Ljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cro262
    18. Ožujak 2016. 08:29

Dobro jutro cure! Dan je stvarno prekrasan, ali mislim da je vani hladno još...

Vjeverice, tek sad vidim da sam krivo napisala, htjela sam ti napisati da možda nije prehlada u pitanju, nego kako Crazy kaže, još jedan u nizu simptoma u trudnoći...kako god, nadam se da će što prije proći jer vjerujem da je iritantno.

Inaj, ja čula samo pohvale za te anticolic bočice, pogotovo TT anticolic plus. Ja ću ih kupiti par komada pa ćemo vidjeti. Što se tiče naše prehrane koja utječe na mlijeko i grčeve, baš sam vidjela sliku trešanja i pomislila si kako će to utjecati na Maju kad ja pojedem kilu odjednom...  bit će zanimljivo...
    Ja sam se ujutro probudila i ruka me boljela za poluditi, na kraju zaključila da sam tako i zaspala, što znači da se cijelu noć nisam pomaknula...ne čudi me da onda meni jastuk odgovara...

Ejic, uplašila si me na početku sa svojim poštom, ali drago mi je da je sve ok i da stiže dečko! :)

Crazy, lijepo napredujete, sad će to početi bujati, jos malo :)

ejic
    18. Ožujak 2016. 08:36

Cro, ah nisam ti ja bas nesto pjesnicki nadarena za neke smislene tekstove pa pisem kako mi na pameti, a tek kad ponovo citam skuzim da nije bas jasno napisano

Crazy, busica ti super!

zabica25
    18. Ožujak 2016. 08:55

Jutro ljepotice 

Vani je tako lijepo, sunčano...jedva sam dočekala ovo vrijeme.
    I moja bušika raste, Crazy, tvoja je predivna..odmah sam znala da je dečko i išla provjeriti u Sanjarkinu tablicu i stvarno je :)

ejic, i ti dečka, supeeer....moja Hana će imati puno na odabir 

Ja sam jučer naručila kolica koja će mi moji kupiti...baš sam sretna i jedva čekam da stignu. 
    Idem sad slagat čupavce da pošaljem malo svekrvi jer imaju danas kolinje pa da joj pomognem.
    Jučer se natovarila voćnom bombom :)

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

CrazyPuppet
    18. Ožujak 2016. 09:02

Cure hvala 

Žabica kako si ti to odmah skužila da je muško? :D prosvjetli me, ja nikad ne znam te priče po čemu se to što vidi...
    opet su nam dečki u vodstvu, ajmo tko još ne zna što nosi ima da je curka da smo 50:50 :)

Zumbul
    18. Ožujak 2016. 09:03

Jutro 😊

Lijep suncan dan sa punooo mraza , nadam se da ce kasnije biti toplo da se malo suncamo moj sin i ja 😀😊

Ja budna od 6 😑
    Ovi susjedi se bude ko kokosi u ranu zoru i svaki dan se svadaju, valjda keiza starih godina 😂

Iddm sad u Peteovu na dogovor pa se javim kad se vratim sta su rekli 😇

Vidim da ste jos na TT bocicama 
    FUN BABY IMA AKCIJU 30%NA SVE PROIZVODE TT.. Ja sam narucila preko njihove stranice i za 2 dana mi je sve doslo

Znaci uzela sam 2x bocice protiv kolika, jednu onu najmanju bocicu, skarice za nokte, grickalicu za nokte, cesalj i cerku za kosicu , i dvije dude varalice..
    Mislim da sam sa dostavom platila 220 kuna...
    Sto je nista kad pogledas..

Bas sam jucer u Mulleru vidjela da su te dvije bocice protiv grceva oko 130 kuna...

Isplati se svakako 😀😊

mare1989
    18. Ožujak 2016. 09:17

jutro cure
    Danas opet lijep dan,napokon pocinjem sa sadnjom cvijeca
    Crazy stomk super izgleda
    Ja jos ne znam kojeg je spola bebac al sumnja na curicu,nije bila bas sigurna tako da jos moram cekati 2tj da saznam

zabica25
    18. Ožujak 2016. 09:18

Crazy, vidim da ti trbuh ide od prsa i ovalnog je oblika...ja to tak skužim. 
    Za curicu je tipični moj, samo trbuh ide van kao loptica i jačam se u guzi i bokovima. Ne mogu kod svih vidjeti, ali kod tebe se itekako vidi :)

Zumbul, odličan shopping... 

Život je pun iluzija i želja, a meni najviše treba DIJETE! :)

Abies
    18. Ožujak 2016. 09:24

Jutro! Crazy kopirka lijepo izgleda :p  (i trbuscic)
    Napokon naspavana. Bolovi na minimumu. Suncan dan. Odmah volja za svasta. Netko je napisao shoping, jucer bila al samo hrana. I jedva dosla do kreveta. Izgleda da je magnezij i topla voda ucinila svoje. 
    Starim slazem se jantar ogrlice gelovi - samo bacen novac. Jedina pomoc za zube je bio lupocet kad je nocu imao fibru. Gel - kao da sam uzela upaljac i zapalila novac

Cro262
    18. Ožujak 2016. 09:28

zumbul, stvarno zeno, bankrotira ces :)  daj mi reci da li ti cjevcica i navoj od velikih anticolic bocica pasu na malu?

ejic
    18. Ožujak 2016. 09:30

Zabice, ima nesto u tome i moj trbuh pocinje vec ispod prsa i sav je neki okrugli, a nize sam ravna. Nekad si mislim jel to trbuh od bebe ili sam se ipak toliko udebljala kad bi gore gdje je meni okruglo, morala biti crijeva

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.