Ps. Tko nam je sve na pregledu ovaj tjedan? Ajmo prijave! ❤
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro ženske, nadam se da ste se lijepo provele za vikend i odmorile. Evo i ja radim mužu pužu društvo pa pijemo kavu, ali vratit ću se ja u krevet, brže mi prode dan tako.
Sanjarka, ne znam što te opralo jucer i di si se ti ti stopila, ali izgledaš super! Svaka ti čast na svoj energiji koju imaš!
Zumbul, meni nije jasno zašto to moras raditi ali OK, što se mora mora se. I nikak mi nije normalno da to sama moras raditi...
Baby, ne zvuci dobro, ali držim fige da je sve OK i da ćeš nam se nakon pregleda javiti sa dobrim vjestima.
Ja imam pregled u srijedu popodne i moram priznati da je ovo prvi pregled da je mene strah...koliko god ja mirovala, ova ludakinja u meni lupa sve jače i jače i sve niže. Imam osjećaj da je na 5cm od rupe i kao da ili nema mjesta ili zraka pa se trza, ponekad fakat užasan osjećaj ali nadam se da je ipak koliko toliko sve OK.
jutro cure!
Sarlina, da ne zaboravim sretan rođendan sa zakašnjenjem!
Sanjarka, ti izgledaš fenomenalno!
Baby, sretno! ja vjerujem da je to nešto samo naletilo, bit će ok!
ja prijavljujem pregled sutra popodne!
tko radi ugodan početak tjedna! ja još samo ovaj i idući! jedva čekam!
Jutro zenske!!
Sve smo u nekim problemima..
Ajmo redom:
Zumbul, koliko ces jos puta tu pretragu morati raditi? Samo ovaj put tih 9 vadenja ili ce toga biti jos? Pa nehumano je toliko puta bosti prste!!
Baby, ajde se odmah javi nakon pregleda, ova bil bas zvuci ruzno.. Pogotovo sto nije prosla od odmaranja. Nadam se da se ligamenti u maternici istezu pa da je zbog toga.. 😕😕
Sanjarka, ti imas isti problem kao i ja! Meni su cice, ruke i trbuh postali jedna masa, a guzica, bedra i listovi izgledaju kao da su neciji tudi!! Sve mi hlace vise na straznjem dijelu... Doduse, na ovoj slici se ne vidi tvoje stapanje.. 😂😂
Sad zamisli kako ja izgledam s +8 na sebi... Pa buhtla sam..
Cro, ja se nadam da ce dr biti zadovoljan pregledom, tj. da cerviks miruje! Nadam se da si se privikla (barem donekle) na boravak doma.. 😕
Ja sam u sto briga oko svoje astme.. Jucer 2x morala koristiti ventolin i to me sad vec pocinje zabrinjavati. Jer me uzasno strah da se ona ne pocne gusiti jer ja nemam kisika. Ventolin ni ne smijem vise od 4x2 udaha dnevno koristiti.. Sprej za nos i oci ujutro, tabletama se jos odupirem, i taj Ventolin po potrebi..ali sve me strah da ce ta potreba biti sve ucestalija.
Zato ja zelim kisu, sad sto vise neka pada, da ispere tu pelud.. 😕😕
O, i Sanjarka, mislis da nisam bila u c&a jcr?? 🙈🙈🙈🙈
Pokupovala jij za ljeto robice... Uf, uf, uf... Mm rekao da malo stanem na loptu. 😂😂 Jer sto ako joj to bude veliko/malo.. Ma baaas me briga!!
Mislim da su mi stigle cipelice s ebaya, moram po njih na postu. 😀😀😀
Jutro curke...
Mi dosli sa prehladom iz medimurja, sto je svekar prehladen ,sto smo šalabajzali po vani pa eto nahladili se, nismo se muz i ja bas naspavali nocas, sve me boli ,ostala sam lezat danas doma
Baby šaljem pozitivne vibre i nadam se da je sve ok
Mi danas popodne imamo uvz,jedva cekam vidjeti mališu
Odoh se lijeciti,uzivajte
Jutro 😊
Baby, javi se obavezno nakon pregleda.. Mozda si se samo malo previse nahodala...
Ja nocas nisam nista spavala, a bome ni mama.. u 01.00 smo vadile ponovo krv, naravno 2 puta sam se morala bocnuti jer krv jednostavno ne ide ni iz jednog prsta.. Ja neznam ... Prsti mi plavi, kako smo stiskale da nacjedim za tu epruveticu...
Pa u 04.00 ponovo ista stvar, opet 2 puta pikanje.. i tako u 07.00...
Sad je tata odnoo to u Peteovu, nalazi su do 12 h gotovi.. Neznam oce li neko danas ili cemo sutra po nalaze..
Ma zas.. Prsti bole , poplavili, trnu mi ruke od stiskanja.. koma..
Neznam dali cu morati ponovo, vrlo vjerovatno da hocu, posto mi je reko dr.da svakih 4 tjedna moram vadit...
Znaci sad sam vadila u 28 tt, pa u 32 tt i u 36 tt...
Ali cu trazit da me prime u bolnicu, nemogu ja ovo tako sama .. Em je mami zao sto me bocka , em me boli...
Ajde, lako za bol, pretepi se to.. alo sto neide krv , pa moram po 2 puta bost... Uzas...
Neko je stavio slikicu buše, zaboravila sam koja od vas 😀
Sve ste mi prekrasne 😀
Idem se druzit jos s mamicom, jer danas idem kuci svom muzu 😊
Krecenje sobice za Luku je gotovo 😀 pa da izmjerim zid za ormar i to, nadam se ovaj tjedan da ce mo ic kulit kindac, komodu i ormar 😀
Jutro zenskice😊
Ma nismo bojali citav stan samo DB i hodnik zato je bilo sve gotovo u jednom danu☺
Mi smo jucer bili na vikendici ili selu kako god,isli na groblje pa rostiljali a onda u setnju po prirodi...
Imam punu vazu zumbula mmmmm obozavam taj miris☺
Baby nadam se da nije nista strasno i cekam da se javis😐
Sanjarka ja imam pregled u cetvrtak😊
Ja sam se udebljala jos 3kg to je sad +10 i mogu sluzbeno rec da sam 🐖 a vi nesto kukate😑
Jutro cure! I ja prijavljujem pregled danas u 11:30! Nadam se da je sve oke, iako me curka lupa sve jače. I čini mi se da se podigla malo, nije više tako nisko. Samo me strah da me ne stavi na djetu radi šećera na tašte.. Kod nas danas kiša, nakon prelijepog vikenda opet tmurno i ružno..
Javim se popodne sa dojmovima sa pregleda 😘😘😘
..da nema nade, srce bi prepuklo..
Jutro cure
Kako ste jutros?
Sanjarka super izgledas
Baby bit ce sve ok
Ja veceras opet idem kod gin. jer imam ceste bolove u stomaku i dem u wc cesto,pa kaze da dodem.
Jutro cure!
Zumbul, baš mi te zao zbog tog pikanja. Meni je to gore od vađenja krvi iz vene.
Baby, nadam se sa je sve u redu danas s tobom i bebom.
Sanjarka, imam osjećaj da se tebi loptica pojavila odjednom. Bas promatram da ti je trbuh i veci sad od mog. I bas si lijepa trudnica. Skladna.
Mi smo na pregledu isto u srijedu pa ćemo vidjet kako stvari stoje s kilazom. Njihova vaga vaze uvijek drugačije od moje pa se svaki put iznenadim. Zadnji put mi je prije mjesec dana pokazivala 2 kg više nego moja doma. A vagala sam se pola sata prije pregleda i čim sam došla doma nakon.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Sortiraj odgovore
Najstariji