Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    21. Ožujak 2016. 17:38

Hvala svima na komentarima za slikicu i busicu. Divna ste potpora no stopilo se stopilo znam ja di i kako uživo 😂 Malakoza mislis da sam te presisala ha? 
    Meni u biti fali visine pa bi to lipse izgledalo zar ne Dunya? 😂
     No dobro jucer me takav dan oprao danas sam si ok

Starim oprala i tebe depra? Ma nije nam lako. Koliko si dobila u prvoj t? U svakom slucaju znas da 10kg u ovom periodu nije strasno relax, znam da nisam ni ja bolja no eto tebe mogu bodrit sebe neznam

Ty gdje si? Zadnji tjedan ha? 😊

Cro vjerujem da te strah pregleda i mene je svaki put iznova a kamoli nece tebe no bit ce to sve ok, uvjerena sam. Jos ces ti setat po proljetnom suncu ☀

Dunya shoping kazes ha? 😂 rekoh ti da ne ideš u c&a 😷
    Sto se tice alergija bas mi je zao sto se toliko patis, nadam se da ces koliko toliko ok proc ovo proljece

Abies kad je pregled? Figice 😊

Malakoza nemas pojma koliko mi je drago zbog bolovanja! ❤ bravo za sefa, to je covjek! 💪

Bebacica preslatka si trudnica, divna busica ☀

Sarlina nek si ti spavala ko top 😉 jel ti dr. Odgovorio kad je pregled? 😂

Babygirl dobro da si zatvorena i da je malac ok. Vibram da se vec sutra i ti osjecas dobro i da vratis svoj pozitivan duh 😘

Bruna kakva depra? Nema depre ajmo samo pozitivno ☀ zao mi je zbog tate 😒

Inaj vibre ozdravilice i za tebe 😘

Zabice no stres, proc ce i to 😘

Vjeverice uzivanje na Krku ha? ☀

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    21. Ožujak 2016. 17:48

Koliko pregleda ovaj tjedan! Jedva cekam izvjestaje 😍

Za ovu listu sam si morala salabahter napravit 😂

Pregledi:

Pon: inaj,Ivf i Mare.
    Uto: Curica
    Srij: Cro,Malakoza,Aurelija, Bruna
    Cet: Starim, Bebacica, Teja

Sarlina i Abies kad ste vi? Sretno svima cure ❤

Zumbul su bili nalazi?

Curica krece porodiljni uskoro? 💪

Zao mi je cure zbog razno raznih bolova, ja se stvarno nema jos na sta požaliti

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sarlina
    21. Ožujak 2016. 18:18

Sanjarka...tvoj stomak i figura-zavidno 
    Znaš što mi dr odgovorio?? Da će mi dati termin kad promjenim profil sliku na Viberu koja je Bože sačuvaj hahahha...ja na to odg.-da stavim onu na motoru, vrištatt ćete -on na to: a još i to....reko: Kilaža mi ista od prije 3 tj-ne možete me zato, a za fotku me briga hahhaha - sad me zjb i šuti....tako da sam i dalje u neznanju....
    Zubmul...nalazi?

Aurelija
    21. Ožujak 2016. 18:39

Sarlina, super ti je doktor! Jeste si vi na ti?? 

Cro262
    21. Ožujak 2016. 18:43

Baby, ne vjerujem da te glupaca još natjerala da dolazis do nje, ustvari, cudim se da ti se javila na telefon. Moju sestru od doktora se može zvati po tri dana uredno...definitivno mislim da je super što si zatvorena a malac jako dobro napreduje. To nisko nošenje je možda i problem nas niskih, Maja npr s time uopće nema problema :)  javi nam se kako napredujes i nemoj da te sve ovo baci u bed 

Sarlina, doktor ti je zakon! Hahaha, baš me nasmijalo

Sanjarka, od kuda ti vuces svu tu snagu i energiju!?   btw...opet ti u shopping...ali ovaj put kupi samo poklon... 

sarlina
    21. Ožujak 2016. 18:44

Ma nismo ali je inače otkačen-ili ti se sviđa ili ne - nema između. Prijateljski je nastrojen, sve ga možeš pitati a i stručnjak je za UZV, svaki pregled melje da ga ne moram ništa pitati ...vjerujem mu zato i idem u susjedni grad k njemu ( i županiju hahah) - ali je zjbn za kilažu pa mi strah i trepet oko toga hahah...i MM je oduševljen njime..

Zumbul
    21. Ožujak 2016. 19:07

Sutra idemo po nalaz, danas nije inao ko otic zbog posla.. Pa sutra ujutro cu vidjeti stanje 😊 javim svakako

Prijavljujem opet otecena stopala 😐
    Otice li jos koja od  vas ?

MalaKoza
    21. Ožujak 2016. 19:55

Sarlina, doktor ti je legenda. Da je barem više takvih 

Zumbul, nemam tih problema. Samo strah od naticanja jer me mama naplasila s tim kak je ona pred kraj oticala da je izgledala ko bumbar.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

uykmyjh
    21. Ožujak 2016. 20:08

Di ste ljetne babe :))
    Pratim vas svaki dan. Bilo je roštiljanja, uživanja u suncu, šetanja po marjanu i čišćenja za vikend pa se nisam stigla javljat 

Evo mene sa pregleda... Jutros se malac toliko vrtia da me bolilo... I isprepadalo.  Ah ti performansi.

C zatvoren, sve u redu, rekla mi da moran napraviti ogtt do sljedećeg pregleda... Bemti 

Splićanke, jel se za ogtt moram naručiti negdje i kako to ide? U privatne sam gin pa ona ne daje uputnice.. Ako uopće ide uputnica za to?

Ode tati pokazujemo srednji prst http://prnt.sc/ai687o
    Ode pokazujemo seksi bedra http://prntscr.com/ai6ag5
    A vamo smo imali pupčanu ispod nosa koja mu je smetala pa ju je pomaknuo kasnije rukom  http://prntscr.com/ai6av0 

Evo i mjere http://prntscr.com/ai6bhc kaže da je beba veća za tjedan dana... A bome san i ja, ili ona vaga u njih laže!! Hranim se zdravo i pazim šta jedem, a kile idu ko lude. Za popizdit 

Ove njegove male slatke obraščiće ću popapat. 

Littleladybug
    21. Ožujak 2016. 20:13

Bok ljetnicee..evo da se prijavi jos jedna mamica..prvi mi je bebac pa vas redovno citam..cestitam svima na bebicama i nadam se da cete do ljeta izgurati bez puno muka..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.