Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    22. Ožujak 2016. 14:33

Ma svejedno mi je, briga me, neda mi se mazuckat... Možda kasnije kad bude toplije vrime  neka crta... Iman i cile sise već prošarane, sad nek bude u kompletu hahah.

Malo da vam vadim mast :P ovo papamo zadnja dva dana. Bila sam dobre volje :P

Malamimi
    22. Ožujak 2016. 14:33

Crazy, znas da je i meni TENS pao na pamet. Sve mislim kak cu ostati invalid ak nest ne poduzmem pa ko ce se onda brinut o mojoj djeci. 
    Al istina sandrich, tko ce biti ponosniji od mene kad ih budem drzala u narucju 

• kokolo5
    22. Ožujak 2016. 14:35

Jupiiii 1000!!! 
    Ma najvrednije smo na forumu 
    Sarlina Znala sam da sam u proslom postu nesto zaboravila! Sa zakasnjenjem, ali i od srca-sve najbolje za rođendan!!! Nadam se da si ga lijepo proslavila i da ce ti ova godina donijet samo lijepe stvari! A cuj...kad mogu meni vadit mast sa slikama lubenica i jagodica, onda moram i ja malo na ovakav nacin
    Cro hvalim se kako smo uzivale  bazen je od staraca, nije moj pa se nemam s cim hvalit. 
    Bruna pa to je dobro da je glava u zdjelici, koliko ja znam, zasto bi htjela da ti se okrene? Onda bi beba bila na zadak...meni su oboje cilu trudnocu (ona bar za sad) glavom u zdjelici i sve 5. Niti je netko mi rekao da to nije u redu (naprotiv) ni nista. Opusti se, malo vise odmaraj ako te boli i bit ce sve ok 

• kokolo5
    22. Ožujak 2016. 14:44

Sandrich  ili salji fetu ili ti ne gine jecmenac! Predobro izgleda...jedva cekam to svo voce da pocne onako pravo, mislim da cu se udavit! Ti Obeliks? Pih...aj tamo uzivaj u torti i budi sretna. Mrsavice!
    Malamimi neka si ti spremna, i ja ti zelim sto duze da ostanete u komadu! 
    I sto je to TENS?

inaj
    22. Ožujak 2016. 14:48

juhuhuhu 1000 stranica stvarno smo vrijedne

eto mene ja pobjegla od doma, muž došao doma s posla , jer je imao temp cijelu noć....nismo baš ni spavali...pa eto ja pobjegla da me ne uhvati još gore jer mi je bolje nego jučer...

Eko butik na sajmu....juhuhu shopping

sandrich….počni se mazat s nečime biti će ti žao kasnije kad popucaš....

Curke koje su na komplikacijama su vam sjele naknade?

CrazyPuppet
    22. Ožujak 2016. 14:53

maaa daaaaaaaj Sandrich, nemoš ovako mučit tu nas jadne...aaaaaaaa daj to vamo!!!
    P.S. super si trudnica, ne brini za kile, ode to... i maži se 
    kokolo http://www.saturo.hr/50-elektrostimulatori-misica-tens

uykmyjh
    22. Ožujak 2016. 14:58

ok ajd nagovorile ste me, da odem po ono neko bademovo ulje ili štaveć? 

CrazyPuppet
    22. Ožujak 2016. 14:59

Malamimi - da sam ja na tvom mjestu, ja bih ozbiljno razmislila o tome, znam da se to upotrebljava u fizikalnoj terapiji, i da dok god je ukljucen da uklanja bolove. al nemoš s njime zaliječit ništa, nego eto, umjesto tablete, hehe

CrazyPuppet
    22. Ožujak 2016. 15:01

Sandrich ma bilo šta, na vlažnu kožu nakon tuširanja i voila... ja sam u prošloj t mazala, pa prenjela 9 dana i na kraju dobila strije 5-6 dana prije poroda... Poludila sam bila, dobro izblijedi to nije strašno, al ono... moglo je i bez toga, ne...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.