Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vjeverica8
    18. Ožujak 2016. 09:52

Dobro jutro ljetnice!!
    Evo, moja odluka je upalila, punooo sam bolje danas!!! Vjerujem da je bila bas prehlada u pitanju jer me ulovila po noći, bile su mi noge hladne i nikako ih ugrijati. Nos je curio i curio, sinusi začepljeni, kihanje cijeli dan... Noćas sam puno bolje spavala i vrlo rijetko pušem nos sad  jupi!!
    Ejic čestitke na dečku!! Samo ti dobro ispeglaj karticu za njega, zaslužila si kako si dugo i strpljivo čekala na pregled  moja posteljica isto sprijeda i ne osjećam udarce... Samo nekad dok se meškolji osjetim, najčešće po noći dok se ja vrtim vrti se i on 
    Crazy super trbuščić 
    Zumbul  bome si i ti dobre shoppinge vec obavila!! 
    Žabica vidiš, moj trbuh je na početku isto bio tako ovalan od prsa, sad mi se čini kao da se spusta niže... Bas ću danas slikati pa usporediti... Valjda malom nije ispala piša 

Predivan dan!! I vikend najavljuju lijepi!! A idući tjedan provodim na moru, milina 

Abies
    18. Ožujak 2016. 10:04

cura dečko... koliko ste bile sigurne u spol prije uzv? ja sa sinom od starta. još me mm pitao zašto pričam on a tek nekih 7tt bila. za curu pola pola. iako sam dobila sugestije, jedva čekala uzv. mm htio još jednog dečka, išli na 3d i pita doktora jel siguran spol. e nećeš, trebam pojačanje; kud sa svim muškima u kući...

naravno bitno da je sve ok

a ovo s širenjem i sl. mislim da sam šira bila sa sinom. trbuh nekako mi je isti. jedino su možda koji milimetar sad cice veće. a one fore s mučninama - kod mene obrnuto. sin oganičena s jelom, nisam povraćala, no sve je bilo negdje gore. cura -sad sve mogu jesti

mare1989
    18. Ožujak 2016. 10:10

Ja niti u jednoj trudnoci nisam bila sigurna sta nosim,dok sam nosila kcer ljudi su mi govorili ma to je decko (po obliku stomaka),a sa sinom sam imala osjecaj da je cura a na kraju sin bio.Sad imam osjecaj da je curica,al ne smijem se puno nadati.Najbitnije da bude u redu beba,da se razvija kako treba

MalaKoza
    18. Ožujak 2016. 10:16

Meni svi govore da nosim dečka.  I onda kad kažem da je 100% cura. Potvrđeno svaki put do sad jer mala se ne skriva nego ponosno širi nogice, uglavnom kažu- ustvari da, iz ovog kuta kad pogledaš trbuh ipak je cura. Hahahah, za krepat.  Ista stvar i sa povraćanjem.  Ne možeš povracat tako dugo ako nosiš curu. E pa...Gledaj me. Bljuc, Bljuc. 
    Nije da me to veseli ali eto, tako mi je pao grah

A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...

mare1989
    18. Ožujak 2016. 10:19

MalaKoza da li jos povracas?
    Ja i dalje povracam iako strogo pazim sta jedem,vise sam gladna nego sita

ejic
    18. Ožujak 2016. 10:22

Vjeverice, hvala!! I ja imam nekad osjecaj ko da osjecam neko meskoljenje i ponekad ko da me nesto nize udari, ali to je sve toliko njezno da nisam 100% sigurna jel to stvarno beba.

Abies, ja sam do jucer bila sigurna da je curica. Cak sam i dragog nekako navela na to da je vjerovo da je curica, a kad nama jucer dr kaze to je jedna noga, to je ruga noga, a ovo je treca noga  A drago ko iz topa: Ma znao sam ja  Ono, ponosan sto ce dobiti sina. Nisam se mogla suzdrzati smijeha

Oko pojacanja u kuci, i ja sam se tome nadala ali opet ostala sama medu 3 muska (i psic nam je musko ). I onda me jos mama prisjeti: Jos jedan muski koji ce pisati svugdje samo ne u skoljku. E ne-ne, onda dobivaju moji muski lijepo spuzve u ruke (psic u njuskicu) i cisti sam
    Ali s druge strane, treba sad veliki braco koji ce kasnije cuvati malu seku (ili dvije)

Abies
    18. Ožujak 2016. 10:29

tako je i moj bio sretan kad smo saznali da je sin. izašli iz ordinacije, tak me zaljubljeno poljubio.... od svadbe ga ne pamtim da je tak bio haj!
    ovog puta sam bila solo. pitam jel sve izgleda pravilno na uzv, a dok aha pravilno, odnosno pravilna je. kasnije smo se počastili 3d pa je i drugi dok potvrdio. sad sam ja ćip ćip

vjeverica8
    18. Ožujak 2016. 10:55

Ja moram priznati da sam vise priželjkivala curu, imam 4 brata i sestru - između nje i mene je 14 godina, dugo sam imala sve same bratiće a sestrične su isto mlađe barem 14 godina tako da sam cijeli život vise okružena dečkima.. Zato sam htjela svoju malu curku  čini mi se da sam možda negdje duboko znala da je dečko i kad mi je potvrđeno da je decko trebalo mi je neko vrijeme da se uživim jer je moja želja za curom bila dosta jaka.. Možda to zvuci zločesto, no iskrena sam  sad mi je skroz ok da je dečko, isto ga zamišljam kao velikog bracu jednog dana 

Dunyasha
    18. Ožujak 2016. 11:01

Ja sam na pocetku t imala osjecaj da je decko, no onda damo jedan dan mi je kroz glavu prosla pomisao- to je ipak cura, i eto, potvrdena cura. 
    Mm je uzasno sretan sto nam stize kcer, rekao je: kad sam se zamisljao s djeterom, uvijek je to bila kcer, tako da je bas zadovoljan. A kakva ce to ljubav biti, to si ni zamisliti ne moze.
    Inace, imamo poprilican broj malih djevojcica u okolini i sveeee su fascinirane njime..to si ne mozete zamisliti. Kad dodemo kod moje prijateljice koja sad ima 2 kceri, ova starija samo bleji u njega i ceri mu se.. Preslatko, jer ne vidi nikog drugog, samo on postoji!!
    Tako da, vlastita ce ga kcer obozavati.
    Nisam sklona predvidanjima spola na temelju oblika trbuha. Onda bi sve trebale izgledati isto, a ne izgledamo.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.