Eto vam na vašeg prizivanja sunca i salabajzanja po vani sad bi one ipak kišu, e da...
Dunya, pa nisam znala da tebe tako jako pere alergija, užas. Ja se još koliko toliko držim, samo mi je nos konstantno zastopan. Priviknula sam se na mirovanje, koliko toliko, bolovi me znaju preplašiti, užasno sam nabrijana i peru me hormoni, ali to je od previše razmišljanja i viška vremena.
Jučer mi baš muž kaže kak sam sva blijeda, ruke bijele, a ja u plač...pa kad nisam bila vani već dva i po tjedna...tak sam
Jao Zumbul, fakat nehumano to tvoje pikanje, nadam se da ovo nećeš morati ponavljati, bar ne tako skoro.
Mare, kakvi bolovi, zar baš tako strasni? Držim fige da je sve OK, javite se sve nakon pregleda
Cro nisu strasni,kad dugo sjedim,a sjedim zbog djece dok se s njima zabavljam,al svakako sam veceras morala kod gin.
Cure imate li neki savjet za bolno koljeno,ja sam u bolovima jer zbog trudnoce sam prestala pit tablete za to moje koljeno,sad se patim
Zumbul, zaboravila sam/ili propustila, zasto to već moras raditi? Povišen OGTT?? Grozno mi se čini ufff
Baby, zvuči dosta strašno.. nadam se da se do sad već smirilo i javi nam se s dobrim vijestima nakon pregleda!
Ivf, Inaj, Mare, Malakoza, Cro, Curica, Starim, sretno na pregledima! Nadam se da nisam nikog zaboravila, hrpa nas je ovaj tjedan, ja sam isto u srijedu
Aurelija- da, nalaz OGGT-a mi je bio povisen, sat vremena nakon sto sam popila glukozu je bio 11.4
Pa zato sam morala...
Jutro....ili možda nekima dan koliko čitam
Zumbul, baš trebaš to pikanje? Ne postoji drugi način da se to riješi? Ajoj, to je zbog povišenog šećera?
Koliki ti je bio? Zaboravila sam.
baby, držim fige da je sve ok iako znam da je. Javi nam se s pregleda!
Starim. +10kgne znači ništa...ima i onih koji su +25....bez brige :)
Sanjarka, predivna si...bušika je slatka...pravi frajer
Dunja, opet si nakupovala....dobra si! Znači, Ventolin se smije? A Alvesco? Ja sam astmatičar i proljeće/jesen me ubijaju. Počela sam već kašljati.
mare, ne znam ti ništa za koljeno..na žalost.
Ja sam jučer na bradavicama primijetila žutu zasušenu tekućinu...jel moguće da je to tako rano mlijeko?
Danas idem na ispovijed...valjda se neću srušiti u gomili ljudi. Mene isto počelo boljeti od zdjelice, prsnog koša do "nje" gdje me zna sve prerezati. Ono što mi je najgore, da se pojave grčevi kao kod menge i da me zna rezati cijela desna bočna strana i to jedno vrijeme ne popušta. Svaki dan pijem Mg i Prenatal. Ja pregled imam tek za 2 tjedna..
Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)
Zumbul...brz oporavak prsticima. Mogu si mislit ni vode se ne mozes napiti. Koliko znam, ako je nalaz zadovoljavajuc za 4tjedna opet. Ako nije za 2tj ponovo guk.
Ja kao i Cro imam osjecaj da se to malo stvorenje leglo nisko. Prijava pregleda ovaj tjedan. A jedva i cekam; em da se smirim i nadam se saznat na cemu sam po pitanju vbac i svega sto me zanima. A vidim guzva ovaj tjed s pregledima.
Aurelija - 3800g s tim da u te dvije slike mislim da nisam ni kg dobila. Ako jesam onda je jako malo (od 33tt stala na kilazi)
Sad necu ni stat na vagu od muke al veselija sam jer je manje no onda, a sve je doslo na svoje. Tako racunam i sad da cu se vratiti na staro.
Baby javi se. Nadam se da je ok. Samo bh kontrakcije zezaju.
Jutro cure!
Jao pa ovdje sve neki bolovi i problemi! Nadam se da nije strašno da su sve to posljedice rastezanja ligamenata i malo od iscrpljenosti, proljetnog umora itd... Zumbul, strašno s tim pikanjem, odi ubuduće u bolnicu, sestre to znaju kako a da ne poplaviš cijela.
Sanjarka, predivna si trudnica - taman! nije mi jasno di se tu što sa čim stopilo...
Ja sam ujutro bila kod zubara, moram opet za tjedan dana, neda mi se, ali što ću. Sretno vam svima na pregledima ovaj tjedan, ima da je sve u redu i da bebolinci rastu i lupaju. Mi smo na redu tek tamo negdje iza uskrsa, isto jedva čekam, nadam se da ću uspjet riješit ovu bakteriju i da se ne otvaram.
Moj se redovito javlja - evo čak smo i proslavili imendan u subotu ;) Jel da, Starim? :)
Ugl. vikend je bio krasan, naguštala se sunca - a sad evo par dana kiše za vas alergičare :)
Sanjala sam kao svog mlađeg sina držim u naručju i da već ima 8mj :D
Abies, vidjet cemo danas ili sutra kakav je nalaz...
Nadam se da necu morat opet za 2 tjedna ako nalaz nije dobar..
I ovo za 4 tjedna mi se cini previse 😑
Evo me. Zatvorena, sin glavom dolje prenisko, obavezno mirovanje, ima kg vec pa kaze da je mozda samo pritisak. Mada evo i dalje jedva hodam. Pijem magnezij. U plusu sam 6kg.
Tsh mi je povisen. To sam bila kod privatnika i on je sad pogledao nalaz. A ona soc.doktorica mi je prije briseva rekla da je sve oke. Tsh je 4. Treba biti 2.5 max. Moram po lijekove za to plus sto moram po normabel. To mi je kao za opustanje. Pa bi i bol trebala prestati, ali je kljucno mirovanje.
Hvala vam svima na vibricama. Idem zvat ovu socijalnu da mi napise recepte, jos cu pokupiti onu uputnicu zadnji mjesec i mijenjam ju. Idem probat odmoriti jer sam neispavana. Pusa svima 😘❤
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Zumbul. Ma sve je previse. Meni odmah tlak poskoci na pojam dijabetesa. Sjetim se koliko su me zezali. Sad sam malo ozbiljnije tome pristupila. Ne zbog secera nego zbog nalaza. Jer osobno ne priznam tu granicu. Stvarno pretjeruju.
Dunja i ti se drzi s tim ventolinima. Bas gadno. Jel to alergija na proljece? (pelud) Nadam se da ce se uskoro smiriti.
Sortiraj odgovore
Najstariji