Jel ta uplata odiljnji dopust ima veze s bankom u kojoj uplacuju. Tipa ja sam u rba i meni nis nije sjelo?
I opet ne znam namjestit lillypie,moze pomoc tko zna?
Eto taman sam htjela ti odgovoriti ali vidim da si uspjela. I kak je prosao porod prvi mjesec i to sve skupa?
Proslo je,to je najbitnije 😅 dosla sam na redovan pregled u ta skoro 5cm otvorena i pristala na indukciju.e,tu je sve otislo u pm;otisla sam u radjaonu u 9 ujutro a zavrsila na carskom u pola 8 navecer, tak da je sve do poroda (za vrijeme kojeg nisam bila svjesna) bio epic fail.poslije poroda smo prosli dvije upale sisa,razbijanje kvrga,mastitis,uroinfekt i sad smo napokon na konju.sumo sumarum,netko mi je tu na forumu bio savjetovao da cekam prirodu da odradi svoje i ne induciram porod i moram priznat da mi to nije bila najpametnija odluka u zivotu 😎
Jel ta uplata odiljnji dopust ima veze s bankom u kojoj uplacuju. Tipa ja sam u rba i meni nis nije sjelo?
Moguce..ja sam u pbz
Valentina koji ginekolog te je pregledavao, traži drugoga i drugo mišljenje ja bi tako u svakom slučaju... Pink ide smijes li ti šetati izaći van iz bolnice.. Se rijesila situacija sa smještajem nakon ronjenja bebice?.. Mala ruzice cestitke na bebacu i brzi oporavak vam zelim .. Joj mene počela danas hvatati i nervoza i lagana panika i strah, najradije bi preskočila porodaj.. Stomak mi se vidno spustio i sve vise se spusta, menstrualni bolovi su prisutni pogotovo prvi dio dana...
LittleG meni je danas doslo 600kn mislim da bi ostatak trebao do 20tog... Šteta izgleda da sam pala na naknadu za ne zaposlene
Cure meni pukao vodenjak, čekamo do ujutro trudove...ako ne ide gel. Ležim u bolnici.
Joj terminuso odmah i mene hvata panika.. Nadam se da ce i inače prirodno i brzo zelim svu sreću :D.. Probajte potaknuti malo setnjom
Little G ,sretno,javi se kad stignes. Eto da cujem da je nekome porod poceo sa pucanjem vodenjaka. Jel tebi ovo prvo dijete?
Mala ruzice,cestitam😊. I moj ce biti Noa. Samo sto idem u Vinogradsku.
Kako stojite s tlakom? Meni na pregledu uvijek bude visi 130/140 sa 80/0, a kod kuce normalan. Veceras izmjerim 145/95, pa sam se uplasila. Istina,kod svekrve sam,a tu se uvijek oko necega zivciram😊
Sortiraj odgovore
Najstariji