Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ivf_mommy
    22. Ožujak 2016. 10:44

Juuuutro,  evo i mene.  Fascinantno  mi je kako uvijek noć nakon pregleda spavam kao beba. Valjda se opustim i znam da ne sve okej. 
    Pregled prošao super.  Beba je veća za dva tjedna,  ima 870 grama i sva je zivahna, doktor je jedva izmjerio. Za nalaz ogtt mi nije ništa rekao, nego da malo pripazim na večernji obrok. Dobila sam 1 kg od zadnjeg pregleda.  Sad sam na +2.  Dr je zadovoljan a i ja. 
    Uglavnom sve je super i ja sam sretna i zadovoljna.  
    Nadam se da će svima pregledi proći kao i meni. 
    😘😘😘

..da nema nade, srce bi prepuklo..

bettyboop_st
    22. Ožujak 2016. 10:48

Di ste curke, kako ste?
    Baby  drz se, i odmaraj, sve ce bit dobro 
    Sanjarka super ti je trbuscic 

Nisam sve detaljno citala, vec sam letimicno prosla, al puno vas pozdravljamo.
    Nama je sutra ujutro u 10 ipo zakazan pregled.Nismo bili 7 tj  Nije bilo potrebe, jer se super osjecam, nalazi svi uredni, pratimo se babywatcher, i onom zastarjelom, parti metodom  od 0 do 24h, i kako mi se stvari cine, nije se jos okrenija, sinoc je bilo gnjecenje mjehura, zeluca, i ostalih organa na najjace, molila sam ga da se smiri , zvuci ludo, al sam sigurna, da oni sve razume i da se da dogovorit 

MM je dobija neku ponudu za posal u Ljubljani, pa se nadam da ce upalit, da umisto Andre, dodje mali Janez 

Nemam za prijavit nikakve tegobe, promjene raspolozenje, su me pratile do nekih 4 mj na najjace, a vec duuugo, nisam imala nikakve izljeve.MMu sam bas sinoc spomenila, kako jedva cekam opet bit trudna, ( a jos nisam rodila)  Zaboravila sam ona 4 ipo mj, kad sam bila slomljena, i sad bi potpisala, da se svaka trudnica osjeca ko ja.Poletno i lagano

• kokolo5
    22. Ožujak 2016. 11:28

Hello cure!
    Pozdravljamo vas svih...nismo se javili dugo...imali smo drugog posla-iskoristili smo maksimalno one suncane dane  evo ovako:

Cura se bila razbacala, godilo joj sunce...steta sto se ne vidi na slici kako trbuh skace 
    Sanjarka o kojoj masi ti pricas??? Pa prezgodna si!!! Prijavljujem pregled u petak-trebao je bit danas ali mi se nije dalo po ovom vrimenu putovat pa sam odgodila. 
    Baby cuvaj se, bas sam se pitala di si  bit ce to sve ok! I meni je tsh bio odmah na pocetku trudnoce 5...ali su svi drugi hormoni stitnjace bili ok pa mi nije dala terapiju.spustio se sam od sebe jako brzo i sad kontroliram svaka 4tj-stoji između 1-2.
    Starim ne beri brigu za kile-bitno da je sve ok, lako ce se skinut kad pocnemo setat 
    Betty super izgledas, ko i uvik  i ja sam jedva cekala opet bit trudna, odmah nakon poroda mi poceo falit trbuh 
    Dunya ajme bas mi te zao, ne mogu ni zamislit kako je to kad ne mozes disat normalno...nadam se da ces nac nesto sto ce ti olaksat!
    MalaKoza eto vidis, na kraju muski ispadaju obzirniji i pazljiviji od zena sefica. I ja imam takvo iskustvo-rekla sam ni pod koju placu vise ne radim za nikakvu zenu (osim ako to nisam ja, naravno ) uzivaj sad bezbrizno u slobodnim danima i pripremaj se za malu seficu 
    Ostale cure, nove i stare-velika pusa i pozdrav...ne stignem popamtit sve ali procitam od slova do slova! Drz'te mi se 

Abies
    22. Ožujak 2016. 11:28

Pozdrav cure! Dobrodosla babycomming! 
    Zumbul supeeeer. Bolji profil nego sto bi mi ostale imale da nas sad krenes pikat.
    Kod mene nis dobrog, nadam se da ce na ovom i ostat :(  baka pala, slomila kuk. A stara je pa jos se ne zna usude li se operirati. Prije je slomila kuk pa nije vise ni pokretna. Zalosno.
    Drzim glavu gore, al zivot tuce nemilosrdno vec neko vrijeme.
    Inace klinci ok. Jedno skace i ima nastup, drugo mlati. Pregled u cetvrtak evo prijavljujem.

MalaKoza
    22. Ožujak 2016. 11:30

Bettyboop, mi imamo sutra pregled u isto vrijeme :) 
    Dzim fige za posao, da sve ide po planu. Ti bi onda rodila u Sloveniji?

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    22. Ožujak 2016. 11:33

Kokolo,  zavidim ti. I ja bi malo kraj vode. Bilo bazenske ili morske.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

baby♡girl
    22. Ožujak 2016. 12:40

Dan djevojke 😊
    Jucer sam prelezala cijeli dan, nikud nisam maknula s kauca, muz bio doma, samo do wc-a ustala, pred spavanje me jos bolilo, ustala ujutro, ne boli, ja sva sretna. Dignem malu da ju obucem i samo me presjece dolje nisko i opet iznova krene boliti. 😢
    Cekam muza da dodje s posla pa da odem po lijekove, ocito moram malo usporiti, nema mi druge. 
    Jos jednom se svima zahvaljujem sto ste tu da vam mogu napisati, i sto vibrate za nas dvoje. ❤
    Nadam se da ste mi dobro sve 😘
    Javljam saznanje da ce eko butik biti na sajmu, sluzbeno je, pa ako koja planira stogod uzimati, da zna da ce na sajmu biti popustić 😆
    Idem se dalje teliti na kaucu, skupljati snagu za rucak pripremiti 😯😷😝

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

sarlina
    22. Ožujak 2016. 12:48

Zumbul...super nalazi...svaka čast na karakteru za klopu...
    Babycomming.....welcome :)
    Abies..kod tebe je bome veselo...blah...
    Sanjarka88...prijavljujem pregled za četvrtak u 17 h..pošto mi dr rodom iz vaših južnih krajeva, stavila profilnu fotku škampa na buzaru od Badnjaka i odmah mi dao termin hahahahha
    Kokolo...vadiš nam mast sa bazenom ha? Ja bi tako plivala aaaaaaa....
    IVF_mummy.....superičak za bembolinija....te se mjere iz tjedna u tjedan mjenjaju...ne mora biti da će biti velika beba..

S obzirom na kišu i fuj vrijeme, MM  i kolega zbrisali s posla na 45 min i odveli me na kavu :) Kako sam se u 15 min skočila iz kreveta i spremila-milina...dopodne sam ko violina, a popodne i navečer bi hodala ko starica ...
    Jučer naručili kolica i mogu vam reći da su super ljubazni u Banja Luci...ja poslala mail, oni meni natrag da dam br telefona i nazvala me gospođa, detalje dogovorili i stižu za mjesec dana....weeeeeeeeee
    Mama kupila opet 2 body benkice pidžamice...nezaustavljive su buduće bake...

sarlina
    22. Ožujak 2016. 12:50

Babygirl....uspori da, ne isplati se forcat pa ne daj B u bolnicu...ostavi sve i miruj 2-3 dana...sko se nastavi, idi ti dr nekom drugom....

Bruna257
    22. Ožujak 2016. 12:58

Pozz svima! 
    Ne pamtim ko je sta napisao,pa vam svima zelim ugodan dan :)
    Pitanje za one koje nisko nose-kakav je to osjecaj? Mene nisko zna pritisnut moja Sofia,pa me cisto zanima.. A cas lupa iznad pupka,cas sa obje strane istovremeno,cas po mjehuru... Akrobat mali...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.