Vjeverice, slicna situacija i kod mene pa sam mozda i ja zbog toga vise prizeljkivala curicu. U mojoj obitelji u zadnjih 12 godina 5 decka i 1 cura (malo smo veca obitelj ). Dragi u svojoj obitelji jos duze nema zenskog potomka, mislim da su mu mama i teta bile zadnje, a obje su preko 50.
Dunya, moj je jucer vec poceo pricati o nogometu, kako bi volio sa sinom hodati na treninge i sl. Iako, priznao mi je da je mozda malkicu razocarani jer se nakon moje tvrdnje da je curica potpuno upustio u tatinu mazu Ali evo, vec pomisao na nogomet sa sinom rijesava to razocaranje
Evo nas opet u kadru. Danas je bio dan za slikanje.
IMG]http://i68.tinypic.com/166wj5.jpg
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Evo nas opet u kadru. Danas je bio dan za slikanje.
A rekli su mi - ako je strast, proći će. Ako ne prođe - ljubav je.I nije prošlo...
Uopce nije zlocesto zeljeti curu ili decka. Razumije se bitno da je zdravo, kako treba. Ja sam sanjala uvijek imat dvije cure. Prvo pa musko, al totalna moja maza. I kad mi ujutro dodje mama ja te jako volim zagrli poljubi...ne znam bas bude li kcerkica imala takve nagone. Da ne pricam koliki pekmez budem
Dunyasha, baš lijepa pravilna loptica :)
Cure predivne su vam buše, di sam ja još do vas...
Ja sam isto priželjkivala curu ovaj put, ali mi je i dečko super - pogotovo što će bit dva mala brata. Muž je cijeli život mislio da će imat dvi cure, neka baba mu tako gatala :D I sad kad smo skužili da je još jedan dečko reko je bit će valjda treća sreća... ali presretan je naravno. Ja sam isto samo dečkima okružena, pa sam rekla ako ne bude treće curica, kupit ću si kujicu :D Neka su nam samo zdrava dječica, i pišulinci i pišulinke ;)
Dunya, bit će neki zgodan muž kad ga curke tako škicaju
Cure predivne su vam buše, di sam ja još do vas...
Ja sam isto priželjkivala curu ovaj put, ali mi je i dečko super - pogotovo što će bit dva mala brata. Muž je cijeli život mislio da će imat dvi cure, neka baba mu tako gatala :D I sad kad smo skužili da je još jedan dečko reko je bit će valjda treća sreća... ali presretan je naravno. Ja sam isto samo dečkima okružena, pa sam rekla ako ne bude treće curica, kupit ću si kujicu :D Neka su nam samo zdrava dječica, i pišulinci i pišulinke ;)
Dunya, bit će neki zgodan muž kad ga curke tako škicaju
Sortiraj odgovore
Najstariji