Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bruna257
    21. Ožujak 2016. 11:29

Hej trudnice...

Tu sam,tu sam.... Samo me neka proljetna depra malo ulovila, pa nisam neka od pisanja... Al vas redovno citam... Vidim da vas ima koje muci nesanica... I mi se redovno druzimo- spavamo po 3 sata na noc... Sinoc zadpala u pola 11 i 2 gotovo... Tako da eto,od dva budna...  Bolovi-suosjecam.. Stidna kost,kukovi, ligamenti.... Ubijaju,posebice nocas.. Izgleda da utjece i ova promjena vremena... Inace beba lupa, pricamo nas 2, slusamo muziku.. Bitno da mi ona ok.. Pregled-srijeda pred vecer...

BABY kako dok zanemarila taj tsh?? Najvjerojatnije ces dobit Euthyrox ili Letrox i obavezno onda kontroliraj svaka 4tj... Tako i sama, moj endokrinolog je dizao dozu Letroxa dok mi TSH nije dosao na 0,586.. Najbolje je da je on oko 1, al ja sam drugi slucaj, meni ce sad 24. god dana od kako sam odstranila cijelu stitnu... Zbog lijeka ne brini,ne steti bebi, ja pijem 175mg jedan dan i 150mg drugi dan,naizmjence...

Inace,nisam popamtila ko je sve stavio slicice,al sve ste divne... ❤️💞 moj je dosta nisko i sav neki u spicu,naravno ogromna guzica i bokovi,pa praznina nad trbuhom i zatim ogromne cice(i jos rastu)... A kljucne kosti strce,tanke ruke.. Sva sam se nekako cudno rasporedila...

Eto raspisala se za sve ovo sto nisam do sad...

Budite mi dobre, pusamo vas Sofia i ja! 💞🌺🌸

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

Abies
    21. Ožujak 2016. 11:32

Dunja moja sestra je alergicar. Davno je isla na akupunturu. Jednu kuru. Od tad su se smanjili napadaji. Tome ima mozda i 10godina. Sad je imala nakon silnih godina jaci kad su joj oci natekle. Bas joj kazem da opet ode jer joj je pomoglo.
    Homeopatske kuglice ne poznajem. 
    Naravno da ces si pomoci. Pa ne gutas ventolin non stop mjesecima. Tako da ovo tu i tamo nece stetiti za tebe i bebu. Nece doktor dati sto nikako ne smijes :)

MalaKoza
    21. Ožujak 2016. 11:34

Ništa mi neće ovi dan pokvariiiiiiiiiiit!

Upravo završila razgovor sa novim šefom!  Ostajem doma do porodiljnog!  Na punoj plaći! 
    Rekla sam mu za zabranu rada koju sam još prije 2 i pol mjeseca dobila i unatoč njoj radila jer je bivša šefica smatrala da je to bezveze jer nisam "bolesna". On je rekao da ona nije normalna jer od trena kad sam ju dobila sam trebala ostati kod kuće, a ne dalje raditi u takvom stanju svakodnevnog rusanja i povracanja po hodnicima. Pogotovo zbog velike mogućnosti infekcije i u zoni zračenja. 

Sad barem znam za idući put (dragi već ima planove za drugo dijete, a Emily se još ni rodila nije  puknuo ga neki očinski momenat jučer kad ga je mala lupala po ruci preko trbuha). 
    I znam da imam boljeg poslodavca. 

Ispričajte me sad. Idem malo vrištat od sreće na balkon

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

bebacica
    21. Ožujak 2016. 11:40

Pozdrav trudnice. Prijavljujem pregled u cetvrtak popodne. Sretno svim ostalim curama koje idu ovih dana. Kod nas je oblacno i bljak fuj vrijeme, a takvo je bome i moje raspolozenje 😳

Evo i mene i moje cure u tatinoj majici 😄

Aurelija
    21. Ožujak 2016. 11:44

Bruna, i ja sam se već pitala di si! Koliko vidim sve po starom, Sofija dobro, mama malo manje dobro, al proći će to! Sretno na pregledu!!

Malakoza, pa to je divna vijest i bravo za tvog šefa! DI je do sad bio?? Žao mi je jedino što si se morala toliko dugo mučiti na poslu... 

Kad smo već kod bolovanja u trudnoci, porodiljnog i dr.. pričam neki dan s frendicom koja živi u USA, treba rodit malo iza mene... ona ima pravo na 3 (TRI) mjeseca plaćenog bolovanja/porodiljnog sve zajedno, i to je maksimum koji može dobiti bilo tko zaposlen, nakon toga može ić radit i plaćat dadilju 300 dolara tjedno ili dat otkaz i bit doma, nema neplaćenog dopusta, ništa, niente. Živila amerika, jebote!!  fuj fuj, kapitalisti

Aurelija
    21. Ožujak 2016. 11:46

Bebačica, prekrasne ste! 

Bruna257
    21. Ožujak 2016. 11:55

Ma bit cu ja ok, malo me ovi blagdani bediraju,tim vise sto bi mi tata sutra imao rodendan, a to je vec 4. otkad ga nema.... Jos uvijek je tesko, jer sam ja bila,kako je stalno govorio-njegov mali sef... Bit cemo mi dobro,samo da jos obavimo pregled u sri,da nam kaze dok da je sve ok i da Sofia vise ne dubi na glavi u zdjelici... Pa da krenem i setat malo vise,ovih 15-30min laganice mi nije dosta... Fali mi zraka i gibanja...

.. what doesn't kill us, makes us stronger...

MomM.94
    21. Ožujak 2016. 12:17

Hej curkee...

Bas ste mi sve krasne trudnice, busice vam lijepo rastu...

Ja prijavljujem pregled u cetvrtak u 11h, i bas se veselim jako, nadam se da je sve oke..

Zumbul bas mi je zao sto se tako mucis s pikanjem, mene su samo jednom pikali u prst dok sam isla radit ogtt na taste, i znam da me je jagodica cijeli dan boljela, pa si mogu mislit kako je tebi ak ne uspijes iz prvog puta..

Meni je bas teze postalo i hodat, i sjedit i lezat, vise neznam kako bih se namjestila, jedva cekam da rodim i da mogu spavat na trbuhuuu...

MalaKoza drago mi je da ces napokon uzivat doma, bez briga i stresa...

🙋‍♀️ 29
    🙋‍♂️30
    14.06.2016 💙👶
    Someone i love was never born. 💓😇
    22.02.2022 💔 21.tt
    27.12 ➕
    Baby girl 💗

MalaKoza
    21. Ožujak 2016. 12:29

Bebacica, sladak trbuscic.

Aurelija, ovo za Ameriku znam. I bas je koma. Općenito njihovo zdravstvo i plaćanje. 
    Od mog kolege tata je na pilani ostao bez 3 prsta i na vrijeme ih propisno stavio u led došao na hitnu da mu ih spoje. Pošto mu poslodavac nije plaćao zdravstveno, sam je trebao snosit troškove. Doktor mu je rekao cijenu po prstu. Ne sjećam se koji iznos ali veća cifra, parsto dolara. Lik nije imao za sve prste pa su mu samo 2 spojili. Ona koja je smatrao da su mu bitnija.  
    Toliko o zemlji iz snova

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

Aurelija
    21. Ožujak 2016. 12:43

Bruna, vjerujem da ti je teško...pogotovo sad kad si fazi da te hormoni i emocije pucaju, baš mi je žao da se tako osjećaš.... 

Malakoza, tko onda tebi sad plaća bolovanje - poslodavac ili država? Baš me zanima kako je to u Njemačkoj riješeno..  A ovo za zdravstvo u Americi neću uopće komentirat, užasss! Eh da, nju će svi prenatalni pregledi i porod koštat min 5-6000 $, pod uvjetom da bude sve uredno do kraja, bez obzira što ima zdravstveno (radi u velikoj am. banci). Do sad je radila samo 2 uzv-a, a test na down sindrom (ne znam sad da li kombinirani, ili tipa Nifty, Harmony) košta 2 soma - to nije ni radila, bez obzira što ima nećakinju downicu. Pa se ti onda odluči na dijete, fakkk

Eh da, danas je dan downića ako se ne varam!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.