Porodiljni u njem zvuči ok. neki nemaju mogućnost biti god dana. da se bilo koju mamu pita dijete je barem s 18 mj sazorilo za jaslice. i još kasnije. npr glupost - do god dana se držiš neke tablice dohrane. počneš raditi, to malo stvorenje krene u jaslice i tamo ima jelo - nema tabele dohrane, samo menu, a ti djetetu još xxx stvari nisi stigla dati.
Žabice ne brini nije ogtt horor. radila u dz - ujutro pikali prst da vide jel mi smiju dati glukozu. onda krv iz vene. pa popila to slatko. i nakon 2h iz vene. valjda sam ih 7 puta pitala a nema nakon 60min.
Malakoza, ajde super! Jedino što u Njemačkoj postotak trudnica na bolovanju nije ko u Hr, tj moraš imat zbilja dobar razlog, a čak i onda nevoljno šalju, koliko vidim...
I ovdje političaru potiču natalitet, sa 1000 € !!!
Žabice, ma preživit ćeš, pa ti si već velika cura! Kak si do sad vadila krv? Pitaj da ti stave braunilu, da te ne pikaju 3 puta...
Baby ...super da je sve u redu...a i ako dr kaže za 4 tj tek - onda tek nema panike ..
Žabice...ma čega se bojiš??? Ponesi si limun i pitaj ih da si nacijediš u tu glukozu koju piješ...ja sam si tako 2x olakšala...iako ja imam sistem- začepim nos i gutam na ex ...jer općenito ne volim slatko pa mi bilo fuj..
Kako ste smiješne..ja kad vadim krv, muž je sa mnom...nikad nisam sama. Uvijek mi je slabo, vrti se, bojim se pikica, a ne te vode. Znam u nesvijest pasti iz čistog mira.
Ajde, nekako ćemo to preživjeti.
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zabice i ja vodim muza,jer mi bude lose,povraca mi se na vadenje krvi
Hvala svima na podrsci. Toliko sam lose da ne mogu popamtiti sve. Uglavnom prepisao mi je nesto na E, ne mogu taj švrakopis pročitati, mislim da mi je jedna od vas i napisala bas taj lijek. Sad nazovem ovu socijalnu da mi prepise da samo odem podignuti da ne cekam tamo i vodim malu sa sobom itd, da ne pricam da ne mogu hodati i naravno rekla je da dodjem. Da ona nema pojma sta ja njoj pricam. Ici cu kasnije po recepte i po uputnicu za Vinogradsku, zvala sam babicu da ju pitam za savjet pa je rekla da ce me naruciti u trudnicku na sljedecu kontrolu, do tad da pijem lijekove, i da cu vjerovatno nastaviti voditi trudnocu u Vinogradskoj. I meni je drago sto sam zatvorena i sto se beba razvija kako treba, ali ono sa mnom ocito nije sve u redu. Zato si mislim da je bolje da mozda obavim jos neke dodatne pretrage u dogovoru sa doktorima u Vinogradskoj. Hvala svima jos jednom, zbilja ste utjeha 😍😍😍
Zabica znam kako ti je, ja iglu kad vidim pogubim se, ali ako ce ti muz biti tamo nek ti olaksa rijecima koliko moze. Na porodu sam onu ruku gdje je bila braunila totalno prekrizila, nisam ju valjda pomaknula koliko se bojim igle 😢 sretno 😘
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Baby ne brini, to sta si dobila je Euthyrox, sinteticki hormon jer tvoja ga stitnjaca ne proizvodi dovoljno... To ces piti i bit ce sve u najboljem redu... A za bolove,i mene sve tako boli,nocas od bolova nisam spavala,a i sada me jos zna probost... Tako mi to traje vec neko vrijeme,na uzv se vidjelo da se ligamenti rastetu... Sirenje,ukratko...tako mi ginic rekao zadnji put...:)
.. what doesn't kill us, makes us stronger...
Ej cure,
malakoza, bravo za bolovanje, baš sam sretna zbog tebe! A za ovo u Americi nemam komentara, čula sam već te priče, tamo je sve samo kapitalizam. strašno... A i ovo za jaslice, slažem se s Abies, prije 18mj nisu baš spremni.
Bebačica - bušica je krasna, prava si trudnica!
Ja sam danas sva nikakva, dan je za ležat i spavat, dolje me sve nešto počelo grčiti ko ono pred menzes, sad je prestalo pa se nadam da se to sve samo razvlači. jedva čekam više ta tri sata pa da mogu šmugnut doma. Otišla bih ranije, ali moram malca pokupit iz jaslica. dan je baš blaaaaaaaaah
Baby glavno da nije niš strašno, zabio se malac dole... sad i ti stoj na rukama, pa da malo sklizne nazad gore :D
Hej curice 😊 brbljavice jedne tko bi vas pohvatao 😉
Vrijeme je koma to uopce necu komentirar 😒
Sniceli se kuhaju, pa kad rucamo odvest malu na gimnastiku i produzit po poklon bratu, sutra mu je rockas.
Danas me trbuh uber zateze, uzasno je tvrd i napet imam osjecaj da ce junior van izletit ravno kroz pupak. Sad sam si popila magnezij pa je malo bolje a veceras mi ne gine normabel. A izbjegavam ga pit no dobro
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji