolne noge i probavu,al nikako svratit i kupit ga uvijek sam u nekoj zurbi i sjetim se kad sve obavim i dodem doma..
Sto se grudnjaka tice nadam se da cu imati srece u pronalazenju jer imam velike cicke,a struk dosta manji pa mi je uvijek bio problem naci neki odgovarajuci i da ce ti za dojenje drzat ih na mjestu hah..
E i da..bebac je u pocetku udarao samo nisko i to mi je bilo malo cudno,a sad vec po cijelom trbuhu cas gore cas dole 😆
Na zadnjem pregledu smo radili OGTT a nalaze cu saznati tek na sljedecem pregledu..i zadnjih mjesec dana sam poludila za slatkim pa jos gustam dok ne saznam rezultate 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji