Za 2 tjedna nam stiže zipkica :)
Jedva čekam da ju namontiramo. Onda imamo sve.
Nekak mi sad postaje stvarnije da uskoro dolazi beba.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ljetnice, pa mi imamo ispisanih 1000 stranica!!!!!
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pozdrav cure! Nisam se javljala neko vrijeme pa vidim 1000 stranica i reko da i ja tu ostavim svoj trag. Vikend je bio naporan, zaredali se gosti, jucer popone isto. Danas sam konacno malo odahnula.
Cari blizanacke trudnoce me muce. Ledja neprestalno bole u svim pozama. Trbuh mi je cijelo vrijeme napet i svaki tren gledam kako ce sve popucati. Za sad nema strija al koliko ce to moja koza izdrzati, ne znam. Linea negra je stvarno od cica do "nje" i bas je negra, sve ruzno za vidjeti. A mm bas slatko, ko ce ih znati...
Mare, jesi saznala spol?
Sretno cure na pregledima ovaj tjedan.
Prijavljujem da su moje torbe spakirane i cekaju trenutak.
Kokolo, hvalis li se ti to trbuhom ili bazenom? :) zavidim...
Bruna, ja do sada nisam osjećala da je nešto posebno nisko, ali evo zadnjih tjedan dana ko da mi netko struže dolje i želi izaći. Posebnih propadanja nemam, tu i tamo kao i jačih udaraca u mjehur kad vidim sve zvijezde...
Baby, zar ne možeš samo poslati muža doktorici bez da i ti ideš tamo?
ooo vidi jubilarna stranica, hehe, bravo!
Malamimi - imaš onaj TENS uređaj koji ti smanjuje bolove, bez da se moraš mučiti u bolovima ili kljukati tabletama. čak ga preporučuju i za porod. košta negdje oko 700kn
ja jedva čekam kraj radnog vremena, gadi mi se više ova papirologija.
prijavljujem strašnu glad... svakih sat vremena sam glaaadnaaaa - sad bi meni mogle kile krenut, za sad sam na +3
Malamimi, držim fige da ipak ti izdržiš još koji tjedan u jednom komadu!
Sanjarka i malakoza hvala :) Za sada sam na plus 12 -.-' ruke ostale iste, a udebljala se u nogama i struku... Izgledam ko obelix.
http://prnt.sc/aihb0x
Strije mi ne ginu, ne trudim se ni mazati ičim
Malamimi vjerojatno vridi svake muke, blizanci su nešto najlipše:) <3
Ja polako počinjem sa pripremama.. Dok mogu, dok nisam došla ka slon
Baš mi zanimljiva ta linea negra - meni se nadzire vrloooo malo tj ja vidim , a MM mi se smije i kaže da je nema..
1000 wwwweeeeeeeeeeeeeeee....
Malimimi....što duže vam želim 3u1....
Sandrichx...ma maži se uljem bilo kakvim bar.....ako kreneš pucati, bit će ti žao kasnije....
Sortiraj odgovore
Najstariji