Za 2 tjedna nam stiže zipkica :)
Jedva čekam da ju namontiramo. Onda imamo sve.
Nekak mi sad postaje stvarnije da uskoro dolazi beba.

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Ljetnice, pa mi imamo ispisanih 1000 stranica!!!!!
Ljetnice, pa mi imamo ispisanih 1000 stranica!!!!!
daaa, to sam baš sad ja pomislila...a na proljetnim je, mislim, negdje oko 400-500! svaka čast cure

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Pozdrav cure! Nisam se javljala neko vrijeme pa vidim 1000 stranica i reko da i ja tu ostavim svoj trag. Vikend je bio naporan, zaredali se gosti, jucer popone isto. Danas sam konacno malo odahnula.
Cari blizanacke trudnoce me muce. Ledja neprestalno bole u svim pozama. Trbuh mi je cijelo vrijeme napet i svaki tren gledam kako ce sve popucati. Za sad nema strija al koliko ce to moja koza izdrzati, ne znam. Linea negra je stvarno od cica do "nje" i bas je negra, sve ruzno za vidjeti. A mm bas slatko, ko ce ih znati...
Mare, jesi saznala spol?
Sretno cure na pregledima ovaj tjedan.
Prijavljujem da su moje torbe spakirane i cekaju trenutak.

Kokolo, hvalis li se ti to trbuhom ili bazenom? :) zavidim...
Bruna, ja do sada nisam osjećala da je nešto posebno nisko, ali evo zadnjih tjedan dana ko da mi netko struže dolje i želi izaći. Posebnih propadanja nemam, tu i tamo kao i jačih udaraca u mjehur kad vidim sve zvijezde...
Baby, zar ne možeš samo poslati muža doktorici bez da i ti ideš tamo?
Kokolo, hvalis li se ti to trbuhom ili bazenom? :) zavidim…
Bruna, ja do sada nisam osjećala da je nešto posebno nisko, ali evo zadnjih tjedan dana ko da mi netko struže dolje i želi izaći. Posebnih propadanja nemam, tu i tamo kao i jačih udaraca u mjehur kad vidim sve zvijezde…
Baby, zar ne možeš samo poslati muža doktorici bez da i ti ideš tamo?
meni je samo pojačani pritisak na donji dio trbuha, posebno nakon sjedenja.... i onda osjetim ko da mi se beba okreće skroooz nisko.... neznam kako se to okreće, kad svakih 5-10 min lupa na drugome mjestu, dal oko pupka, ili istovremeno s obje strane trbuha ili skroz nisko... neznam jel bolje da gore visoko lupa ili nisko :D kad bi to znala, bilo bi mi lakše, bar bi znala dal još dubi na glavi nisko u zdjelici ili se preokrenula.... noćas sam cijelu noć zujala i ne spavala od njezinih udaraca....

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

ooo vidi jubilarna stranica, hehe, bravo!
Malamimi - imaš onaj TENS uređaj koji ti smanjuje bolove, bez da se moraš mučiti u bolovima ili kljukati tabletama. čak ga preporučuju i za porod. košta negdje oko 700kn
ja jedva čekam kraj radnog vremena, gadi mi se više ova papirologija.
prijavljujem strašnu glad... svakih sat vremena sam glaaadnaaaa - sad bi meni mogle kile krenut, za sad sam na +3

Malamimi, držim fige da ipak ti izdržiš još koji tjedan u jednom komadu!

Sanjarka i malakoza hvala :) Za sada sam na plus 12 -.-' ruke ostale iste, a udebljala se u nogama i struku... Izgledam ko obelix.
http://prnt.sc/aihb0x
Strije mi ne ginu, ne trudim se ni mazati ičim
Malamimi vjerojatno vridi svake muke, blizanci su nešto najlipše:) <3
Ja polako počinjem sa pripremama.. Dok mogu, dok nisam došla ka slon
Baš mi zanimljiva ta linea negra - meni se nadzire vrloooo malo tj ja vidim , a MM mi se smije i kaže da je nema..
1000 wwwweeeeeeeeeeeeeeee....
Malimimi....što duže vam želim 3u1....
Sandrichx...ma maži se uljem bilo kakvim bar.....ako kreneš pucati, bit će ti žao kasnije....

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji