Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MalaKoza
    22. Ožujak 2016. 13:44

Za 2 tjedna nam stiže zipkica :) 
    Jedva čekam da ju namontiramo. Onda imamo sve. 
    Nekak mi sad postaje stvarnije da uskoro dolazi beba.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

MalaKoza
    22. Ožujak 2016. 13:47

Ljetnice, pa mi imamo ispisanih 1000 stranica!!!!!

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Malamimi
    22. Ožujak 2016. 13:58

Pozdrav cure! Nisam se javljala neko vrijeme pa vidim 1000 stranica i reko da i ja tu ostavim svoj trag. Vikend je bio naporan, zaredali se gosti, jucer popone isto. Danas sam konacno malo odahnula. 
    Cari blizanacke trudnoce me muce. Ledja neprestalno bole u svim pozama. Trbuh mi je cijelo vrijeme napet i svaki tren gledam kako ce sve popucati. Za sad nema strija al koliko ce to moja koza izdrzati, ne znam. Linea negra je stvarno od cica do "nje" i bas je negra, sve ruzno za vidjeti. A mm bas slatko, ko ce ih znati...
    Mare, jesi saznala spol? 

Sretno cure na pregledima ovaj tjedan. 

Prijavljujem da su moje torbe spakirane i cekaju trenutak.

Cro262
    22. Ožujak 2016. 14:10

Kokolo, hvalis li se ti to trbuhom ili bazenom? :)  zavidim...

Bruna, ja do sada nisam osjećala da je nešto posebno nisko, ali evo zadnjih tjedan dana ko da mi netko struže dolje i želi izaći. Posebnih propadanja nemam, tu i tamo kao i jačih udaraca u mjehur kad vidim sve zvijezde...

Baby, zar ne možeš samo poslati muža doktorici bez da i ti ideš tamo?

CrazyPuppet
    22. Ožujak 2016. 14:12

ooo vidi jubilarna stranica, hehe, bravo! 
    Malamimi - imaš onaj TENS uređaj koji ti smanjuje bolove, bez da se moraš mučiti u bolovima ili kljukati tabletama. čak ga preporučuju i za porod. košta negdje oko 700kn
    ja jedva čekam kraj radnog vremena, gadi mi se više ova papirologija.
    prijavljujem strašnu glad... svakih sat vremena sam glaaadnaaaa - sad bi meni mogle kile krenut, za sad sam na +3

curicax3
    22. Ožujak 2016. 14:20

Malamimi, držim fige da ipak ti izdržiš još koji tjedan u jednom komadu!

uykmyjh
    22. Ožujak 2016. 14:23

Sanjarka i malakoza hvala :) Za sada sam na plus 12 -.-' ruke ostale iste, a udebljala se u nogama i struku...  Izgledam ko obelix.
    http://prnt.sc/aihb0x
    Strije mi ne ginu, ne trudim se ni mazati ičim 

Malamimi vjerojatno vridi svake muke, blizanci su nešto najlipše:) <3 
    Ja polako počinjem sa pripremama.. Dok mogu, dok nisam došla ka slon 

sarlina
    22. Ožujak 2016. 14:29

Baš mi zanimljiva ta linea negra - meni se nadzire vrloooo malo tj ja vidim , a MM mi se smije i kaže da je nema..
    1000 wwwweeeeeeeeeeeeeeee....
    Malimimi....što duže vam želim 3u1....
    Sandrichx...ma maži se  uljem bilo kakvim bar.....ako kreneš pucati, bit će ti žao kasnije....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.