Ja sam danas dobila rezultate od kombiniranog… ugl. pise da je rizik za trisomiju 13/18 (uz nuhalni nabor) <1:10000 sto je niski rizik. Nego mene muci sto dalje pise da je koncentracija beta hCG visoka (84,5 ng/ml). Zna li koja nesto vise o tome? Nosila sam nalaz ginekologici cim sam ga dobila ali vise ne radi, a imam osjecaj da cu poludit :(
Kiara, ne stresirati se! Meni je bilo isto tako. Kombinirani se tumači kao cjelokupan nalaz a ne po svojim djelovima tako da ako piše da je rizik nizak opusti se i Uzivaj ;)
A ja s druge strane ludim jer još uvijek ne osjetim malaca. Danas smo 20+3
Ja sam danas dobila rezultate od kombiniranog… ugl. pise da je rizik za trisomiju 13/18 (uz nuhalni nabor) &lt;1:10000 sto je niski rizik. Nego mene muci sto dalje pise da je koncentracija beta hCG visoka (84,5 ng/ml). Zna li koja nesto vise o tome? Nosila sam nalaz ginekologici cim sam ga dobila ali vise ne radi, a imam osjecaj da cu poludit :(
Kiara, ne stresirati se! Meni je bilo isto tako. Kombinirani se tumači kao cjelokupan nalaz a ne po svojim djelovima tako da ako piše da je rizik nizak opusti se i Uzivaj ;)
Hvala! Ali ipak mi se je tesko opustiti. Sutra idem odmah ginekologici :)
Jos jedan deckic 😊 Bebuska cestitam 😊
Ninche ajmeee i ti si isla na prekrasnu destinaciju,samo bas su te zeznule te mucnine..eh kud bas kad si trebala uzivati..
Meni je isto moj pupak komican..ide sve vise prema van..
Kiara probaj se smirit bitno da je nizak rizik..a stra nek ti ginekologica sve objasni..
Eh tako je to, samo nek smo zivi i zdravi, pa da mozemo svi skupa putovati
OhSoBoho, ako ti je za utjehu, ja sam svoju malenu počela osjećati tek negdje sa 22 + 5
ALi zato sada kada sam 29+6 ona me redovito mlatari :) i baš sam sretna kada je osjetim.
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure! Lagherta čestitke :)
Već neko vrijeme znam imat bolne kontrakcije u trbuhu, i baš mi se stvardne maternica. Danas je to trajalo otkako sam ustala pa nekih sat i pol, jaki bolovi i stezanja. Prepala sam se zvala giničku i kaže pravac bolnica. Ja sam odlučila prvo ipak leć i vidit ako će proć pa ako ne onda u bolnicu. I prošlo je, ležim od tad. Ako opet počne onda idemo sigurno. Jel imala neka od vas takve bolove u ranoj trudnoći? tek sam 13+5.. Mislim da nešto nije u redu i da mi prijeti pobačaj :(
Bojim se doć u bolnicu jer mislim da bi me zadržali a ja ne mogu ostat jer mi nema ko čuvat malog cijelo vrijeme dok muž radi. Ne stignem baš ni ležat cijelo vrijeme.
Anjaaa, a da malo predahneš sa treningom?Barem dok se to sve skupa ne stabilizira. Znam da treniraš i da si navikla, ali možda bi ipak trebala sada malo pripaziti, pa onda poslije nastaviti
Ajme Anjaaa, oprosti, zamijenila sam te sa Anafit:-)Sorry...A ne znam,, vidi kako će biti pa odi do dr
Cure, bila sam jučer na Anomaly scan. Beba super napreduje, sad ima 22 cm i oko 430 grama. Ne može bit mirna niti jednu jedinu sekundu, jedva je dr napravio koju sličicu:-)Na mamu:-)))
Lagertha, čestitam! Ajme Portugal, prepredivno!!!Ja sam lani bila 11 dana u Lisabonu, savršen mi je taj grad,mogla bi živit tamo!
Što se tiče trudničke robe, ja sam kupila nekoliko tunika i haljina pamučnih i nosim ih na tajice i super mi je. Ne volim trudničke hlače jer ne mogu zamislit da trebam preko trbuha nešto stavit, to inače ne podnosim. Ja sam 20+6 danas i pupak lagano izlazi vani. Dobila od početka 3kg, tako da je sve super!
A ja s druge strane ludim jer još uvijek ne osjetim malaca. Danas smo 20+3OhSoBoho, ako ti je za utjehu, ja sam svoju malenu počela osjećati tek negdje sa 22 + 5
ALi zato sada kada sam 29+6 ona me redovito mlatari :) i baš sam sretna kada je osjetim.
Koskica, puno pomaže, hvala ti!!!!
Ima dana kad samu sebe izludim brigom....tak je to kad si doma cijele dane ;)
Oh So Boho, ako ti je na UZV sve ok, zbilja nema potrebe za brigom. Ne znam kad ti je sljedeći pregled, ali i sami znamo da se djeca jako puno razlikuju sama po sebi, pa imamo mirniju dječicu i malo manje mirnu:-) Moja je divlja skroz, a i posteljica mi je straga, tako da je baš baš intenzivno osjećam. Sve je to ok, nekome prije, nekome kasnije, ali krenit će svakako.
Sortiraj odgovore
Najstariji