Ljetne bebe 2017

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Rozaa
    17. Srpanj 2017. 16:20

Komlikacije jos nisu sjele...mozda si dobila dio porodiljnog,a sutra dio komplikacija.

24.08.2017.
    https://lbdf.lilypie.com/jOHCp1.png

• summerchild
    17. Srpanj 2017. 17:00

Little G odvojeno nam uplacuju komplikacije i porodiljni tak da je vjerojatno porodiljni sjeo jer on ide prije. Bas cu sada ici pogledat jel i meni sjelo :) meni je s istim datumom otvoren porodiljni.

• summerchild
    17. Srpanj 2017. 17:03

Da, porodiljni je uplacen..al meni i pise da je rodiljni dopust.

Taichi.St
    17. Srpanj 2017. 18:18

manuela

uf, nema me dva Dana kad ono 4 nove bebe 😍 😃 cestitam svima.
    blu I taichi kakvo je stanje u st rodilistu? 😁

Ja sam malo je rec odusevljena,sva cast svima od reda.Doslovno od cistacice preko sestara i babica do doktora.Rodiliste je super,po dvi zene u sobi,kupatilo,komfor,mir..prozor se moze otvorit i rolete imaju tako da uopce nije vruce.Jedino cega nedostaje je wc papir jer ga trebas vise nego u uobicajenim situacijama,al realno paket wc papira je 30 kn i to si svak moze kupit da bude komodan.Svega ostalog ima..spiza je ok,al ono najbitnije je da je osoblje,a tu isticem babice i sestre bilo genijalno.Ponesi si vodu u radaonu i mobitel,to ti stoji pored tebe cilo vrime,torbu stavis na stolic jedan,pratnja je uz tebe..nakon poroda dva sata si u radaoni s bebom uz sebe i pratnjom.Nakon toga ako je sve ok ides s bebom na odjel,pratnja te doprati u sobu i to je to.Posjete su svaki dan,idu jedna po jedna osoba u sobu.Ako te sta zanima pitaj

MalaRuzica
    17. Srpanj 2017. 18:19

Mene mozete maknuti s liste 😀
    Danas u 14:20 rodio se Noa tezak 3500 i dugacak 50.
    Rodila sam u Petrovoj i moji dojmovi za sada su u redu, da se ne ureknem.
    Trudovi su mi poceli u 1 u noci, s tim da sam oko 12 legla, i onda sam do 4 kao spavala mada sam se stalno dizala.U 4 sam pocela mjeriti trudove i bili su svakih 8 min, ali meni je to bilo skroz cudno zato sto me boljelo samo kao menstrualni bolovi, a leda ne, i toliko o tome da se beba smiri prije poroda moj je dan prije i danas imao tulum a ovih 9 mj. je bio dosta miran.
    Sada sam se stvarno raspisala 😁
    Oko pola pet se muz probudio nakon 50 dizanja.I kazem mu ja mislim da imam trudove ali nisam sigurna.I onda sam negdje do 5 mjerila i pocelo na svakih 5 min.I onda za zg.  u petrovu smo dosli 15 do 7.Pregledali me i spojili na ctg, 2 prsta sam bila otvorena.

MalaRuzica
    17. Srpanj 2017. 18:30

Do 10 smo setali po hodniku da se ocistim.Onda smo usli u box, i prvo sam rekla da necu epiduralnu, i onda su mi oko 11 dali drip i to je postalo nepodnosljivo.U 12 me doktor Zlopasa dosao pitati zasto necu sta volim da me boli 😂.Pa sam se predomislila i dobro da jesam jer bi u suprotnom odapela.Sam izgon je bolio i to jako ali da nisam imala epiduralnu mislim da nebi mogla.Popucala nisam uopce tako da nemam savova.U radaoni su svi bili ok i ljubazni.Trazila sam i loptu za pilates i dobila ali nakon dripa nije imala nikakvog smisla ili mozda je jer sam radila cucnjeve na njoj i za pola sata sam se skroz otvorila, i trudove sam imala svaku minutu.Sobe su ciste kao i wc papira ima i sredstava za dezinfekciju svega.

LittleG
    17. Srpanj 2017. 18:33

Hvala Summerchild.... Jesi spremna polako...šta ima kod tebe?

LittleG
    17. Srpanj 2017. 18:35

MalaRuzica

Do 10 smo setali po hodniku da se ocistim.Onda smo usli u box, i prvo sam rekla da necu epiduralnu, i onda su mi oko 11 dali drip i to je postalo nepodnosljivo.U 12 me doktor Zlopasa dosao pitati zasto necu sta volim da me boli 😂.Pa sam se predomislila i dobro da jesam jer bi u suprotnom odapela.Sam izgon je bolio i to jako ali da nisam imala epiduralnu mislim da nebi mogla.Popucala nisam uopce tako da nemam savova.U radaoni su svi bili ok i ljubazni.Trazila sam i loptu za pilates i dobila ali nakon dripa nije imala nikakvog smisla ili mozda je jer sam radila cucnjeve na njoj i za pola sata sam se skroz otvorila, i trudove sam imala svaku minutu.Sobe su ciste kao i wc papira ima i sredstava za dezinfekciju svega.

Čestitam i pusa Noi

Sundi
    17. Srpanj 2017. 19:02

Cestitam na bebici puno pusa. Bravo mama! 
    Nasmijala si me s ovim sto volis da te boli. 

• summerchild
    17. Srpanj 2017. 19:03

Mala Ruzica cestitam!! Ljubi Nou!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI