Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    21. Ožujak 2016. 12:48

Baby, onda valjda nije tako strašno kad te naručio tek za 4tjedna na kontrolu. Definitivno probaj usporiti koliko možeš. Meni je npr ujutro super, što dan prolazi tako se i mala aktivira i navečer je to živi show, trbuh kao da je par kila teži, ona divlja, mene sve boli...tako da da, definitivno jedva čekam roditi, još samo...11tjedana 

Malakoza, bravo za novog šefa, pametan neki čovjek! Sad uživaj u miru doma.

Aurelija
    21. Ožujak 2016. 12:57

Baby, ma glavno da si ti zatvorena, nije još vrijeme za rodit! 

sarlina
    21. Ožujak 2016. 13:14

Ola žene..
    Rekla bi moja kolegica s posla - "usrani neki ponedjeljak" ha?
    Vidim da se svi tužite na ne spavanje, bolove i ostalo - nije ni čudo od oscilacija temperature i vremena...a ja spavala ko zaklana!! Danas nirvana...mir i tišina...ručak skuhala, sjedim i chill out...
    Zumbul...bome jadna ti s tim ...moj svaki GUK profil je: dnevna bolnica od 7 ujutro do 20 h navečer...tamo mi vade vensku krv i amen...a ne da se sam cijediš i zjb -glupost..traži ih da slijedeći put ako budeš morala u bolnicu pa ćeš izdržati...
    Dunya....uh, to je zeznuto sa alergijama...vidim si mamu...a pogotovo sad tebi kad si T...drž se..
    Bebacica....niiice stomačić....lijepo izgledaš...
    Bruna...ajde da te malo dijete počasti pa da smiješ van kreveta...ni ne znamo koliko smo sretne MI koje smijemo klatiti okolo...
    MalaKoza....to te ja pitam...bravo za muškog šefa :)
    Čekamo izvještaje sa pregleda....
    Ja imam pregled  -  srijeda ili četvrtak, čekam da na Viberu vidim VIĐENO pa dobijem odgovor od DR hhhh...
    Jučer mi je frendica rodila u VK bolnici, nakon duge borbe dobili su svoje "čudo" Tenu i preeeslatka je čupavica mala...kaže ona ovako: ma nije bilo bolno, ni drip čak, samo malo kod izgona jer nisam znala disati kako treba....ooooo rekla sam joj-dao B da pređe takav porod i na mene ...potpisujem još jedan onda poslije ovoga...

sarlina
    21. Ožujak 2016. 13:21

Cro....točno kako si napisala za sebe, tako je i kod mene...dopodne me gurka tu i tamo, a navečer...MM se smije kad počnem ko kokoš na trosjedu...nikako se namjestiti jer mala krene burgijat...

zabica25
    21. Ožujak 2016. 13:21

Bebačica, preprekrasna si :)

MalaKoza, hvala na info...dakle, kolostrum...o tome sam razmišljala  I nemoj ni dopustiti da ti ovaj dan netko pokvari.

Dajte mi recite, na OGTTU se krv vadi iz vene ili jagodice prsta?

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

zabica25
    21. Ožujak 2016. 13:26

I da, pika se tri puta ili ostave iglu unutra kao na infuziji pa onda samo vade krv?
    Ja se ježim od laboratorija i injekcija...uvijek mi je loše i slabo

MalaKoza
    21. Ožujak 2016. 13:29

Aurelija, Njemacka je super uređena sta se toga tiče.  Oni potiču natalitet. 
    Bolovanje do 6 tjedana je 100% plaća.  Dio poslodavac, dio zdravstveno plaća.  Ovu zabranu rada plaća zdravstveno.
    Porodiljni nisam sigurna. To je 65% plaće ali gleda se prosjek plaća prije trudnoće.  
    Porodiljni traje od godinu do 3 godine djeteta. I možeš birati dal da ti rastegnu plaćanje kroz te 3 godine ili ti isplate u prvoj godini pa ti je ostatak neplaćen, ali ti je osiguran povratak na radno mjesto. I imaš pravo kad imaš bebu raditi pola radnog vremena.
    Za dijete dobivaš 190 eura mjesečno do kraja njegovog redovnog školovanja ili do navršene 25.godine. 
    Sve školske knjige besplatne. 

To bi trebali u Hrvatskoj provesti ako žele podići natalitet.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

sarlina
    21. Ožujak 2016. 13:36

Zabica...koliko ja znam, OGTT se radi iz pune venske krvi - kod nas 3x - na tašte, sat nakon glukoze i 2 h nakon glukoze...smije se piškiti i piti vode...tako je bar kod nas...braunilu ne stavljaju , ona je samo za inf.jer se začepi...i drugačije je u Domu Zdravlja recimo i u bolnici...

zabica25
    21. Ožujak 2016. 13:38

sarlina, hvala ti :) Znači, muž će trebati uzeti slobodan dan...joj, tak se toga bojim

mare1989
    21. Ožujak 2016. 13:59

Baby drago mi je da je sve u redu sad odmaraj koliko god mozes

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.