Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    uykmyjh
    22. Ožujak 2016. 15:29

Mogla bih probati sama napraviti neku kremu... Imam nešto domaćeg maslinovog ulja... Hmm.. Skeptična sam po pitanju svih kupovnih krema 

Littleladybug
    22. Ožujak 2016. 15:34

ma i je najbolje domace..maslinovo bi ti bilo ok, al vidi kako ce ti se upijat radi robe..😊 ja je hidratiziram s maslinovim al iznutra heh 😀

mare1989
    22. Ožujak 2016. 15:35

Malamimi jos ne znam spol,sumnjaju da je curica al kazu nisu sigurni,bitno da je bebac u redu. Za tri tjedna opet idem na uzv

Malamimi
    22. Ožujak 2016. 15:45

Evo nas 3u1 u 32.tt. Hvala na podrsci da izdrzimo sto dulje. (Valjda nece biti prevelika slika)

uykmyjh
    22. Ožujak 2016. 15:49

Predivno 

Aurelija
    22. Ožujak 2016. 15:55

Malamimi, predivnooo, stvarno, sva sam se raspekmezila, jos kad znam da su unutra dva mala kinder surprisea  Držim fige da što duže izdrže unutra!

Babycoming, dobro nam dosla!

I čestitam nam/vam na 1000 stranica, stvarno smo vrijedne!! 

Littleladybug
    22. Ožujak 2016. 16:00

Malamimi predivnooo 😍😍❤

Cro262
    22. Ožujak 2016. 16:02

Malamimi, izgledate predivno! 

Sandrich, ne budi luda, bit će ti zao kasnije, jer strija se neces nikada rijesiti. Srećom ovih trudnickih još nemam, ali još nije kasno za dobiti ih. Ja se isto mazem biobazom, iako sam koristila i bademovo ulje do sada i ono babylove...sve mi ostavlja trag na majci, zato nosim par njih koje će na kraju t završiti u smeću.

Bruna257
    22. Ožujak 2016. 16:03

kokolo rekla mi gin zadnji puta da više ležim jer je malecka na glavu nisko u zdjelici, da se okrene, da ne pritišće previše...vjerojatni jer mi je crvx 3/4 čl, pa možda čisto radi opreza... osjetim samo da je jači mi pritisak na bušu kad sam malo duže na nogama, tipa kuham ručak... ili ako sjedim... vidjet ću sutra... :)

malamimi buša ti predivna 

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

mare1989
    22. Ožujak 2016. 16:07

Malamimi izgledas predivno 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.