Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mare1989
    22. Ožujak 2016. 08:56

Dobro jutro cure
    Kako ste jutros?
    Ja sam jucer imala detaljan pregled,vaga pokazuje da sam smrsala 1kg,tlak i nalazi su super,jedino sto je rekao da imam jaku upalu dole,dobila sam vaginalete i opet na kontrolu za 7dana.
    Sanjarka termin su promjenili na 29.8 tako ce biti po ultrazvuku bebaca
    Babycoming dobro došla

Mama3put
    22. Ožujak 2016. 09:26

Babycoming dobro dosla!

Mare zao mi je za upalu😕

Sanjarka a ako dobijem svaki tjedan kilu eto 7-8 kg i onda sam na +18 valjda necu
    Mene moj izubija gdje god stigne i to su vec jaki udarci da se protresem

Dunyasha
    22. Ožujak 2016. 09:27

Dobro jutro dame!
    Kako ste dns? Naspavane barem donekle?
    Meni konacno dns lakse disati, cim je kisa pala. Hb, lijep je osjecaj kad mozes udahnuti.
    Inaj i Sandrich, super za preglede! 
    Ivf i Mare, kako su prosli vasi pregledi?
    Babycoming, dobro nam dosla! Neka trudnoca prode u dobrom raspolozenju i bez vecih problema!
    Starim, ja te razumijem oko kikla.. Svuda citam da je, mojih sadasnjih +8 normalan prirast, ali meni se cini uzasno puno. Jos pogotovo kad sam procitala jcr da sad mozemo ocekivati prirast od 500 gr tjedno!! TJEDNO!! Pa ja ne znam kako cu to nositi... 
    Sanjarka, meni se isto trbuh stvrdne, nas bude nekad gadno, a jos kad uz sve to osjetim ispod koze njene noge. Jel ti pomognu tablete (evo, zaboravih kako se zovu... 😕😕)
    Cro, kako si ti? 
    Baby, jel dns polustila bol? Nadam se da se smirila..
    Rekla sam bas jcr muzu: sad sam trudna, a kad cu biti drugi put, vidjet cemo.. Moram se oporaviti od ove t... 😂😂
    Ne znam kako vi, ali mene takve promjene raspolozenja hicu, da je to strasno.. Samo me prebaci, pa pocnem plakati. Nabrijana postanem u sekundi.. Blaaah..
    Ide mi sve na zivce. 
    Odoh sad do grada i do stana vidjeti kako napreduju radovi.

Zumbul
    22. Ožujak 2016. 09:41

Evo mene sa nalazom GUK PROFILA 😀 

07:00 - 4.3 
    10:00 - 5.5
    13:00 - 4.1
    16:00 - 6.1
    19:00 - 4.5
    22:00 - 5.6
    01:00 - 4.4
    04:00 - 4.4
    07:00 - 4.5

Eto, nalaz je super 😀 ajde, bar se isplatilo bockanje i oteceni i plavi prsti ako nista drugo 😀😊

CrazyPuppet
    22. Ožujak 2016. 09:45

bravo zumbul!!!  sad se nagradi jednom čokoladom 

MalaKoza
    22. Ožujak 2016. 10:05

Zumbul, super za uredan nalaz! 

Dunyasha,  i ja nekad muku mučim s promjenama raspoloženja.  Nekad se naljutim na dragog u sekundi i onda krenem plakat kak me ne shvaća. Iako za minutu skuzim da nisam u pravu ali ne mogu prestati plakati. I onda mu se još uvijek u suzama ispričavam da mi je sad sve to smiješno (i dalje plačući) ali si ne mogu pomoć. Srećom pa me shvaća i zagrli dok ne prođe. 
    Zeznuto je kad i on ima loš dan na poslu pa mu ja mekećem bezveze. Pokušavam se skulirat ali nije to tak jednostavno.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Zumbul
    22. Ožujak 2016. 10:33

Crazy- nesmijem 😂 bolje da se ja drzim ove svoje prehrane, kad rodim budem si sve nadoknadila bez brige haha 😂

MalaKoza- tako i ja placem svako malo 😂
    Moj muz je blizanac- ja mu govorim da je nesto crveno on cuje da je zuto.. i onda se iznerviram jer mu objasnjavam sta mu zelim rec, a on i dalje cuje po svom i ne shvaca sta ja govorim...
    I to je tako uvijek uvijek.. 
    A u veeeliku vecinu stvari sam JAAA u pravu, ali on si ne zeli priznati, i onda kad puknem kad se rascmoljim onda prizna da je pogrijesio... Sta ces...

Cro262
    22. Ožujak 2016. 10:35

Ej ženske, skoro sam noćas bila u napasti da vam se javim...ugl žgaravica me oprala, mala valjda nogama udarala po želucu jer sam osjetila kvrge, meni slabo, druženje s wc-om...a zadnje jela oko 6 i to skroz malo...za poluditi sa ovim ležanjem i mirovanjem. 

Sandrich, mali je prezakon, stvarno će biti smiješno pokazati mu slike jednog dana.

Starim, šteta zumbula...

Babycoming, dobrodošla i ugodna ti trudnoća! 

Baby, di si ti, kako si? Javi nam se...

Dunya, osim žgaravice, sve ok! O drugom trenutno ne razmišljam, nije da ne želim, ali prvo treba vidjeti kako je imati jedno, a za drugo ne bi voljela raditi preveliku razliku, max tri godine. 

Mare, upala je razlog što si često išla na WC? Nadam se da ćeš je se što prije riješiti, mrzim vaginalete...

Cro262
    22. Ožujak 2016. 10:42

Joj, senilnost...

Malakoza, jako poznato mi je to sa cmoljenjem. Samo kaj je to kod mene izazvano jer moram mirovati pa onda maltretiram muza da pospremi ovo i ono i tak...

Zumbul, bravo, lijepo si se disciplinirala :) smijes ti i sada jednu coksu da razveselis i sebe i bebu :)  a kaj se tiče želja kad rodim...želim se najesti kako spada i popiti cijelu čašu tekućine odjednom kad sam žedna, a ne guc po guc. O drugim željama nećemo... :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.