Jupi baby da je sve ok. Glup osjecaj boli te a nis ne vidi gin...bolje tako. a stitnjaca - hipertireoza? Zna biti vezana i s tlakom :(
Baby, drago mi je da nije ništa gore i da samo moras mirovati. Kaj su ti rekli, relacija krevet-wc? Joj,vjerujem da ti neće biti lako uz tvoju curku, ali nadam se da će bebonja biti miran i raditi što manje pritiska. Kaj su ti rekli zasto si dobila temperaturu? Kad je idući pregled?
Abies ne kuzim se u stitnjacu. Jedino znam da trebam piti neke tablete pa poslije toga nakon mjesec-dva opet kontrola.
A ovo za bol, ja ne znam sta da mislim. Mislila sam da se nesto opako desava, ono tolika bol da su mi suze isle, jos kad su krenula kriza i trbuh mislila sam da je to to, da cu roditi. Eto takvi su bolovi. Jos ta temperatura iz cista mira i ta groznica, grozno. A dokt kaze da je sve oke. Samo malo veci pritisak. Mislim druga je trudnoca, nije mi tako bilo s malom ni prije nego cu roditi. Hodam ko šestar. 😧
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Cro nije nista rekao, ali ne vjerujem da je ono skroz mirovanje. Pregled za 4 tjedna. Za temp nije nista govorio. Ne znam. Iako ako se nastavi ovako idem u Vinogradsku i trazit cu da tamo vodim trudnocu do kraja. Nije mi svejedno, osobito kad znam da smo cesto same doma malena i ja. A mali ne lupa, ono to je toliko lagano i njezno, i ne smeta mi. Ali eto kazu da je pritisak zbog glavice. Jedva cekam da rodim. Da ne razmisljam vise i ne iscekujem te preglede i razmisljam ovako po noci sto se dogadja.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Pozdrav cure moje!
Vidim kod vas sve neki bolovi i problemi. Bas mi je zao Ali bit ce sve ok.
Baby, nadam se da ce bolovi uskoro nestati! Bitno da je bebo dobro
Zumbul, bas mi te zao. Ne mogu ni zamisliti koji je to osjecaj kad te sve jagodice na prstima bole... Drzim fige da nalazi budu dobro pa da i to ostavis iza sebe
Dunya, alergije... Srecom ja nemam iskustva s time, ali mogu zamisliti da nije jednostavno kad ne mozes do zraka Evo, za tebe molim malo kise pa da se stanje malo poboljsa
Sanjarka, trbuscic ti super izgleda! I ja ne vidim gdje se to sve stopilo u jedno. Bas si lijepa trudnica
Ako sam koga zaboravila, oprostite! Ipak mi je pamcenje nesto slabije u drugom stanju
Kod nas sve super! Jucer se napili sunca i uzivali u danu. Da mi je jos danas bilo ostati kod kuce pa napraviti reprizu jucerasnjeg dana Ali sta cu, treba raditi
Jedva cekam 6.mjesec da konacno i ja mogu uzivati samo u trudnoci i suncu
Dobar dan ljetnice!
Uf, uf, nije bas neki bajan početak tjedna...
Zumbul zao mi je sto moraš sama raditi taj GUK profil, u današnje vrijeme mi je to nezamislivo... Stvarno držim fige za dobre rezultate posto si i sama rekla da se strogo držiš režima prehrane.
Sanjarka o čemu ti pričaš, pa izgledaš sjajno!!
Baby drago mi je da nije ništa ozbiljno, možda si neku virozu ulovila s obzirom na temperaturu... Sad malo sporijim tempom i sve bude ok
Dunya ne znam kako je u ZG, no na Krku je kiša, padala je cijelu noć... Šaljem ti je malo u ZG da ti olakša probleme meni treba suho vrijeme jer idem popodne u rijeku a imam samo starke i balerinke
Starim to mi se čini odlična brojka za dobit na kilaži.. s obzirom na tvoj stadij trudnoće to je sjajno!
Cro vibram za dobar pregled!!
Mare ne znam sto bih ti rekla za koljeno...
Crazy još malo i gotovi zubići
Ostale cure koje nisam poimence nabrojala - sretno na pregledima!! Veselim se izvještajima
Skoro sam zaboravila, Sarlina sretan rođendan s malim zakašnjenjem
Ja stigla jučer na Krk, prošetala popodne uz more odmor za dušu
no prije sam obavila mali shopping no za sebe, kupila dvije haljine u Stradivariusu i kožnatu jaknu za proljeće
stalno se žalim da mi trbuh ne raste, ali u većinu odjeće ne stanem
Hipotireoza usporen rad stitnjace plus metabolizam. Dobije se puno kg. Usporen rad srca i nizi tlak.
Hipert sve obratno. Prva poveznica je tlak i puls.
Nadam se da ce tablete brzo uciniti svoje pa da neces piti.
Da tako kazu druga trudnoca nosi se nize
Baby, dobro da je sve ok s tobom i bebacem. Samo ne mogu vjerovati da ti je dr nalaz stitnjace proglasila okej!! 😬😬 Prestrasno..
Drzite se vas dvoje, i da, mozda ne bi bilo lose da odes u Vinogradsku, da te imaju pod nadzorom.. Ne mogu uopce zamisliti kakva je to bila.. Ja bih se usrala ziva od straha i momentalno u bolnicu.
Mene isto nekad kao da neka temperatura ulovi, samo se pocnem tresti.. Ja to dozivljavam kao umor, pa onda tijelo tako reagira..
Jedva cekam ove cesce preglede jer me sad vec pocinje zivcirati cekanje 4 tjedna.. Jos pogotovo s ovim gusenjem..
Boli me stidna kost, kukovi me bole ako se ne okrecem svako malo.. Cari trudnoce..
Zabice, onaj pravi shopping i ikei za Niku Marlu jos ceka da stan zavrsimo pa da mozemo sve odmah namjestiti.. Ne znam kad ce, valjda za mjesec dana..
Di je Bruna? Nije se javila sad neko vrijeme, valjda je sve okej?
Abies, sta se tice ventolina zbilja se trudim sto manje ga koristiti, ali ja sam toliki alergicar da je to zbilja uzasno kad krene proljece.
Prije nego sam ostala trudna citala sam da se kod 1/3 zena smiri ta alergija, ali i da se kod 1/3 pogorsa..
Ja ne bih rekla da se pogorsala kod mene, ali s obzirom da ne mogu spavati na ledima jer me stisce malena, pa sam limitirana nekim lijekovima koje sam prije t koristila za alergiju, tesko disem od tezine trbuha i promijenjenog drzanja tijela, ovo mi razdoblje proljeca bas tesko pada..
Nadam se samo da ce brzo sve ocvasti i da sam onda mirna..
Zabica, sasvim ok ti je taj kolostrum i nije prerano. Meni je već s 15 tt počeo kapat. Doktorica rekla da je to normalno. Kod nekog tako rano, kod nekog ni do kraja trudnoce. Tak da nema brige.
Baby, samo laganini onda. Bitno da ste oboje u redu.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Vezano za alergiju, imam sreće da nisam na nikakvo bilje alergična.
Radila sam alergo-test nakon sto sam se par puta gušila i završila na hitnoj. "Otkriveno" je da sam alergicna na kivi, pivu, tvrde sireve i konzervans (znaci na svu kupovnu hranu) sto mi je bilo totalno nelogično jer cijeli život to jedem i nisam nikad primjetila pa sam krenula testirati. Pojela 5 kivija - ništa (osim peckanja jezika)
Piva-ništa. Sir isto. I tako po redu.
I onda sam jedan dan prespavala kod frendice koja ima psa. I završila na hitnoj.
I tako otkrila jedini uzrok alergije.
U trudnoci mi se toliko pojačala da ljudi koji imaju pse u kuci, ako me zagrle, meni oteknu oči, počinje gušenje i jedino sta mi pomaže je temeljito tuširanje i ventolin.
Nažalost, to mi je ograničilo posjete kod pola rodbine i prijatelja.
Najzalosnije od svega je što obozaaaaavaaam pse
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji